Bugüne kadar kullandım canım... Bugun kontroldeyken bıktım dedim doktora oda 4 tane iğne verdi haftada bikere vurulcam sonra bittiiiiii.... Bıktım yaaaaa:) yat dinlen kuzu en iyi gelen şey istirahat...Doğru haklisin görsem yeteray ben çok halsizim, basım çok fena bi iyilesemedim ya sen progesteron kullaniyormusun yani devam ediyor musun
Valla bende de günde 1 taneye Dusurelim dedi doktor ben kabul etmedimBugüne kadar kullandım canım... Bugun kontroldeyken bıktım dedim doktora oda 4 tane iğne verdi haftada bikere vurulcam sonra bittiiiiii.... Bıktım yaaaaa:) yat dinlen kuzu en iyi gelen şey istirahat...
Doktor risk görmedi demekki düşürsene rahatla birazValla bende de günde 1 taneye Dusurelim dedi doktor ben kabul etmedim
Bilmiyorum ki diğerinde ilaçları azalttim ertesi gün düşük yaptımDoktor risk görmedi demekki düşürsene rahatla biraz
Anladım cnm hayırlısı inşAllah bende sonunda hasta oldum yarın gidicem dr cagırdı bakalım nasıl bir süreç bekliyo bizii cok heycanlıyım Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın artık gözümüz gönlümüz kalbimiz kucagımız yatagımız dolsunCanım benim ilk tedavimdede bundada doldurulacak embriyon maalesef kalmadı. Yani sıfırdan başladım bundada
Olur cnm içini ferah tut hayırlısı olsun bende hiç hissetmemiştim bişe ama tutmus meger hep olumlu düşün nasipse olur ztnKizlar bugun transfer gununu saymazsak 4. Gunum belirtim yok hicbirsey hissetmiyorum korkuyorum 4. Denemem bu insallah pozitif sonuc alirim bende dua edin bana
İnsallah canim insallah benimledir bebegimOlur cnm içini ferah tut hayırlısı olsun bende hiç hissetmemiştim bişe ama tutmus meger hep olumlu düşün nasipse olur ztn
Canım benimmm..... Haklısın.... Korkma hersey yolunda gidecek inşallsh bu defaBilmiyorum ki diğerinde ilaçları azalttim ertesi gün düşük yaptımkorkuyorum o yuzden
Bugüne kadar kullandım canım... Bugun kontroldeyken bıktım dedim doktora oda 4 tane iğne verdi haftada bikere vurulcam sonra bittiiiiii.... Bıktım yaaaaa:) yat dinlen kuzu en iyi gelen şey istirahat...
Canım aspirin kullanıyomusun??? Benimde 15 gün kadar olmuştu meger aspirindenmiş doktor aspirini bırsktırınca geçtislm arkadaşlar benim lekelenmelerim devM EDİYORkahverengi lekeler ve 20 gün oldu
merhaba canım ben coraspin içiyorum bunu dr biliyor ama birsey demediCanım aspirin kullanıyomusun??? Benimde 15 gün kadar olmuştu meger aspirindenmiş doktor aspirini bırsktırınca geçti
Bende coraspin kullanıyodum. Kontrole gittim kanama alanı yoktu kesede normaldi. Doktor büyük ihtimal asprinle ilgili dedi bıraktırdı. 2 gün sonra kesildi çok şükür... 10 gün kadar olmuştu lekelenmemmerhaba canım ben coraspin içiyorum bunu dr biliyor ama birsey demedi
10.haftaya kadar kullan demişti doktor banada hatta plasentada kanama var dedi sonra geçti ne yapacağimi şasırdım.önce siyah koyu kahve sonra acıldı sımdı ara damarlı kırmzı gibi geliyor.bebek iyi diyorlar ama gecmemesi beni üzüyor.duramyorum ayakta belim kopuyor kasıklarıma ağrılarngiriyorBende coraspin kullanıyodum. Kontrole gittim kanama alanı yoktu kesede normaldi. Doktor büyük ihtimal asprinle ilgili dedi bıraktırdı. 2 gün sonra kesildi çok şükür... 10 gün kadar olmuştu lekelenmem
Korkma canım yat dinlen bol bol... Benimde o dönemde baya yogundu hatta pet kullanıyodum10.haftaya kadar kullan demişti doktor banada hatta plasentada kanama var dedi sonra geçti ne yapacağimi şasırdım.önce siyah koyu kahve sonra acıldı sımdı ara damarlı kırmzı gibi geliyor.bebek iyi diyorlar ama gecmemesi beni üzüyor.duramyorum ayakta belim kopuyor kasıklarıma ağrılarngiriyor
Allah razı olsun canım.iğne vuruluyorum günlük iki ampul oda azaldı bırakırsam tekrar olacak diye korkuyorumKorkma canım yat dinlen bol bol... Benimde o dönemde baya yogundu hatta pet kullanıyodumseninde gececek hiç merak etme...
Progestan dimi??? Aman dikkat et o önemliAllah razı olsun canım.iğne vuruluyorum günlük iki ampul oda azaldı bırakırsam tekrar olacak diye korkuyorum
evet canım vucud kaldırmıyor artık valla.kapsül kullanzsam sıkıntı olur mu bilmiyorum?Progestan dimi??? Aman dikkat et o önemli
İğne daha etkili bende önce kapsül kullandım şimdi iğne kullanıyorum. Kapsül alerji yaptıevet canım vucud kaldırmıyor artık valla.kapsül kullanzsam sıkıntı olur mu bilmiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?