Mervisimmmmmm bnmmm iyiz ikili twstini yaptik bebgin harektlerini gorduk. Hop hop ediyr masallh. Cnm bnm sen nasilsinn.. Iyimisinn bebis nasil masallh 13 haftasnin icinde masallh subhanallh allhim saglikli sihhetli kucagimiza almayi nasip etsin insallh. Rbbim geride kaln arkadaslarimiza nsip etsin insallh aminnCnmmmm hoSgeldin nasIlsin bebisin naSil
merhaba canım benim uzun zaman oldu senle görüşmeyi tatlım.benim son anda transferim iptal olmuştu hatırlarsan.bir ay sonra dondurulmuşla iki embriyo konuldu sansım azdı ikinci kaliteydi.dun 9.günümdü sonuç 32 nasıl sence seninkini hatırlamaya çalışıyorum çünkü seninkide bu sınırlardaydı sonra yükseldi Allahın izniyle benimde yükselir inşallah.ayrıca bebeşi buyutmussun Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin canım benim.sağlıkla inşallahMervisimmmmmm bnmmm iyiz ikili twstini yaptik bebgin harektlerini gorduk. Hop hop ediyr masallh. Cnm bnm sen nasilsinn.. Iyimisinn bebis nasil masallh 13 haftasnin icinde masallh subhanallh allhim saglikli sihhetli kucagimiza almayi nasip etsin insallh. Rbbim geride kaln arkadaslarimiza nsip etsin insallh aminn
İnsallah canım güzel olacak bu sefer, ama sende gel arasında buraya bize hem umut hem moral ol olurum, sende bizim pambukumuza iyi bakumudihar, post: 37605428, member: 505821"]Canlarimmm benimmmmmgyilmaz1982 yesilinci @sabahruzgari59
Gylmazim insallh hersey gonlunce olucak. Hersey guzel olcak yesilincimmm bnm 12sini sabirsizlikla bkliyrumm.. Sabahruzgarimmmm pmbuguma iyi bak. Dualarim sizinle. Insallh. Sewiyrum hpiciginizi. Allhim bna hyrli guzel hberlerinizi almyi nasip etsin aminnn
Aynen canim hayirlisi böyleymis aynen insaniz ister istemez üzülüoruzHer iste bir hayir var demekten baska care yok.rabbim senin icin boylesini hayirli gormus demek ki.ama insaniz iste uzuluyoruz.
Zamani degipmis demmkki allhim insallh. Birdahaki denemde. Cok guzel olur. Umudunu ytrmedigin icin sewiniyrum sakin pes etme.. Bizim sloganimiz belli.. O bebk bu eve girecekk innsallhhh dularim sizinle..Canlar benim hikayemde nokta buldu kesem bos cikti bos gebelik nasib böyleymis yarin sabah hastaneye yatis ve kürtaj hayirlisi buymus bu ücüncü gebelik herkes bi sinavdan gecer bizim hepimizin sinavida bebek özlemi ama topigi birakmayacam yilmak yok yola devam ama ara vererektabii icim sadece buruk
Ayy cok sewindim ewet cnm bn 10gun yaptrdim degerim 43 du cok sewindim merk etme allha emnet artik yukselir hicc skkinti yok.. 2kat articak guzelce. Duarin icin sagolsin cnm bnmm hepimiz guzel gunleri olsun insallh. Allhim bugunleri hepinize gosteesin insallh .merhaba canım benim uzun zaman oldu senle görüşmeyi tatlım.benim son anda transferim iptal olmuştu hatırlarsan.bir ay sonra dondurulmuşla iki embriyo konuldu sansım azdı ikinci kaliteydi.dun 9.günümdü sonuç 32 nasıl sence seninkini hatırlamaya çalışıyorum çünkü seninkide bu sınırlardaydı sonra yükseldi Allahın izniyle benimde yükselir inşallah.ayrıca bebeşi buyutmussun Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin canım benim.sağlıkla inşallah
Canım Allah başka keder vermesin hayırlısıyla inşallah olacak birgün. Kendine iyi bak çok dikkat et arkadaşım dualarımdasın.Canlar benim hikayemde nokta buldu kesem bos cikti bos gebelik nasib böyleymis yarin sabah hastaneye yatis ve kürtaj hayirlisi buymus bu ücüncü gebelik herkes bi sinavdan gecer bizim hepimizin sinavida bebek özlemi ama topigi birakmayacam yilmak yok yola devam ama ara vererektabii icim sadece buruk
Allah razı olsun bitaenm amin inşallah cümlemizin.ben hamileyim diyemiyorum bile .Rabbim nederse o olur...kısmetimde varsa inşallahAyy cok sewindim ewet cnm bn 10gun yaptrdim degerim 43 du cok sewindim merk etme allha emnet artik yukselir hicc skkinti yok.. 2kat articak guzelce. Duarin icin sagolsin cnm bnmm hepimiz guzel gunleri olsun insallh. Allhim bugunleri hepinize gosteesin insallh .
Ewet canim. Su 3 ay gecene kadar bnde birsey diyemiyrdum allha hergun dua et insallh. Kesni gorceksin sonra bebgi kalbini ohh diye rahtliycaksin. 12haftana gelince dahada iyi olcak. Cok sukur diyceksin. Bnde ilk duydugumda oleydim su ilk 3ayi atlatayim dedim hep. Cok sukur. Allhim geride kalan arkadaslarimizada nasip eylesin insallh. Allhim kimsenin kucagini bos birkmasin insallh. Yuce mewlam.Allah razı olsun bitaenm amin inşallah cümlemizin.ben hamileyim diyemiyorum bile .Rabbim nederse o olur...kısmetimde varsa inşallah
Canim suan ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok üzüldüm. Demekki senin için böylesi hayırlıymis. Sen çok güçlü bi kızsin burda kimlerin acısını hafifletmedin güzel sozlerinle. Rabbim senin de Acini tez zamanda dindirsin. İnş bi daha ki sefere kavuşursun meleğine. Dualarım seninle canım hep güzel haberlerini almak dileğiyle.Canlar benim hikayemde nokta buldu kesem bos cikti bos gebelik nasib böyleymis yarin sabah hastaneye yatis ve kürtaj hayirlisi buymus bu ücüncü gebelik herkes bi sinavdan gecer bizim hepimizin sinavida bebek özlemi ama topigi birakmayacam yilmak yok yola devam ama ara vererektabii icim sadece buruk
canım benim çok üzüldüm senin adına ama bizler inanan insanlarız vardır bunda da bir hayır.. Canını sıkma, moralini yüksek tut, yeni yolculuk için kendini hazırla ve en kısa zamanda bizlere güzel haberlerini ver bekliyoruz...Canlar benim hikayemde nokta buldu kesem bos cikti bos gebelik nasib böyleymis yarin sabah hastaneye yatis ve kürtaj hayirlisi buymus bu ücüncü gebelik herkes bi sinavdan gecer bizim hepimizin sinavida bebek özlemi ama topigi birakmayacam yilmak yok yola devam ama ara vererektabii icim sadece buruk
Sen varya seeeennnnnyesilinci .!.:Erken derken7. Gun yaptirmamda 10 gun yaptiracagim valla:) 10 gun yillik iznim var sonrada eger pozitif olyrsa rapor alacagim, esim yatip dinleem kosuluyla kabul etti 2. Tedaviyi
Bana diyene bak sende az degilsin haniSen varya seeeennnnnneyse o aradaki 3 gün çok şey ifade eder bende 11. Gün yaptırim diyorum
Canlar benim hikayemde nokta buldu kesem bos cikti bos gebelik nasib böyleymis yarin sabah hastaneye yatis ve kürtaj hayirlisi buymus bu ücüncü gebelik herkes bi sinavdan gecer bizim hepimizin sinavida bebek özlemi ama topigi birakmayacam yilmak yok yola devam ama ara vererektabii icim sadece buruk
Canim allah razi olsun bu topigi ilk okudugumda cok umutlar yükledim senin sloganin hedefti ama slogan olarak söylenince daha farkli oluor haklisin pes etmek yok o bebek bu eve girecek insallah desteginiz icin hepinizden Allah razi olsun bu is sabir isi sustum sabrediorumZamani degipmis demmkki allhim insallh. Birdahaki denemde. Cok guzel olur. Umudunu ytrmedigin icin sewiniyrum sakin pes etme.. Bizim sloganimiz belli.. O bebk bu eve girecekk innsallhhh dularim sizinle..
Allah razi olsun canim benim dualarina kattigin icin aynen Allah baska keder vermesin aklim aslinda 6 hafta sonrasinda genetik sonuclari ne cikacak aklim ondaCanım Allah başka keder vermesin hayırlısıyla inşallah olacak birgün. Kendine iyi bak çok dikkat et arkadaşım dualarımdasın.
Canim yazdiklarin okadar güzelki icim acimadi desem yalan söylerim ama dimdik durmam lazim esimi toparlamm lazim bu üc oldu buda benim imtihanimmis zamani varmis insallah siz kucaginiza alirsiniz sag salimm Allah razi olsun rabbim bebesuni sag salim bagislasinCanim suan ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok üzüldüm. Demekki senin için böylesi hayırlıymis. Sen çok güçlü bi kızsin burda kimlerin acısını hafifletmedin güzel sozlerinle. Rabbim senin de Acini tez zamanda dindirsin. İnş bi daha ki sefere kavuşursun meleğine. Dualarım seninle canım hep güzel haberlerini almak dileğiyle.
Aynen canim zamani varmis dedim sustum insallah burda tekrar yazacam hamileyim die hayat bize sinav önemli olan aldigimiz not insallah sizinkileri bagislar rabbim sorunsuz hamilelik gecirmen dilgiylecanım benim çok üzüldüm senin adına ama bizler inanan insanlarız vardır bunda da bir hayır.. Canını sıkma, moralini yüksek tut, yeni yolculuk için kendini hazırla ve en kısa zamanda bizlere güzel haberlerini ver bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?