- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 42
Canim benim amin inşallah bu sefer olur :) , senin bebisinde inşallah daha durur 38 haftada annesine merhaba der, çok dua edicem senin icin, Allahım vakitlice kucağınaversin bbebeğini insallah[/QUOTE]E="sabahruzgari59, post: 37606192, member: 614236"]evet canim hastnede yatiorum suan gelmedi daha insallah durur ya biraz daha biraz daha buyusinde oyle gelsin saglikla kucgmza alitiz ins.bebislermizi.sennde transfern hayrli olsin bu sefer yuzun gulsunyesilinci ile.
Erken derkenAz kaldı transfere bak sonrada test gümü gelse diceksin... Bu defa erkenden yaptırmak yok test dimi kuzummm
Kuzum benim yaaaa rabbim yardımcın olsun inşallahhhsabah sancm oldu 5 te belimden girdi asiri akinti vardi dra kostk hemen oda yatrdi bida gondermm dedi hastnede daha iyim ya kuzum iyiz simdi de oyle iste serumlar cok rahtlatio ne kasilma oluo ne sanci buda iyi bisey rahim agzi acilmio bebegn durdgu 1 gun bir gun canim.
eşin haklı bencede bol bol dinlen c vitamni al bunyen guclensin canim işe yario bence ananstan cok emin degildim kimi olumlu kimi olumsz seyler soyluodu transferden bir hafta once herdun yedim ☺incir rahmi kuvvetlendirio onuda ye evdede bol bol dua et kotu hicbisey dusunme insallah bu sefer kucagna alcaksin.ben yazdı o zamn çok erik yedim kilo kilo son 1 aydrda kilo kilo mandalina yiyorum hem tok tutuo kan sekerini duzenliomus bebise cok faydaliymis c vitamini hastlktan enfeksiyndan koruyomus cok kilo almadam hep meyve yedim ben birazda nazar degdi galiba bize ben nazari cabuk cekiorum hamileyken cok gezmyin cikarsnzda karnnzi saklayin der buyukler dogruymus vallahi oglumn haftasna gore kilosna dr bile sasirio ☺ kendine iyi bak i beslen faydasni gorceksin canim.[/QUOTE]Canim benim amin inşallah bu sefer olur :) , senin bebisinde inşallah daha durur 38 haftada annesine merhaba der, çok dua edicem senin icin, Allahım vakitlice kucağınaversin bbebeğini insallah
Aynen geldiniz cok sükür insallah canim hersey yolunda gider hayirlisi olur da bizde merakla bekleyip okuruz heyecanlaHosbulduk canim benimbence bu aralar ses gelecek biraz bu topikten cunku ben sahsen bu topikte olmaktan mutlu oluyorum, tedaviyede basladim insallah bizde guzel haberler yazabiliriz
İnşallah hersey yolunda giderGünaydin kizlar bugün gene hastene yolu herseyin hayirlisi artik
Aminn canim artik bi sonuc almak istiorum beklemek de problemmis her seyimiz sinavmisİnşallah hersey yolunda gider
Canım benimmmCanlar benim hikayemde nokta buldu kesem bos cikti bos gebelik nasib böyleymis yarin sabah hastaneye yatis ve kürtaj hayirlisi buymus bu ücüncü gebelik herkes bi sinavdan gecer bizim hepimizin sinavida bebek özlemi ama topigi birakmayacam yilmak yok yola devam ama ara vererektabii icim sadece buruk
seni cok i anliorum ama yilmak yok yola devam guclu ol rabbim guc kuvvet versin sana sabrni versin kalbni ferahltsin insallah tez zamnda tekrr guzel haberler alirsin..inan cok uzuldum ama.gecicek.Canlar benim hikayemde nokta buldu kesem bos cikti bos gebelik nasib böyleymis yarin sabah hastaneye yatis ve kürtaj hayirlisi buymus bu ücüncü gebelik herkes bi sinavdan gecer bizim hepimizin sinavida bebek özlemi ama topigi birakmayacam yilmak yok yola devam ama ara vererektabii icim sadece buruk
Aynen canim sinav sonucunda en güzel mükafat varsa isallah bu günleride atlatirizCanım benimmmsınav işte... Ne diyim bilemedimki, üzgünüm.....
Canim dualarin icin Allah razi olsun amin insallah gececek buda bitecek indallah alirum ve tekrar burda yazarim seni takibe devam insallah oglusun erken gelmeyecek zamaninda gelcek siz yeterki ii olunseni cok i anliorum ama yilmak yok yola devam guclu ol rabbim guc kuvvet versin sana sabrni versin kalbni ferahltsin insallah tez zamnda tekrr guzel haberler alirsin..inan cok uzuldum ama.gecicek.
Hayirlisi olsun canim coknuzgunum ins bundan sonrakinde alirsin bebegini kucagina dualarim seninleCanlar benim hikayemde nokta buldu kesem bos cikti bos gebelik nasib böyleymis yarin sabah hastaneye yatis ve kürtaj hayirlisi buymus bu ücüncü gebelik herkes bi sinavdan gecer bizim hepimizin sinavida bebek özlemi ama topigi birakmayacam yilmak yok yola devam ama ara vererektabii icim sadece buruk
Allah razi olsun canim hayirlisi buymus evettinsallah nundan sonrakiler olur dediginiz gibiHayirlisi olsun canim coknuzgunum ins bundan sonrakinde alirsin bebegini kucagina dualarim seninle
Her iste bir hayir var demekten baska care yok.rabbim senin icin boylesini hayirli gormus demek ki.ama insaniz iste uzuluyoruz.Canlar benim hikayemde nokta buldu kesem bos cikti bos gebelik nasib böyleymis yarin sabah hastaneye yatis ve kürtaj hayirlisi buymus bu ücüncü gebelik herkes bi sinavdan gecer bizim hepimizin sinavida bebek özlemi ama topigi birakmayacam yilmak yok yola devam ama ara vererektabii icim sadece buruk
Gecicekk cnmm bnmmm gecicek.. Allhin izniyle sonuda cok guzel olcak allhim insallh guzel hbeeini alcaz. Allhim yardimcimiz olsun insalh.Kuzum gelmiiiişşşşş hoşgelmiiişşşş..... Yaaa günler ne kadar uzunmuş meger nasıl gececekse bu on gün ben akşamı zor ediyorum
Evet kuzun hos gelmiste wessiz sessiz gelmis[QUOTsilinci, post: 37605501, member: 612883"]Kuzum gelmiiiişşşşş hoşgelmiiişşşş..... Yaaa günler ne kadar uzunmuş meger nasıl gececekse bu on gün ben akşamı zor ediyorum
Oyy bnmmm pamugum sen hastanedemisin ewe gecmistin. Kotulestinmi yoksaallah razi olsun umudiharim saolaasin insallah hepimiz sag salim alalim kucagimza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?