Hayirlisi olsun canim rabbim kucagina qlmayi nasip etsin insallah bizlerde tekrar yasariz bu mutluluguKizlarr canlar bugün 16. Günüm bt hcg 945ayin 17 sine cagirdi degerim nasil sizce Allah im insallah herkese nasib etsin keseyi görmekte nasib olur insallah hep duam Allah im verirse sanindan vermessen hayrindan dir dedim hayirlisi
Aminnn canim insallah isteyen herkese nasib etsin rabbim:)Gözünaydın canımmm.. MaşallahAllah sağlıcakla kucağına lamayı nasip etsin. AMİN
tabi ki sağlıkla kucağımıza alalım da tek olsun hiç önemi yok bölünme ihtimali olmaz mı ki ben çok istiyordum ikizlerim üçüzlerim olsun ama galiba tek.. :):)Canim cok tesekkürler ama tek yumurta transfer edildi 16. Gûn 945 tek olsun hayirlisi olsun :)
Canim hayirli olsun Allah keseyi gormeyide nasip etsin insallahKizlarr canlar bugün 16. Günüm bt hcg 945ayin 17 sine cagirdi degerim nasil sizce Allah im insallah herkese nasib etsin keseyi görmekte nasib olur insallah hep duam Allah im verirse sanindan vermessen hayrindan dir dedim hayirlisi
Bide bnm bu denemede yapilan tahlillerim rahim filmi falan ikinci denemede kabul edilmezmi tekrarmi yaptiracaz hepsini
Canim cok tesekkür ederim insallah Allah in izniyle isteyen herkese nasib etsin rabbim insallah:)
canım hayırlısı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Kizlarr canlar bugün 16. Günüm bt hcg 945ayin 17 sine cagirdi degerim nasil sizce Allah im insallah herkese nasib etsin keseyi görmekte nasib olur insallah hep duam Allah im verirse sanindan vermessen hayrindan dir dedim hayirlisi
Çok bi bilgim yok ama bence süper canımAynen canim bekledigime deydi aminn insallah onuda görürüm degerim nasil sence bir anne adayi olarak
Kizlarr canlar bugün 16. Günüm bt hcg 945ayin 17 sine cagirdi degerim nasil sizce Allah im insallah herkese nasib etsin keseyi görmekte nasib olur insallah hep duam Allah im verirse sanindan vermessen hayrindan dir dedim hayirlisi [/Qsüper maşallah
tabi olmaz olurmu imkansiz yoktur dimi ne yalan söyleyeyim ben de cok istiorum normelde saglikli olsun da tekede raziyiztabi ki sağlıkla kucağımıza alalım da tek olsun hiç önemi yok bölünme ihtimali olmaz mı ki ben çok istiyordum ikizlerim üçüzlerim olsun ama galiba tek.. :):)
insallah canim cumaya cagirdi bakalim insallah onuda görmek nasib olur dedigin gibi:)Canim hayirli olsun Allah keseyi gormeyide nasip etsin insallah
aminn canim insallah bebegim kiz olursa onun adi ravza olcak insallah o yüzden ravza li actim bu 3 hamilelik bakalim nasib olacakmi insallah isteyen herkese nasib etsin rabbim:)
nerdeee canim beniimmm tek yumurta Transfer yapildi ama nasibbÇok bi bilgim yok ama bence süper canımikiz mi gelecek acaba
Ya bilemedim tatlim.tup bebek doktorum degil buradaki kendi doktorum soyledi.ben gecen sene bebegimi 38+6 da kaybetmistim.sebebi bulunamadi.bu dr bu yuzden hic riske atmaya gerek yok dedi.hatta genetik tahlilde pihtilasma cikmadi ama hicbirsey icin % 100 diyemeyiz.% 1 bile riski dikkate almaliyiz dedi.tup bebek dr.gerek yok dedi.ay iki guvendigim dr.cok arada kaldim vallaTatlim 9 haftalik hamilesin ne hiboru ya??? Ben bu denememde degilde onceki iki denememde ya opu oncesi yada opu transfer arasi (tam hatorlamiyorum) kullanmistim hiboru.haklisin yakan bi igne ama niye verdi dr un sana hiboru?
Tatlim sen ne zamana kadar kullanacaksin igneyi.dr herhangi bir bilgi verdi mi ve ne icin verdi igneyi.ben de hibor igne kullanıyorum kullandıktan sonra biraz yanma oluyor ama ben biraz ovalıyorum 5 dk sonra geçiyor, ben derimi sıkmıyorum iğneyi yaparken zaten maksat ilacın derinin altına gitmesi düz bi şekilde batırıyorum, birazcık acısı oluyo tabi ama normal artık o kadar :)
Cuma mi cagirdi ya beni niye 10 gun sonra cagirdiinsallah canim cumaya cagirdi bakalim insallah onuda görmek nasib olur dedigin gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?