Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımiza:) simdi bisey sorcam tüp bebek yapanlar normal doğurabilirler mi isterseler?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba hanımlar.31 temmuzda transferim gerçekleşti 5.gün transferi oldu yarın tahlil günüm heyecanlıyım.idrar testi yapsam mı merak ediyorum çok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnsallhhh cnmm bnmm allhim gonlune gore versin tatlimm hayrli ewlat olsunn ohh etrafin k.doguncularla dolu..
Hahaha bilmiyrumki cnmm cokkk gordum ole ama dualarin aglamarin etkisinde kaldigim icin gordugumu dusundum ben hep.. Ne diyim allhimdan hayrlisi..
Gecen gun esim yilda yurrken birden bir amca onunu kesmis demiski oglum cok derrtlisin demis.. Sorma amca demis.. Merak etme senn 2ewladin olcak demis.. Esim soka girmis.. Sinrda esime tesbih vermis.. Gitmis.. Bana anltii somrada hayrlisi ddim insanogluyuz iste herseyden umut bagliyruzz😢 allhim ne verrse hayrlisini veesin..👼👼👼🐥🚼🚼🚼🚼
artik inan kuzucum yaaaa
Hamilelik haberleri bol bir topik olsun inşallah
Keyifli paylaşımlar diliyorum hanımlar
Amin canım, dolu dolu ama onlara muayene olduktan sonra yüzlerine bakmaya utanıyorum:) bide bizim hastanede devam eder ve doğum yapmaya karar verirsem(inşallah o günlerinde gorurum) yav herkes doğum haneye geliyor bakalım ne olur
Sende hamile kal sorcam ben sana:) eşime dedim hamilwyim inanmıyorum bana ayni bi odun sonrada diyorum kendime sen inanmiyosun ki o nasıl inansın
Ole gorunuyrki birlikte basliycaz ttlim hihihihih insaalhhh... yaa insaalh.. guzell sonuclar alirizz
İnşallah canım sen çok istiyorsun 2 bebek, inşallah 2 embriyo transferin olur ve ikiz bebeklerin olur, ay düşünsene 2 tane olduğunu hangisini emzerecegini şaşırır insan:)
İnşallah canım sen çok istiyorsun 2 bebek, inşallah 2 embriyo transferin olur ve ikiz bebeklerin olur, ay düşünsene 2 tane olduğunu hangisini emzerecegini şaşırır insan:)
Cnm hosgeldın önce kendımı tanıtıyım 2006 dan berı bu ısın içindeyim eşımde azospermı var 6 kez tüp bebek denedım şükürler olsun 3. Denememde kızımı kucağıma aldım 6 yasında suanda sımdıde kızımdan sonrakı 3. Denememde hamıleyım keseyı bugün gördüm sanada bugünlere gelmek nasip olur inşallah. Ilk önce korku yok tedavı basıt bır surec o kadar kıloyu veren bır ınsan olarak bunun üstesinden gelecegıne ınanıyorum ılk denemesinde hamıle kalan çok ınsan var tamamen hersey nasıp.bol dua ve ılaclarını ıhmal etme. Aklına takılan bır soru olursa ellimden geldıgınce yardımcı olmaya çalışırım
Berhaba bende araniza yeni katildim daha transferin oldu çok heyecanliyim.inşallah hepimiz hayirli sonuçlar aliriz
Berhaba bende araniza yeni katildim daha transferin oldu çok heyecanliyim.inşallah hepimiz hayirli sonuçlar aliriz
hahaha:)) bugun esimle bukonular gecti biliyomusun... sanki yanimizda duymus gibisin:)) diyorumki fsrkindamisin tedavi bitti nerdeyse. yeni embriyolsr olcak karnim yumurta dolu sende heyxan yok. karnin buyuyene kadar hicbiseye inanmam diyo. dedimki bu gidisle sen dogurdugumada inanmazsin:))
Dimi insan ole oluyr bnm arkimde k.dogumcunun asistani anamm dedim sen cik bn hallederimmm haha guldu bana dahada gitmedim innki arkim orda diye
Aynen iste :) yoksa bizimbhastanede çok sevdigim , isini çok iyi yapan bi Dr var ama adam beni her gördüğünde nbr kız, nasıl gidiyor diyor:) onuda çok seviyorum Bilemedim ne yapsam gerçi ben nuri beye 2 aydan daha fazla giderim diye düşünüyorum ama bakalim
Ayni durumdayız yani, kesimde ne bi heyecan ne bi mutluluk tuhaf biraz, inanmıyorum diyor başka birşey deniyor neyse birkaç güne düzelir herhalde kendimi üzmek istemiyorum