Canim benimde büyük ihtimalle prensesim olacakmis netlesmedi henüz allah gönlüne göre versin insallah sağlıkla kucağına alırsın
Canim benimde büyük ihtimalle prensesim olacakmis netlesmedi henüz allah gönlüne göre versin insallah sağlıkla kucağına alırsın
kızzzz banada gösterrrr bende çok severiiiimmmm:) bende martn 1inde öğrencm 3aylıkken :)erkekse napabilirizzzzkiii
ayyyy hangi site ki o bende bakim yaaaa bari hamileyken bişilerle uğraşırım :):):):):) bizim burdada kemeraltı var sizin kapalı çarşı ğbi bende ordan bakarım banade deeee bariii :):)Erkekse biraz kisitli tabi kiyafet olarak anca keceden krvatina uzerine araba isim falan yapabiliriz bende ilk defa denicem izmirde kuzenim yapio ilerletti internettende bakiyorum cok yayginlasti. Ayrica evime taslardan aksesuarlar yapmistim her goren bayilio millet deli gibi para verip aldi milyar milyar resmen ben home sweet home a veren adami bulmustum kapalicarsida orda dank etti aldim yaptim ucuza :) hepimiz ayni insaniz nie yapamiyalimki dimi ama agahha:)
ayyyy hangi site ki o bende bakim yaaaa bari hamileyken bişilerle uğraşırım :):):):):) bizim burdada kemeraltı var sizin kapalı çarşı ğbi bende ordan bakarım banade deeee bariii :):)
Cok sevindim kiz olucagina ins benimde oledir :)Amin cnm ins sag salim saglikli ve hayirlisiyla kucagimiza aliriz ve bizi hic uzmez umarim:)
alahın izniyle herşeyyolunda gider canm meraketme :) nasıl o ğüne kadar dayanıcaz bilmiorumKizlar yarin sabah 9 da dr a randevum var ikili test yaptiricas ins saglikli sonuclar alirim bebisime kavusacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum en kisa surede hepimiz saglikli kucaklarimiza alalim ins
ilk bebeğin mi ben 90 lıyım :):):):) ama 80linin kafasındanım :) izmiriiiimmmmmm ahhhh nasıl terkedersin bu ğüzel şehri :) bende doğuma büyüme :) eyvallahBen cesitli yerlerden kaydediyorum resimleri mesela www.melegineli.com
Sitesine bakabilirsin cnm bende izmirliyim anne baba izmirli butun akrabalarim izmirde ege unv dogdum bende ama ist da yasiyoruz 5 yasimdan beri burdayiz 1985 dogumluyum hemserim :)
ilk bebeğin mi ben 90 lıyım :):):):) ama 80linin kafasındanım :) izmiriiiimmmmmm ahhhh nasıl terkedersin bu ğüzel şehri :) bende doğuma büyüme :) eyvallahhemşerimmm
Merhaba:)))Bende allah izin verirse Ağustos annesi oacağım.15+5 teyim.yarın doktor kontrolüm var.Cinsiyetimiz belli olabilir.bizimki nazlanmazsa eğer:))))
Annedaşlarım kaçar kilo aldınız.ben çok aldım galiba yaa.Doktor yarın haşlayacak beni.57 ile başladım.şuan 61 oldum(((
Ne yiyor ne içiyorsunuz?
Merhaba:)))Bende allah izin verirse Ağustos annesi oacağım.15+5 teyim.yarın doktor kontrolüm var.Cinsiyetimiz belli olabilir.bizimki nazlanmazsa eğer:))))
Annedaşlarım kaçar kilo aldınız.ben çok aldım galiba yaa.Doktor yarın haşlayacak beni.57 ile başladım.şuan 61 oldum(((
Ne yiyor ne içiyorsunuz?
şekerim şimdie belli olması gerekmiomu baya nazlı kesin kızzzMerhaba:)))Bende allah izin verirse Ağustos annesi oacağım.15+5 teyim.yarın doktor kontrolüm var.Cinsiyetimiz belli olabilir.bizimki nazlanmazsa eğer:))))
Ne yiyor ne içiyorsunuz?
çoookkk sevindim tatlım şükürler olsun :) 3lüyü yaptrcan mı . zayıfsan azıcık bi çıkıntı bile belli olur zaten tatlım :) maydonozfazla yeme tatlım genede ...Slm kizlar ikili test sonucum negatif cikti ultrasonda da hersey normal Allaha sukurler olsun cok mutluyum ins sonuna kadar bole normal gider. Ben ole kilo almadim az az sik sik normal yiyorum fakat gobisim cikti zayifimdir normalde 1.70 boy 62 kilo pant sikio sizde gobekler nasil? 12hafta +2 gunluk oldum. Bol yesillik roka maydanoz dere otu kivircik marul.. falan yapip tabberima koyuyorum azar azar yiyorum et balik sebze gunleri yaptim kendime haftalik donup duruyorum
Ne yiyor ne içiyorsunuz?
çoookkk sevindim tatlım şükürler olsun :) 3lüyü yaptrcan mı . zayıfsan azıcık bi çıkıntı bile belli olur zaten tatlım :) maydonozfazla yeme tatlım genede ...
şekerim benm c.tesi kontrolüm bebeğimi görmeye sabırsızlanıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?