• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ağustos annişleriiiiiiiiiiiiiiii:):):)

Canim benimde büyük ihtimalle prensesim olacakmis netlesmedi henüz allah gönlüne göre versin insallah sağlıkla kucağına alırsın

kızzzz banada gösterrrr bende çok severiiiimmmm:) bende martn 1inde öğrencm 3aylıkken :)erkekse napabilirizzzzkiii :10::15:

Erkekse biraz kisitli tabi kiyafet olarak anca keceden krvatina uzerine araba isim falan yapabiliriz bende ilk defa denicem izmirde kuzenim yapio ilerletti internettende bakiyorum cok yayginlasti. Ayrica evime taslardan aksesuarlar yapmistim her goren bayilio millet deli gibi para verip aldi milyar milyar resmen ben home sweet home a veren adami bulmustum kapalicarsida orda dank etti aldim yaptim ucuza :) hepimiz ayni insaniz nie yapamiyalimki dimi ama agahha:)

Erkekse biraz kisitli tabi kiyafet olarak anca keceden krvatina uzerine araba isim falan yapabiliriz bende ilk defa denicem izmirde kuzenim yapio ilerletti internettende bakiyorum cok yayginlasti. Ayrica evime taslardan aksesuarlar yapmistim her goren bayilio millet deli gibi para verip aldi milyar milyar resmen ben home sweet home a veren adami bulmustum kapalicarsida orda dank etti aldim yaptim ucuza :) hepimiz ayni insaniz nie yapamiyalimki dimi ama agahha:)
ayyyy hangi site ki o bende bakim yaaaa bari hamileyken bişilerle uğraşırım :):):):):) bizim burdada kemeraltı var sizin kapalı çarşı ğbi bende ordan bakarım banade deeee bariii :):):27:

ayyyy hangi site ki o bende bakim yaaaa bari hamileyken bişilerle uğraşırım :):):):):) bizim burdada kemeraltı var sizin kapalı çarşı ğbi bende ordan bakarım banade deeee bariii :):):27:

Ben cesitli yerlerden kaydediyorum resimleri mesela www.melegineli.com
Sitesine bakabilirsin cnm bende izmirliyim anne baba izmirli butun akrabalarim izmirde ege unv dogdum bende ama ist da yasiyoruz 5 yasimdan beri burdayiz 1985 dogumluyum hemserim :)

Kizlar yarin sabah 9 da dr a randevum var ikili test yaptiricas ins saglikli sonuclar alirim bebisime kavusacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum en kisa surede hepimiz saglikli kucaklarimiza alalim ins

Kizlar yarin sabah 9 da dr a randevum var ikili test yaptiricas ins saglikli sonuclar alirim bebisime kavusacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum en kisa surede hepimiz saglikli kucaklarimiza alalim ins
alahın izniyle herşeyyolunda gider canm meraketme :) nasıl o ğüne kadar dayanıcaz bilmiorum :52::52::52:

Ben cesitli yerlerden kaydediyorum resimleri mesela www.melegineli.com
Sitesine bakabilirsin cnm bende izmirliyim anne baba izmirli butun akrabalarim izmirde ege unv dogdum bende ama ist da yasiyoruz 5 yasimdan beri burdayiz 1985 dogumluyum hemserim :)
ilk bebeğin mi ben 90 lıyım :):):):) ama 80linin kafasındanım :) izmiriiiimmmmmm ahhhh nasıl terkedersin bu ğüzel şehri :) bende doğuma büyüme :) eyvallah :64:hemşerimmm :29:

ilk bebeğin mi ben 90 lıyım :):):):) ama 80linin kafasındanım :) izmiriiiimmmmmm ahhhh nasıl terkedersin bu ğüzel şehri :) bende doğuma büyüme :) eyvallah :64:hemşerimmm :29:

Dr randevum iyi gecti cok sukur ultrason normal kan testi sonucumu 2 gun sonra alabilirmisim. Valla dayanmak cok zor zamab durdu sanki :) ilk bebisim olucak hayirlisiyla ondan sabirsizim . Izmir memleketim evet guzel cok severim ama ist dan insan vazgecemio alisinca orasi bana sikici gelio kisin fakat cocugu buyuteyim ayri evemi cikar evlenirmi bilemem kesinlikle hayalim deniz kiyisina yerlesmek ben gunes kum deniz insaniyim

Merhaba:)))Bende allah izin verirse Ağustos annesi oacağım.15+5 teyim.yarın doktor kontrolüm var.Cinsiyetimiz belli olabilir.bizimki nazlanmazsa eğer:))))
Annedaşlarım kaçar kilo aldınız.ben çok aldım galiba yaa.Doktor yarın haşlayacak beni.57 ile başladım.şuan 61 oldum:((((
Ne yiyor ne içiyorsunuz?

Slm kizlar ikili test sonucum negatif cikti ultrasonda da hersey normal Allaha sukurler olsun cok mutluyum ins sonuna kadar bole normal gider. Ben ole kilo almadim az az sik sik normal yiyorum fakat gobisim cikti zayifimdir normalde 1.70 boy 62 kilo pant sikio sizde gobekler nasil? 12hafta +2 gunluk oldum. Bol yesillik roka maydanoz dere otu kivircik marul.. falan yapip tabberima koyuyorum azar azar yiyorum et balik sebze gunleri yaptim kendime haftalik donup duruyorum

Merhaba:)))Bende allah izin verirse Ağustos annesi oacağım.15+5 teyim.yarın doktor kontrolüm var.Cinsiyetimiz belli olabilir.bizimki nazlanmazsa eğer:))))
Annedaşlarım kaçar kilo aldınız.ben çok aldım galiba yaa.Doktor yarın haşlayacak beni.57 ile başladım.şuan 61 oldum:((((
Ne yiyor ne içiyorsunuz?

ins cinsiyetin belli olur cnm ben asiri merak ediyorum gonlunden ne geciosane istiyorsaniz o olsun ins

Ne yiyor ne içiyorsunuz?

Cnm en son nezaman gittinki sen dr a cinsiyet gostermemis hala acaba kiz mi kizlar gostermiyormus bende 4 mart ta gidim diyorum 13+5 olmus olucak belki gosterir die acaba 15. Haftaya gorerken ogrenirim die dusunuyorum

Ne yiyor ne içiyorsunuz?
şekerim şimdie belli olması gerekmiomu baya nazlı kesin kızzz :52: ben 2 kilo aldım sanırım 11in içindeim :) ben kahvaltımıherzamnki halimle çooookkk geç yapıorum normal şeyler amma velakin 3üncü aya girince bebeğimzbizden beslencek artık o acıkıcak . inşallahöle olur bana kalırsa eğer ben 3 te kahvaltı yapıorumcanm istmio :(

Slm kizlar ikili test sonucum negatif cikti ultrasonda da hersey normal Allaha sukurler olsun cok mutluyum ins sonuna kadar bole normal gider. Ben ole kilo almadim az az sik sik normal yiyorum fakat gobisim cikti zayifimdir normalde 1.70 boy 62 kilo pant sikio sizde gobekler nasil? 12hafta +2 gunluk oldum. Bol yesillik roka maydanoz dere otu kivircik marul.. falan yapip tabberima koyuyorum azar azar yiyorum et balik sebze gunleri yaptim kendime haftalik donup duruyorum
çoookkk sevindim tatlım şükürler olsun :) 3lüyü yaptrcan mı . zayıfsan azıcık bi çıkıntı bile belli olur zaten tatlım :) maydonozfazla yeme tatlım genede ...

kızllaaarrrben sanırım eylül annesiyim:):):):):) safım ben ya bebek 40 haftalıkken oluo muşben 37 sanıodum amaaannn napim ilk olacak nerden blim :):):):):9:

Ne yiyor ne içiyorsunuz?

çoookkk sevindim tatlım şükürler olsun :) 3lüyü yaptrcan mı . zayıfsan azıcık bi çıkıntı bile belli olur zaten tatlım :) maydonozfazla yeme tatlım genede ...

Dr um cok dusuk ciktigi icin ikili testim oyuzden baska test onermedi yapmicakmis cok sukur 16 hafta dolmadanda gelme dedi meraktan catliyorum cinsiyeti ne die :) sen naltin nassi gidio kimsede bisi yazmio

Back