• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ağustos annişleriiiiiiiiiiiiiiii:):):)

edanas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
1.515
53
38
Diğer
kızlar buyrun arada yaşadığımız rahatsızlıkları ,aşermeleri, kullandığımız ilaçları ,mutluluğumuzu, endişelerimizi birlikte paylaşalım:6::13:

merhaba edsofi nasılsın nasıl gidiyo hamilelik, kasım-aralık ayında hamilelik isyetenler topiğinde tanışmıştık

Bende 11+6 haftalik hamileyim yarin 12. Haftaya giricez hayirlisiyla :) subat 20.sinde ikili test icin dr a gidicez bakalim. Cinsiyetini cok merak ediyorum nezaman belli olur ogrenen var mi?

Hamileligim cok normal gecio sadece ac kalinca oguruorum 2 3 saatte bi illa bisi yemeliyim bide koku duyuyorum okadar cok sukur

benim de bulantılarım yavaş yavaş geçiyor. Bir şeyler yiyebildiğim için mutluyum. Geçen ay bulantılarım yüzünden 2 kilo vermiştim. Şimdi daha iyiyim çok şükür.

]

Merhaba kızlar bende bir ağustos annesi olucam inşallah benim hiç bulantı kusma olmadi ama Sancim cok oldu suan 14. Haftada yim halen kkasıklarımda batma sancı var ben cok stresli bir hamilelik geçiriyorum kaynanamdan yana oldukca geri kafali ve çocuğumu bana vermeyecek kadar hevesli herseyin ben yapıcam edicem diyor ben doğal olarak herseyiylr çocuğumun ben ilgilenmek istiyorum eşimle durumu paylaştım fakat nankörlük ile suclandim yanldüşünüyorum belki bilmiyorum

merhaba edsofi nasılsın nasıl gidiyo hamilelik, kasım-aralık ayında hamilelik isyetenler topiğinde tanışmıştık
hatrlamam mı tatlım yaaa nasılsındurumlar nasıl ... iyi gidio cuma gördümbebeğim canlanmış ayaklarını oynatıodu :) 10.haftadayım işte :) sen iyisin :)

Bende 11+6 haftalik hamileyim yarin 12. Haftaya giricez hayirlisiyla :) subat 20.sinde ikili test icin dr a gidicez bakalim. Cinsiyetini cok merak ediyorum nezaman belli olur ogrenen var mi?
hayrlısı olsun tatım :) valla ben 10 un içindeimben de dedim doktora ne zamn belliolur die cinsiyet aslında merak etmiorum
. dediki ben 15 20 güne cinsiyetini sölerim dedi :):49: seninkinide söler ama bence mantıklısı 4 ay dolunca kesinolur bi yanlşlık olmaz en azından .. benmde yüzüm lekelenmş annem die erkekheralde :):):):) bende dedim anne allah ne verdiyse artık :):52:

benim de bulantılarım yavaş yavaş geçiyor. Bir şeyler yiyebildiğim için mutluyum. Geçen ay bulantılarım yüzünden 2 kilo vermiştim. Şimdi daha iyiyim çok şükür.
ne bulantısıymış böle yaw bide yemekten tiskinmedie bişiler var duyuyorum bende hiç biri mevcut değil sanki hamile değilmişim gibi hissediorummm :)

]

Merhaba kızlar bende bir ağustos annesi olucam inşallah benim hiç bulantı kusma olmadi ama Sancim cok oldu suan 14. Haftada yim halen kkasıklarımda batma sancı var ben cok stresli bir hamilelik geçiriyorum kaynanamdan yana oldukca geri kafali ve çocuğumu bana vermeyecek kadar hevesli herseyin ben yapıcam edicem diyor ben doğal olarak herseyiylr çocuğumun ben ilgilenmek istiyorum eşimle durumu paylaştım fakat nankörlük ile suclandim yanldüşünüyorum belki bilmiyorum
tatlımsancın demekki rahmin genişlerken çok hissettirio kendini kolaydeğil canm . bende sitresliy bi kaç ğüne kadar çok zooorrr ya psikolojik alt üst olunuo aslında ne alakası var demi ama kadınlık hormanlarımız değişio tatlım :/ kaynanada hak ver tatlım ilk torunuysa senineşinde heves işte napsın sende yaparsın el altından istediğini .. ya hiç vrdum duymaz kaynana olsaydı napardın vea okadarçok kötü haller varki duyduğum amaaannnn :/ başında büyük olmasıçok iidiiirr hee de geçtatlım sıkma canını

hayrlısı olsun tatım :) valla ben 10 un içindeimben de dedim doktora ne zamn belliolur die cinsiyet aslında merak etmiorum
. dediki ben 15 20 güne cinsiyetini sölerim dedi :):49: seninkinide söler ama bence mantıklısı 4 ay dolunca kesinolur bi yanlşlık olmaz en azından .. benmde yüzüm lekelenmş annem die erkekheralde :):):):) bende dedim anne allah ne verdiyse artık :):52:

ne zamndr yaşıosun öğürmeleri ben hiçyaşamadım daha sonradan yaşarmıyım ıyk..hiçte sevmem :/:30:

Tatlim bole mi kopilenio cevap bilmiyorum ins yerine ulasir msj im:)
Ogurmelerim karnimi ac birakinca ve disimi fircalayinca oluo hortumumu cekio sanki bebis midem bos oluo nedense obur galiba benimkisi :)
En son dr a gitmeden 2 gun uzulup aglamistim uykularim kacmisti dr ada agliyarak gittim hicbisi hissetmiyorum die memelerimdeki hassasiyet kaybolmustu cok feci agrirken telaslanmistim :) dr arandevumu 19 u crsmba sabah 9 a aldim bebisimi gorucem die mutluyum bu sefer tam 3 ayi doldurdum ins hayirlisiyla

Biz kocamla kiz bebis istiyorus ama ince saglikli ve hayirlisi tabi cinsiyetini cok merak ediyorum ogrenirsem bebisim icin bisiler yapmak istiyorum hemen eminonune gidicem tuller taslar boncuklar kiyafetlerinide kendim suslemek istiyorum banada ugras olicak simdi cok moda taslarla isimler yazmak keceden bisiler yapmak tulden etekler bantlar yaraticam ins

Tatlim bole mi kopilenio cevap bilmiyorum ins yerine ulasir msj im:)
Ogurmelerim karnimi ac birakinca ve disimi fircalayinca oluo hortumumu cekio sanki bebis midem bos oluo nedense obur galiba benimkisi :)
En son dr a gitmeden 2 gun uzulup aglamistim uykularim kacmisti dr ada agliyarak gittim hicbisi hissetmiyorum die memelerimdeki hassasiyet kaybolmustu cok feci agrirken telaslanmistim :) dr arandevumu 19 u crsmba sabah 9 a aldim bebisimi gorucem die mutluyum bu sefer tam 3 ayi doldurdum ins hayirlisiyla
tatlım hiç endişelenme bende hiçhissetmiorum . mesela çogu kişide seğirmeler olmuşbende oda yok belirtihaller yok . doktoruma dedm ben hiç bişi hissetmiorum oda dedi 5 aylık olunca hssedersin anca şimdiolmaz dedi :) sende içini ferah tut rabbim okdar büyük ki biz el açtıkmı bizi asla geriçevrmez onun izniyleherşeyçok güzel olucak :49::70:

Bendede 8haftamda bulantilrm basladi yemek yememe ozelikle herseyden tikdindim suan 13hafta 2li tarma testinide ysptrdm.

Allah in izniyle seninde dedigin gibi ins kucagimiza sag salim almayi nasip eder odasini dolduracagi gunu sabirsizlikla bekliyorum odasina tv aldim kocaman gomme dolap yaptiricam aynali omurluk gun yaklasirkende sadece besigini alicam cocuk odasi takimi yapmicam
Kullandiginiz ilaclar nedir ben elevit iciyorum bir tane sabahlari kahvaltidan sonra

tatlımsancın demekki rahmin genişlerken çok kolaydeğil canm . bende sitresliy bi kaç ğüne kadar çok zooorrr ya psikolojik alt üst olunuo aslında ne alakası var demi ama kadınlık hormanlarımız değişio tatlım :/ kaynanada hak ver tatlım ilk torunuysa senineşinde heves işte napsın sende yaparsın el altından istediğini .. ya hiç vrdum duymaz kaynana olsaydı napardın vea okadarçok kötü haller varki duyduğum amaaannnn :/ başında büyük olmasıçok iidiiirr hee de geçtatlım sıkma canını

Teşekkür ediyorum canim biraz olsun icim rahatladı umarim agrilarim da gecer yakindaa

Biz kocamla kiz bebis istiyorus ama ince saglikli ve hayirlisi tabi cinsiyet merak ediyorum ogrenirsem bebisim icin bisiler yapmak istiyorum hemen eminonune gidicem tuller taslar boncuklar kiyafetlerinide kendim suslemek istiyorum banada ugras olicak simdi cok moda taslarla isimler yazmak keceden bisiler yapmak tulden etekler bantlar yaraticam ins

Canim benimde büyük ihtimalle prensesim olacakmis netlesmedi henüz allah gönlüne göre versin insallah sağlıkla kucağına alırsın

Allah in izniyle seninde dedigin gibi ins kucagimiza sag salim almayi nasip eder odasini dolduracagi gunu sabirsizlikla bekliyorum odasina tv aldim kocaman gomme dolap yaptiricam aynali omurluk gun yaklasirkende sadece besigini alicam cocuk odasi takimi yapmicam
Kullandiginiz ilaclar nedir ben elevit iciyorum bir tane sabahlari kahvaltidan sonra
tv mi değişikmş :52: tabi beşik mide şifoniyer önmli gerisi boşa alınıo:) bn bişikullanmıorum sayılır sadce troidim brz yksek çktı onu düşürmk için ilaç kullanıorum oda 20 :6:ğün

Biz kocamla kiz bebis istiyorus ama ince saglikli ve hayirlisi tabi cinsiyetini cok merak ediyorum ogrenirsem bebisim icin bisiler yapmak istiyorum hemen eminonune gidicem tuller taslar boncuklar kiyafetlerinide kendim suslemek istiyorum banada ugras olicak simdi cok moda taslarla isimler yazmak keceden bisiler yapmak tulden etekler bantlar yaraticam ins
kızzzz banada gösterrrr bende çok severiiiimmmm:) bende martn 1inde öğrencm 3aylıkken :)erkekse napabilirizzzzkiii :10::15:

Back