- 2 Mart 2013
- 289
- 40
- 123
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #1.901
tepeler senle aynı günümüz sanırım, hayırlı olsun canım. benim doktorum da en son cumartesi gittiğimde bebişimin yarım santim 5mm olduğunu söylemiş ve sata göre 6+6 olmasına rağmen bebeğin 6+2lik olduğunu söylemişti. şimdi senin bebişinin değerlerine bakınca hakkaten benimki küçük duruyor :) şimdi benimki geç döllenme mi oluyor ne oluyor?? ben o kısmı anlamadım. gerçi geç döllenme işini burada okudum ne olduğunu bilmiyorum ama :) fıyyfffff çok düşünüyorum çooook
canımmm çokk sevindim Yüce Rabbime sonsuz şükürler olsun maşallah kocaman tebrik ederimmmMerhaba benim 3. Gebeligim 2. Bebegim olacak..
1 tane kizim var 3 yasini bitirecek.. temmuzdada dunyadayken 5 aylik oglumu cennete yolladim..rabbim inşaallah bu yavrularimi bagislar..
Yaş 26.
Ankara
Bat 18 kasim
Bdt 26 agustos
canımmm çokk sevindim Yüce Rabbime sonsuz şükürler olsun maşallah kocaman tebrik ederimmmsağlıklıca ve vaktinde kucaklaman dileğiyle
bu duam tüm arkadaşlara
kızlar çoğunlukla telefondan girdiğim için her zaman cevap yazamıyorum ama sıkı takipteyim cevap yazamayacağım can yanlış anlamayın yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
canımm benimmmKizini gordumde gozyaslarimi tutamadim.. benim kuzumdami bu kadar olacakti..
Oyle zor bir acı ki. Yakti kül etti.. rabbim yavrumla cennetinde bulustursun ins.
Neyse arkadaslarin moralini bozmayalim. Allah razi olsun gulum..
Ben de yeni öğrendim ağustos annesi olduğumu, çooook mutluyuummm
nasıp olursa bende ağustos annesi olacağımmmmmm benide aranıza alırmısnızzzz
Ben evden çıkcam birazdan kızlar. Kalp atışını duymaya gidiyorum. Hayırlı haberle dönerim inşallah. Gözlerim doldu yaa
Kızlar bugün 5 te randevumuz var sizce trans vajinal ultrason yaptırsam kalp atışı duylur mu daha 5. Haftaya yeni girdik aşağıdaki takvim ileri yoksa riske atmayıp haftaya yada 10 gün sonraya mı bırakyım zaman nasıl geçer bilmiorum
kızlar merhaba..bugün hamile olduğumu öğrendim hala şoktayım. 1 yılın sonunda kavuştum meleğime allahın izniyle. daha önce bir düşüğüm oldu..inş bu sefer kavuşurum yavruma.
canım o kişiden kişiye değişiyor sanırım... ama genelde bakıyorum hep 6. haftadan sonra duyuluyor. İstersen doktoru ara bi sor ondan sonra git ama hiç gitmediysen bir kontrol olur bu senin için.
Kizlar temizlik esiniz yapiyor cok sanslisiniz benim esim hic cay bile demlemez hepsi bana bakar hamile olsam bile alsinda biz azeriyiz bizlerde yapmazdar erkekler temizilik yani ben sevmiyorum bu genelegimizi ama napalim basa gelen cekilir hepsini kendim yapiyom(((
Bu ilk muayenemiz olacak ilk kez tanışacağız inşallah pastamızla ama trans vajinal ultrason bazen riskli olabiliyor diye duydum vajinal ultrason sonrası kanaması yada düşük tehlkesi olan var mı bizim grupta onu merak ettim ??
hayırlısı olsun cnm gorusmek dılegıyle ınsallah doktora ısmımı verırsen belkı dahada samımı olursunuzBenım beis te 18aylık cok küçük henüz Allah yardımcımız olsun ne dıyor..açıklama yaptığın ıcın çok TSK .dogumu burada düşünebilirim cok saol CNm.ama kontrollerde burayı tercıh edıcem bı yendi aydan sonra ıns berabere gideriz cunku burası bıraz uzak bana bılıyormusun özel araç var aslında ama esın işe gıdıyor vss vakti ölmüyor.doğumda ben cok bağırmıştım yaa suan normalden tırsıyorum ama gelıp gecıcı acılar bakımı daha da cok düşündürüyor benı
dediğim gibi tamamen durdugu pozısyonla alakalı cıkolata yerdım muayeneden 1 saat once benım kıprak hıc durmaz ıcerde taklalar atardı o zaman mutlaka gosterıodemek erkek evlat sahibisin allah bağışlasın sana, kaç yaşnda ? belkide demişsindirde atlamışımdır..12 hafta mı okadar erken beklemiyordum belkide erkek olursa erken öğrenirizde kız olursa uzayabilir
Merhaba benim 3. Gebeligim 2. Bebegim olacak..
1 tane kizim var 3 yasini bitirecek.. temmuzdada dunyadayken 5 aylik oglumu cennete yolladim..rabbim inşaallah bu yavrularimi bagislar..
Yaş 26.
Ankara
Bat 18 kasim
Bdt 26 agustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?