- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #1.521
2,5 yasında olcak abı olcak yaa yavrum benım sankı malum oldu anne dıyıp kucagıma yatıyo gobegımı opuyodu aksambebeğin küçükmüş daha ama olsun beraber büyütürsün zor olacak ama sonu iyi olur umarımmm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2,5 yasında olcak abı olcak yaa yavrum benım sankı malum oldu anne dıyıp kucagıma yatıyo gobegımı opuyodu aksambebeğin küçükmüş daha ama olsun beraber büyütürsün zor olacak ama sonu iyi olur umarımmm...
Canim hayirli ugurlu olsun insallah :) benim bhcg bugun cikicak.kendi istegimle yaptirdim yukselise bakmak icin sanirim tarihlerimizde ayni seninle bir bakarsin artik.fakat kisiden kisiye degisir bunuda unutmamak lazim.Günaydınlaar,
Dün kan testi yaptırdım beta hcg değerim 761 çıkmış. bana düşük geldi bi üzüldümmm.. sora baktımm araştırdım biraz normal gibide gözüküyor. Anlamadımmm. Sizinkiler 4 haftalıkken kaçtı biliyor musunuz???
Canim ne guzel allahim bir hediye yollamis size hayirli gebelik dilerim hayirli evlat olsun insallah :) hosgeldin .selam kızlar bizide aranıza alırmısınız???
beklenmeyen bir anda küçücüğümün haberini aldım belki kocaman bir umut olacak ailemize...
3 aydır duzensız adetlerım mevcuttu 15 gunde bır olan bu ay ıse 10 gun gecıktı ...Korundugumuz ıcın aklımın ucundan gecmeyen tek seyde gebelık oldu...Kist miyom için doktora gittim kist ararken mınıgımın kesesını gördumhiç bu şekil bir tepki verecegimi düşünmemiştim nasip kısmet rabbımın bır bıldıgı elbet vardır 2.bebeğim olacak allah nasıp ederse son adet tarıhım 07/11/2013
Listede kendımıde gormek isterim
kızlar bende bugün kalp atışlarını duydum kesede büyümüş herşey yolunda dedi doktor,benim kabızlık ve gaz sounum vardı onları söyledim,kabızlık için şurup verdi...bide 2 gün önce hafif bi kahverengi leke geldi onuda söyledim tekrarlarsa haftaya gel kırmızı gelirse hemen gel dedi , progestan verdi öyle b dahaki gdişim3 hafta sonra olucak..
arkadaşlarrr bende bugün hamile olduğumu öğrendim.plansız süpriz gelen bir bebek. ayrıca ikinci bebeğim . 1 tanede 10 aylık bir bebeğim var. son adet tarihim 19.11.2013
ben 6 +1 günde kalbinin attığını öğrendim sende duyarsın inşallah![]()
amın canım tesekkur ederım hoşbuldukCanim hayirli ugurlu olsun insallah :) benim bhcg bugun cikicak.kendi istegimle yaptirdim yukselise bakmak icin sanirim tarihlerimizde ayni seninle bir bakarsin artik.fakat kisiden kisiye degisir bunuda unutmamak lazim.
Canim ne guzel allahim bir hediye yollamis size hayirli gebelik dilerim hayirli evlat olsun insallah :) hosgeldin .
hayırlı olsun canım senın ılkı benımkındende kucukmus amanınnı allah yardımcın olsunarkadaşlarrr bende bugün hamile olduğumu öğrendim.plansız süpriz gelen bir bebek. ayrıca ikinci bebeğim . 1 tanede 10 aylık bir bebeğim var. son adet tarihim 19.11.2013
2,5 yasında olcak abı olcak yaa yavrum benım sankı malum oldu anne dıyıp kucagıma yatıyo gobegımı opuyodu aksam
benim de ikinci bebeğim süpriz yaptı. ama senin oğlun 2,5 yaşında benim ki daha 10 aylık o yüzden biraz huzursuzum
2,5 yasında olcak abı olcak yaa yavrum benım sankı malum oldu anne dıyıp kucagıma yatıyo gobegımı opuyodu aksam
NE GÜZELL SEN KENDİNİ HAZIR HİSSEDİYORSUN ÖNEMLİ OLAN BU ASLINDA.. BAKARSIN NE OLACAK
Yok kullanmiyordum canim. 3.kahverengi leke gelmesi sonrasinda basladim. Sen niye oyle erken basladin acaba?
amın canım tesekkur ederım hoşbulduk
hayırlı olsun canım senın ılkı benımkındende kucukmus amanınnı allah yardımcın olsun
kızlar bırı solesın nolur? hamılelık takvımımı ben goremıyorum sıze gorunuyor mu?
İnşallah :)))
evet en erken 6 haftada duyuluyormuş sanırım ne güzelEVET 6 HAFTALIKTA DUYULUYORMUŞ BAZENGEÇ DÖLLENME OLABİLİYOR TABŞ 8 HAFTAYA KADAR BEKLEYEBİLİYORSUN
bu gebelık bolumunun yonetıcısı kım ona danısayım barısı yahu nasıl yapıyoruzz heee bı dak kontrol edeyımmalesef gözükmüyor canım![]()
kızlar bırı solesın nolur? Hamılelık takvımımı ben goremıyorum sıze gorunuyor mu?
bu gebelık bolumunun yonetıcısı kım ona danısayım barısı yahu nasıl yapıyoruzz heee bı dak kontrol edeyım