- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #1.481
ben ultrason için 7. haftayı bekleyeyim diyorum. geçen sefer 4. haftadan itibaren 9.haftaya kadar 4 kez girmiştim, sonra kalbi durdu vs vs..daha sakin olmak istiyorum. ama çok sıkıntılıyım bugünlerde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah sen beni gorseydin dr kalbi atiuo dedsağolun kızlar... bir heyecan sormayın gitsin... inş. hayırlı haberlerveririm yarın....
offf (( allah korusun hejpimizinkini.nfeden durdu sebebini biliyor musunuz?ben ultrason için 7. haftayı bekleyeyim diyorum. geçen sefer 4. haftadan itibaren 9.haftaya kadar 4 kez girmiştim, sonra kalbi durdu vs vs..daha sakin olmak istiyorum. ama çok sıkıntılıyım bugünlerde.
EGEM6410 dualarimi ettim lutfen uzme kendini..Kizlar yazamiyorum cvp.ama hepsini okuyorumm kalbim sizinle gozumde sizde.kendimi bitkin yilgin hissediyorum tuslara dokunmak bile yoruyor beni lutfen kizmayin okuyor gidiyor demeyin begeniyorum ama hii.enerjimi bulur bulmaz cenem dusucek.sizi seviyorummm
aslında 2 hafta önce durmuş ama farketmemişim tabii. o sıra çok grip oldum parol içtim ama ultrasonda kalp atışını da çok erken dinletmişti dr. bilmiyorum sonra pişman oldum ...şimdi işte sigara içen bir oda arkadaşım var, pencere de açılmıyor o kadar üstüne titrerken zarar gelecek diye çok korkuyorum. giysilere ve saça sinen bile zararlıymış maalesef...insallah sen beni gorseydin dr kalbi atiuo ded
I onu seyrettigim yerde gozumden yaslar suzuldu..
offf (( allah korusun hejpimizinkini.nfeden durdu sebebini biliyor musunuz?
cok ilginc bende tik yok :) dr bugün sordu bulanti var mi diye yok dedim acabaa daha erken mi yoksa baslasa baslarmiyfi ?seni okadar iyi anlıyorum ki
bende okuyamıyorum yazamıyorum çok enteresan yaa
inş en kısa zamanda enerjilerimizi geri alırız
canım bu arada ben oğluma hamileyken bu kadar çabuk başlamamıştı benim belirtiler
1.5. ay sonra başlamıştı kusmam çoktu
bunda kusmam yok ama halsizlik iç bulantısı tak getirdi bana
seninde öylemi a kız mı
yok be cnm paroldan degildir kan pihtilasma test yaptirsana sen eger bise varsa bu gebrlliginde onlemkni alırsın. Sen nerde kaliosun cnm oda arkadadi anlayamadım? Sigara cok kotu ben asla o kisiyle kalamazdim sigaraya hic tahammulm yok.aslında 2 hafta önce durmuş ama farketmemişim tabii. o sıra çok grip oldum parol içtim ama ultrasonda kalp atışını da çok erken dinletmişti dr. bilmiyorum sonra pişman oldum ...şimdi işte sigara içen bir oda arkadaşım var, pencere de açılmıyor o kadar üstüne titrerken zarar gelecek diye çok korkuyorum. giysilere ve saça sinen bile zararlıymış maalesef...
merhaba,
Allah kısmet ederse bende ağustos annesi adayıyım.Henüz çok yeni öğrendik.Herkeze sorunsuz hamilelikler dilerim.Listeye beinde eklerseniz sevinirim.
sat:16.11.2013
B.D.T:24.08.2014
İLK COÇUK
ben ultrason için 7. haftayı bekleyeyim diyorum. geçen sefer 4. haftadan itibaren 9.haftaya kadar 4 kez girmiştim, sonra kalbi durdu vs vs..daha sakin olmak istiyorum. ama çok sıkıntılıyım bugünlerde.
cok ilginc bende tik yok :) dr bugün sordu bulanti var mi diye yok dedim acabaa daha erken mi yoksa baslasa baslarmiyfi ?
yok be cnm paroldan degildir kan pihtilasma test yaptirsana sen eger bise varsa bu gebrlliginde onlemkni alırsın. Sen nerde kaliosun cnm oda arkadadi anlayamadım? Sigara cok kotu ben asla o kisiyle kalamazdim sigaraya hic tahammulm yok.
arkadaşlar geldim doktordan malesef pek iyi duymadım, bebiş yine görünmedi, yolk sac olması gerekenden büyükmüş, bu da anormal bir gebelik belirtisiymiş, %90 oranla düşük olacakmış yinede bir hafta sonra tekrar bakalım dedi, eğer kanama artarsa gidicem alıcaklar, progestron verdi zararı yok kullan dedi, ama önceki doktor gibi embriyo oluştuktan kalp atışı olduktan sonra destek amaçlı işe yarıyormuş progestron. ne yapalım artık hayırlısı böyleymiş
canim insallah en kisa zamanda sende kucagina alirsin bebisini cok dua edicem senin icin uzulme olur mukızlar malesef bebeğimi kaybettim cumartesi kürtaj oldum ( bu ikinci düşüğüm sebepleri araştırılacak malesef ağustos anneleri grubunda daha yazamıcam ( verende o alanda o çok şükür isyan etmiyorum rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..hepinize hayırlı güzel sağliklı gebelikler diliyorum allaha emanet olsun bebişleriniz..banada bol bol dua edin inşallah 3.de bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım...
kizlar bide size birsey sormak istiyorumm ben iki hafta once cmartesi doktora gttim keseyi gormustuk doktorum bebegin sag yumurtaligin tarafindan dollendigini soledi eve geldikten sonra biraz arastirdim sag yumurta x kromozomunu daha hizli kaparmis kiz olma olasiligi yuksek oluyomus sol taraftada erkek sansi yuksekmis sizde boyle bisey duydunuzmu tabiki oncelikle saglikli ve hayirli evlat olmalari ama insan yinede merak ediyo benim bi oglum var bunuda kiz istiyorum o yuzden biraz arastirmaciyim bu konuda
arkadaşlar geldim doktordan malesef pek iyi duymadım, bebiş yine görünmedi, yolk sac olması gerekenden büyükmüş, bu da anormal bir gebelik belirtisiymiş, %90 oranla düşük olacakmış yinede bir hafta sonra tekrar bakalım dedi, eğer kanama artarsa gidicem alıcaklar, progestron verdi zararı yok kullan dedi, ama önceki doktor gibi embriyo oluştuktan kalp atışı olduktan sonra destek amaçlı işe yarıyormuş progestron. ne yapalım artık hayırlısı böyleymiş
masallah canim masallah darisi benim ve duymayi bekleyen arkadaslarin basina olsun insallah
kiiiiizzzzlllllllaaaarrrr ben geldiiiiiimmmmm
sukurler olsun gorduk bebisimizi duyduk kalp atisini Allhim ne muhtesem bi duyguuuuuuu
bebisim 9.4mm hic 1sm degil ayyyyy ben yerim onu lokum gibi yutarim yaaaaa
Allahim korusun Insallah
Allah herkese hheeeeerrrrkeseeeeeeeee nasip etsin Insallahhhh
onceleri okumadim kizlar bi heyecanla actim pc-yi yaziverdim.paylasmak istediiimmm
simdi donup okuyayim bakalim kimler neler kanatmis
Kizlar sukurler olsun bugun kalp atislarimizi gorduk boguk da olsa dinledik.darisi hepinixin basina insallahh :)
ayy hele şükür Bursa dan biri geldi :))
hg canımm
kızlar malesef bebeğimi kaybettim cumartesi kürtaj oldum ( bu ikinci düşüğüm sebepleri araştırılacak malesef ağustos anneleri grubunda daha yazamıcam ( verende o alanda o çok şükür isyan etmiyorum rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..hepinize hayırlı güzel sağliklı gebelikler diliyorum allaha emanet olsun bebişleriniz..banada bol bol dua edin inşallah 3.de bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım...
Canım çok çok geçmiş olsun Allah sabır versin, en yakın zamanda da yerini doldursun
adetin kac gun gecti cnm ?Günaydınlaar,
Dün kan testi yaptırdım beta hcg değerim 761 çıkmış. bana düşük geldi bi üzüldümmm.. sora baktımm araştırdım biraz normal gibide gözüküyor. Anlamadımmm. Sizinkiler 4 haftalıkken kaçtı biliyor musunuz???