2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bizide aranıza alırmısınız???
beklenmeyen bir anda küçücüğümün haberini aldım belki kocaman bir umut olacak ailemize...
3 aydır duzensız adetlerım mevcuttu 15 gunde bır olan bu ay ıse 10 gun gecıktı ...Korundugumuz ıcın aklımın ucundan gecmeyen tek seyde gebelık oldu...Kist miyom için doktora gittim kist ararken mınıgımın kesesını gördum hiç bu şekil bir tepki verecegimi düşünmemiştim nasip kısmet rabbımın bır bıldıgı elbet vardır 2.bebeğim olacak allah nasıp ederse son adet tarıhım 07/11/2013
Listede kendımıde gormek isterim
 
Son düzenleme:
benimde geç döllenme olabilirmş cuma günü gitmiştim bir hafta geriden geliyor dedi dr. keseyi gördüğünde zira 6.2 mm. bende cuma gidicem bakalım inşallah pı pıtları duyarız..
İnşallah hepimiz duyarız pıtı pıtı kalp atışlarını. Çok heyecanlıyım ama bir yandanda korku var tabi. Allahım hepimizin minişlerini minişlerini korusun.

Bana bekle keseyi görmeyi ve pıtı pıtıları duymayı aynı gün yapalım dedi ama sabredemedim ben :))) benimde cuma 6+3 olacak işte bir hafta geriden 5+3 desen kakp atışını duyamam ama keseyi görürüm diye düşünüyorum :))) göreyim artık minik portakalımı :))))
 
allah hayırlı ugurlu etsın canım mınıgını sımdı lısteye baktımda senle son adet tarıhlerımız aynı gebelık takvımı eklemeye calıstım profılden acaba becerebıldım mı:26:
 
Gunaydin kizlar. Dun kahverengi akintim sebebiyle yine kontrole gittim. Bu vesileyle bebisimi de gordum. 3 gun once nerdeyse hic gorunmeyen bebisim baya fasulye gibi olmus, kalbi gum gum atiyordu masallah :)) herhangi bir sorunum yokmus ama her ihtimale karsi 3 gun istirahat verdi doktor. Progestan kullanip yatiyorum. Bu kadar hizli buyumesine oyle sasirdim ki :) allahim hepimizin bebislrini korusun..
 
bende şuanda doktorun söylediğine göre 5+1 deyim ve kontrolümü 6+3 e verdi yani 27 aralığa ama nasıl geçer bu kadar süre bilemiyorum :) kesemizi gördük ama pıt pıtlarımızı duymayı bekliyoruz

sanırım doğana kadar bu heyecanımız hiç bitmeyecek
 

Ben çatlatma iğnesi olduktan 2 gün sonra progestana başlamıştım acaba çok mu erken başladım. Sen akıntın olmadan önce kullanıyormuydun canım progestanı?
 

gözünaydın canım bende pazartesi gittim 6 haftalık 1 gün benimkşininde kalbi atıyormuş ne mutlu bize.allah sağlıklarını bozmasın
 

gözün aydın sende aramıza hoş geldinnn ne büyük bir mutluluk anne olduğunu öğrenmek allah herkese nasip etsin
 

ben 6 +1 günde kalbinin attığını öğrendim sende duyarsın inşallah
 
Ben çatlatma iğnesi olduktan 2 gün sonra progestana başlamıştım acaba çok mu erken başladım. Sen akıntın olmadan önce kullanıyormuydun canım progestanı?

Yok kullanmiyordum canim. 3.kahverengi leke gelmesi sonrasinda basladim. Sen niye oyle erken basladin acaba?
 
gözün aydın sende aramıza hoş geldinnn ne büyük bir mutluluk anne olduğunu öğrenmek allah herkese nasip etsin
sağol cnm benım hoşbulduk...anne olmak gusel bır duygu tabıde aılevı durumlar cok karısık bızde bebek donum noktası olacak gıbı hayatımıza yon verecek mucıze sanırım...

az once ben geldım muhabbet durdu sanırıım dıyordum kı tam sayfalar ılerlerken gordum

herkes bebegını saglıcakla alsın ınsallah ıstanbuldanım bende yas 26 ılk cocugum erkek
 
ya iyi bir zamanda gelmiş bebişin o zaman ne mutlu sana . bende ankara'dayım benim ilk bebeğim olacak allah nasip ederse.senin 2. çocuğun mu olacak ?
 
Son düzenleme:
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…