- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #1.241
benim ilk iki gebeliğimde hiç belirtim olmamıştı.. Oğluma hamile olduğumu da idrarda yanma var diye adetime 4 gün kala doktora gittiğimde öğrenmiştim..ama bunda belim çok ağrıyor..arada idrarda yine yanma var.. Ve tuhaf bir bulantım var.. Yani öyle çıkaracak gibi değil de değişik.. Bir de ne kadar yemek yesemde yemek yedikten sonra tıka basa hissetmiyorum kendimi..arada alt karnım ve kasıklarıma ağrı giriyor.. Bu hamileliğim bayağı değişik geçecek anlaşılan.. Senin ilk bebişin mi olacak canım
merhaba mesajını okudum ve beniimde aynısı oldu ve gebe olduğumu öğrendim o yüzden paylaşmak istedim aşırı bir yanma oldu bende de vajinal bir problem sandım ama mutlu haberle ayrıldım doktordan
benim ilk iki gebeliğimde hiç belirtim olmamıştı.. oğluma hamile olduğumu da idrarda yanma var diye adetime 4 gün kala doktora gittiğimde öğrenmiştim..ama bunda belim çok ağrıyor..arada idrarda yine yanma var.. ve tuhaf bir bulantım var.. yani öyle çıkaracak gibi değil de değişik.. bir de ne kadar yemek yesemde yemek yedikten sonra tıka basa hissetmiyorum kendimi..arada alt karnım ve kasıklarıma ağrı giriyor.. bu hamileliğim bayağı değişik geçecek anlaşılan.. senin ilk bebişin mi olacak canım
evet canım ilk bebiş olacak hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah :) bende benzer ağrılar var adet olacakmışım gibi aynı bulantı hiç yok ve evet aşırı yemek yiyiyorum :) kasıklarımdaki ağrı gece uyandırıyor bazen anlık sancı oluyor
Arkadaslar bisey sorucam size memelerinizde degisiklik hisediyomusunuz
arkadaslar bisey sorucam size memelerinizde degisiklik hisediyomusunuz
merhabalar canım.. sat 10 aralık benim.. bugün tam 5.hafta oldu sanırım netteki hesaplamalara göre..yakınız sanırım :)
evet kesinlikleeeeArkadaslar bisey sorucam size memelerinizde degisiklik hisediyomusunuz
hamişş arkadaşlar ilişkiye devam ediyormusunuz ? bu konuda biraz endişeliyim de
evet kesinlikleeee
doktor yasak koymuştu bizeeama hiç olmadı desem yalan olur
hamişş arkadaşlar ilişkiye devam ediyormusunuz ? Bu konuda biraz endişeliyim de
işte nettekine göre çıkmıyor ne yazıkki :) ben son ilişkiyi çarşamba günü yaşadım ama döllenme cuma günü olmuş doktorun hesabına göre döllenme 3 gün sonra bile olabiliyor arada en fazla 3-4 gün var sanırım[/QUOTE
benim ne zaman olduğuna dair hiç bir fikrim yok :) 3 aydır çalışıyorduk..olmadı.. bu ay da ne yattım ne belime yastık koydum.. aklıma bile gelmedi.. ama Allah ın işi işte :)) ben 33 yaşındayım.. ilk gebeliğimde 9 ay uğraşmıştık sonra kalbi durduğu için almışlardı. ondan 6 ay sonra tekrar gebe kaldım ve oğluşumu aldım kucağıma.. yaş ilerlemeden kardeşsiz bırakmayalım dedik.. ama tuhaf bir şekilde ben hala inanamıyorum .. ilk iki gebeliğimde müthiş bir heyecan , tuhaf duygular vardı.. şimdi daha sakinim..bakalım perşembe günü kısmetse ilk buluşmamım olacak minik kuzuyla.. o zaman daha iyi anlarım heralde..[/QU
canım kac haftalik senin ki benim son bat 11 aralık..
hımm işte bizede dikkatli olun dedi ama nereye kadar yani ya da dikkatten kastı ne en azından tecrübelilerden bilgi alalım :)
bir sorun yoksa girmenin bir mahsuru yok diye biliyorum ben bu konuda hiç tereddüt yaşamıyorum.
Ben iki cocuk annesi olarak dokuz ay hic degisiklik olmadan devam etti diybilirim
teşekkürler ama tabi daha dikkatli olunmalıdır heralde çok açık olacak ama pozisyona dikkat ettiniz mi ?
:)) soyle soyliyim seni rahatsiz etmiycek sekilde.ama biz hic sikinti yasamadik diyebilirim
bir sorun yoksa girmenin bir mahsuru yok diye biliyorum ben bu konuda hiç tereddüt yaşamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?