- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #1.221
ben 4 haftalikti gordum hatda doktor daha kucuk dedikimse bana cevap vermicekmi sizin kese ne zaman görüldü ben bugün doktora gittim görülmedi cuma gel görürüz dedi..
kan degerim ilk 247 cikti ikncikez baktirmadim 247 di cikdikdan 3 gun sonra gitdim ustden bakti gorukmedi altdan bakti canim gorsendi minigim darisi isteyen herkesin basina insallah kalp atislarinida duyarim 2 hafta sonra gel dedi daha 27 sine cok var ama cok heyacanliyim
canim ya hic birsey olmaz iyi haberlerle don insallahArkadaşlar benim çok şiddetli mide bulantılarım oluyordu.istifra etmiyordum ama çok fenaydım.
ama 2 gün öncesi bütün belirtiler tık diye durdu.önce takmıyordum ama sonra kalbi durmuştur falan dediler.
bende doktoru aradım oda bianda kesilen belirtiler tehlikeli olabilir dedi.yanına çağırdı.
çokk korkuyorum çok bundan önce 2düşüğüm olmuştu.dua edin neolur.
gelince morelim olurrrsaa yazarım.
insallah canim amin bitanem hadi hayirlisi az kalmiskızlar çarşamba güü hastaneye giecez netteki hesplayıcılara göre 6+5 günlk olacaz inş. keseyide bebeişide görüp kalp atışlarını duyarız... rabbm kimseti böyle merakta bırakmasın hep hayırlı güzel haberlerşni alalım bebişlerin şimdide ilerki yaşamları boyuncada....inşaallah...
ben henuz oyunlara diyilde giysilere arabalar filan bakiyorum bebek icinkızlar sizde ben gibi bebek doğunc şunu söyle yaparım böyle oyunlar oynarız şöyle oyuncaklar alırız vs diye bakınmya başladınz mı... çok faydalı bir iki blog buldum etkaca, canla cerenin oyun günlüğü ve montessori etkinlikleri diye belki ilginizi çeker...