2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar ve hoşbulduk. Sürpriz bir şekilde 2. bebeğime hamileyim. Kızım henüz 19 aylık. Bebeğimizin muhtemel doğum tarihi 15-09-2014. Hem mutlu hem şaşkın hem de endişeliyim. Bebek sahibi olmak için uğraşan tüm arkadaşlara gönülden bir dua uçurdum şu an. İnşallah hepsi minik mucizelerine en kısa sürede kavuşur.
 
günaydın hamişler.... çok şükür dün bebişimizin kalbini dinledik.... Allahım sen bize bağışla...
5,5 mm olmuş boyu... çok tedirgindim ancak kendi kendime söz vermiştim bir sesini duyarsam kötü düşüncelere kapılmayacağım.
artık olumsuz hiçbirşey düşünmek yok... Allah herkesin dualarını kabul etsin... her isteyenin kucağını sağlıcakla hayırlısıyla doldursun....
 
kizlar size hamilelere ananas yimek zararlimi
yiyen varmi ve ya bunu bilen varmi zararlimi? zararli degilmi?
 
sukurler olsun tebrik ederim darisi basimiza amin insallah
 
Gozunaydin canim.. Darisi bizim basimiza insallah.. Ben de cok korkuyorum ve daha randevuma bir hafta var..
 
Gozunaydin canim.. Darisi bizim basimiza insallah.. Ben de cok korkuyorum ve daha randevuma bir hafta var..
canim insallah sende bende istiyen herkes guzel haberi alir korkma bitanem
Ya herkes surekli su zararli bu zararli deyip duruyo.. Ben doktoruma sordum dogal olan her seyi ye dedi.. Bi tek fazla bitki cayi icme dedi o kadar..
evet o da dogru nebiliyim yinede arastirdim arkli yazilar var
bazi yerde cok faydali yaziyor
bazisinda sakin yimeyin yaziyor bende anlamadim en iyisi doktoruma sorayim?
 

Canimm dun ben de duydum kalp atislarini, hatta kucuk kipirtilari gordum bile :) ama daha coook kucukmus, 6+4 diye dusunuyordum son adetime gore ama gec dollenme olmus sanirim doktorum daha 5+5 civari gorunuyor dedi. 2 hafta sonra tekrar gidecegiz, o zaman boyuna bakinca daha net belli olur haftasi dedi. Bebegi doktorum bile zor gordu, kesenin bi kenarinda duruyordu. "Saskin gitmis nerde durmus" dedi doktorum da :)) cok guzel bir duygu allah tum isteyenlere nasip etsin. Insallah 2 hafta sonra da saglikli gelisimlerini goruruz :)
 
Bütüünn hamişlere iyi pazarlarrrr.. Eğer yarın işe gidecekseniz bol bol dinlenin, bebişlerinizi yormayın.. İmza: minik susam tanesi :)
 
meerhaba hamişşlerrr.ben seymayy yaş:25 mersin bdt:02.08.2014 gebelik tarihi 25.10.2013 başka bilgiye ihtiyaç yoksa beni de listaye ekler misiniiiizz:)))
bu arada biz de duyduk bebişimizin kalp atışlarını...Allah isteyen herkese nasip etsin...
 
kızlar selam.aranızda halsızlık yasayan varmı.ayaga kalkmaya bıle halı olmayan varmı ne gıbı belırtılerınız var
 

benim isteyerek oldu ,ikisi birden büyüsün diye düşündük yalnız olujnca nede olsa şımarık büyüyo.evet uykusuzluğu tam unutmadan bir daha doğuralım :)))

keşke benimde annemler yanımda olsaydı bende gitseydim ne güzel iyi yapmışsınız canım :)



QUOTE]

benim annemgilde çok yakın değiller .2 vasıtayla ancak gidiliyor
 
Selam kızlar ben tuba 27 yaşındayım geçen hafta gebelik testi ile 2. Kez hamiş olduğumu öğrendim. İnşallah yarin bebegimle tanışmaya gidiyoruz. Bu arada bilgilerimi eklemeniz için adana da yasiyorum 2. Gebelik adet tarihim 8 Kasım
 
bayanlar kahverengi akıntı yaşayan varmı? 5+4 üm keseyi gördüm 2 gün önce. kalp atışı için cuma günü gidicem çok tedirginim. progestan kullanıyorum sabah akşam ama geçmiyor..
 
Yaaa evet bu şişkinlik beni de daraltıyoooo çok şişkinlik çok qaz oluyor özellikle akşamları yüzüste yatmayı seven ben artık uyuyamıyorum ben de ignelerimden sanmıştım demekki hamileliktenmiş :44:
Gözün aydın arkadaşııımmm tebrik ederiiiimmmmmm darısı kese görmeyen kalp atışı duymayan bizlerin başınaaa
AMİNNNN Allahım tüm hamişleri bebişinin saglıgıyla sevindirsin İNŞALLAHHH
AMİN arkadaşım senin de gözün aydın olsun İnşallah bundan sonra da herşey yolunda ilerlerrr
kızlar selam.aranızda halsızlık yasayan varmı.ayaga kalkmaya bıle halı olmayan varmı ne gıbı belırtılerınız var

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn belirti halsizlik sabah kocamı 7de işe yolcu edip yeniden uyuyup bide saat 11 12de güçle uyanıyorum sonra saat 3 4olunca yine uyukluyorum ama uykuya dalmıyorum sadece 2saat falan uyuyormuşum gibi kendimden geçiyorum ve yarim saat bir saat ayakta durup bir iş yapsam gelip oturunca vücudum sanki zıplıyooo saatlerle koşmuşum gibi


yenigelen arkadaşlar hoşgelmişler sefa getirmişleeeerr bebişleriyle saglılı hamilelik geçirmek dileyiyleeeeee
nasılsınız kızlar??? bebişler nasıl?
 

Ben bundan önceki hamileliğimde bol bol yemiştim. Meyve işte sonuçta :)
 

:)) evet canım hafta sonra görürsün merak etme... bu kadar görünmüş ya... biz 6+2 günlüğüz teyzesi... Allah hayırlısı ile tamamına erdirir inşallah :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…