- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #1.101
Benide eklermisiniz? yas_hil Yaş:31 Ankara Sat: 06.11.2013 BDT: 14.08.2014
sukurler olsun tebrik ederim darisi basimiza amin insallahgünaydın hamişler.... çok şükür dün bebişimizin kalbini dinledik.... Allahım sen bize bağışla...
5,5 mm olmuş boyu... çok tedirgindim ancak kendi kendime söz vermiştim bir sesini duyarsam kötü düşüncelere kapılmayacağım.
artık olumsuz hiçbirşey düşünmek yok... Allah herkesin dualarını kabul etsin... her isteyenin kucağını sağlıcakla hayırlısıyla doldursun....
Gozunaydin canim.. Darisi bizim basimiza insallah.. Ben de cok korkuyorum ve daha randevuma bir hafta var..günaydın hamişler.... çok şükür dün bebişimizin kalbini dinledik.... Allahım sen bize bağışla...
5,5 mm olmuş boyu... çok tedirgindim ancak kendi kendime söz vermiştim bir sesini duyarsam kötü düşüncelere kapılmayacağım.
artık olumsuz hiçbirşey düşünmek yok... Allah herkesin dualarını kabul etsin... her isteyenin kucağını sağlıcakla hayırlısıyla doldursun....
kizlar size hamilelere ananas yimek zararlimi
yiyen varmi ve ya bunu bilen varmi zararlimi? zararli degilmi?
canim insallah sende bende istiyen herkes guzel haberi alir korkma bitanemGozunaydin canim.. Darisi bizim basimiza insallah.. Ben de cok korkuyorum ve daha randevuma bir hafta var..
evet o da dogru nebiliyim yinede arastirdim arkli yazilar varYa herkes surekli su zararli bu zararli deyip duruyo.. Ben doktoruma sordum dogal olan her seyi ye dedi.. Bi tek fazla bitki cayi icme dedi o kadar..
günaydın hamişler.... çok şükür dün bebişimizin kalbini dinledik.... Allahım sen bize bağışla...
Bakalım CNm zamanla düzene gırer ıns ıkıncı is olunca ıkı bebek birden bakıcısı netıcede senınkısıde küçük öyle degıl mı sensin isteyerek mı oldu CNm..sezaryen de ıkıncı kesık zor oluyor dıolar ama zorluklar bızım ıcın anasını satdım gelsin bır bır en ağzından ikisi bırden buyucek sonra bız rahat edıcez
keşke benimde annemler yanımda olsaydı bende gitseydim ne güzel iyi yapmışsınız canım :)
QUOTE]
benim annemgilde çok yakın değiller .2 vasıtayla ancak gidiliyor
Yaaa evet bu şişkinlik beni de daraltıyooookızlar bu kabızlık şişkinlik ve gaz için neler yapıyorsunuzvallahi göbeğimi görseniz 5 aylık sanırsınız
acı beni bozar okadar yiyorum banamısın demiyor ve bu şişkinliğim baskı yapıyor kasıklarıma ağrı yapıyor sonra
Gözün aydın arkadaşııımmm tebrik ederiiiimmmmmmgünaydın hamişler.... çok şükür dün bebişimizin kalbini dinledik.... Allahım sen bize bağışla...
AMİNNNNCanimm dun ben de duydum kalp atislarini, hatta kucuk kipirtilari gordum bile :) ama daha coook kucukmus, 6+4 diye dusunuyordum son adetime gore ama gec dollenme olmus sanirim doktorum daha 5+5 civari gorunuyor dedi. 2 hafta sonra tekrar gidecegiz, o zaman boyuna bakinca daha net belli olur haftasi dedi. Bebegi doktorum bile zor gordu, kesenin bi kenarinda duruyordu. "Saskin gitmis nerde durmus" dedi doktorum da :)) cok guzel bir duygu allah tum isteyenlere nasip etsin. Insallah 2 hafta sonra da saglikli gelisimlerini goruruz :)
AMİN arkadaşımmeerhaba hamişşlerrr.ben seymayy yaş:25 mersin bdt:02.08.2014 gebelik tarihi 25.10.2013 başka bilgiye ihtiyaç yoksa beni de listaye ekler misiniiiizz:)))
bu arada biz de duyduk bebişimizin kalp atışlarını...Allah isteyen herkese nasip etsin...
kızlar selam.aranızda halsızlık yasayan varmı.ayaga kalkmaya bıle halı olmayan varmı ne gıbı belırtılerınız var
canim insallah sende bende istiyen herkes guzel haberi alir korkma bitanem
evet o da dogru nebiliyim yinede arastirdim arkli yazilar var
bazi yerde cok faydali yaziyor
bazisinda sakin yimeyin yaziyor bende anlamadim en iyisi doktoruma sorayim?
Canimm dun ben de duydum kalp atislarini, hatta kucuk kipirtilari gordum bile :) ama daha coook kucukmus, 6+4 diye dusunuyordum son adetime gore ama gec dollenme olmus sanirim doktorum daha 5+5 civari gorunuyor dedi. 2 hafta sonra tekrar gidecegiz, o zaman boyuna bakinca daha net belli olur haftasi dedi. Bebegi doktorum bile zor gordu, kesenin bi kenarinda duruyordu. "Saskin gitmis nerde durmus" dedi doktorum da :)) cok guzel bir duygu allah tum isteyenlere nasip etsin. Insallah 2 hafta sonra da saglikli gelisimlerini goruruz :)
kızlar selam.aranızda halsızlık yasayan varmı.ayaga kalkmaya bıle halı olmayan varmı ne gıbı belırtılerınız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?