- 10 Mayıs 2007
- 1.138
- 7
- 46
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #1.081
hmm benim adet tarihim 9-10 aralık,ve ben 10 aralıkta 50 idi,12 aralıkta 133 oldu demekki geç döllenme,1 hafta geriden geliyorum adet tarihime göre 5 hafta bitiyo ama gerçek olarak 4 hafta bitecek dememkki
sanırım benim erken döllenme olucak :) çünkü aralık 1 ovu zamanımdı biz 27.28.29.30 çalıştık 1 inden sonra 2 kez falan oldu tuttuysa aralık ilk haftası tutmuş beni :) bakalım gerçek tarih önümüzdeki ay ultrasonda çıkar artık.
merhaba hamişler kaç gündür yazamıyorum size bir kaç sorum olacak.bebek kesesi hariç bebişinizi karından yapılan ultrasonda gördünüzmü? ikinci sorumsa kalp atışını duyanlar doktordan kendilerimi istedi doktor kendisimi söledi kalp atışına bakalım diye? ayrıca kafamı çok karıştırıyor bu kesenin altındaki kan birikmesi çok korkuyorum bişe olacak diye yani okadar içim daralıyorki doktora gidip kötü bişe duyacam diye çok korkuyorum. ayrıca progesteron ve folik asit kullanıyorum.öyle işte
istemeye gerek yok canım duyulduğu an dinletiyor zaten dr un sıkıntı yapma kendine bukadar bebeği etkilersin bir sorunun olsa söylerdi dr un sana maşallah bak seninle bebişin annesi :)