2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


çok üzüldüm canım, inşallah Rabbim sana bağışlar, sağlıklı bir gelişim nasip eder bu bebişine..

Benim randevum da 12'de, ilk kontrolüm olacak hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırım. Haberleşelim kontrol sonu :) Belirtilerin başladı mı?
 

Canım benim geçen hafta cumartesi ve 2 gün önce çarşamba günü geldi. çarşamba günkü baya fazlaydı, hiç kırmızıya dönmedi ama. hemen kontrole gittim, her şey yolunda görünüyordu. doktorum yine de ilaç kullanmamı istedi. Bir çok kişide oluyormuş, olağan bir şey ama yine de takip etmek lazım.
 

Dr a söylemiştim sorun yok demişti ama geçen haftaydı o. Hakılısın en yakın zaman da tekrar gidiyim.

Senin lekelenmen günde birden fazla mı oluyordu. Bi de ne kadar sürdü
 


Canim ben malatyadayim istersen sana cok güzel bi doktor önereyim bnm doktorum hem herseyi rahatca konusabiliyosun hemde o kadar babacan bi doktor ki insanin icini cook rahatlatiyo mükemmel bi doktor
 

Derinsucuğum çok sevindim, seninle birebir aynı seyredecek demek ki aşamalarımız :)
Ben de ayın 10'unda bi umut test yaptım, hatta o kadar umutsuz yaptım ki tenefüste öyle tuvaletim gelince değerlendirmek için yaptım :) Arkamı döndüğümde çift çizgiyi gördüm, elim ayağım boşaldı. Hemen aynı gün eşimi aradım kan tahliline gittik, o da test kesin hatalıdır kan testi yapalım ki emin olalım diye :) İşte o gün değerlerim o şekildeydi.. Kayınvalidem iki hafta sonra gidersen kalp atışlarını duyarsın, erken gitmene gerek yok dedi. Şuan eşim de şehir dışında zaten beklemedeyim..
Ama inan ki içim hiç rahat değil, arada kahverengi akıntım geliyor hafiften, adet sancısı gibi ağrılarım da var.. İlk hamilelik olduğu için biraz pimpirikli davranıyorum sanırım..
İlgilenip cevap verdiğin için teşekkür ederim.. Bebişine ve sana sağlık mutluluk dilerimm :)
 

Yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm şimdi :) Ben de derste bazen o kadar mayışıyorum ki çocuklara çaktırmadan 1 2 dakika gözlerimi kapatıyorum :) Uyku ve kız bebek arasındaki söylenenleri ilk defa duydum, hep kız annesi olmak isterdim ama benim nedense içimde o kadar güçlü bir his var ki; sanki oğlan geliyor :))
 

cnm benımde ilk , ilk öğrendiğimde bırkaçgün rahimde batmalarım vardı şimdi bişey yok.
sadec midem ekşiyor ama yiyorum da
ben ayın 21inde ilk kontrolume gidicem, hakkımızda hayırlısı olsun canım
 

kontrol sonu yazarım :)) göğüslerim acıyor sadece, bir de çay içemiyorum, canım istemiyor... bu hafta çok fazla canımı sıktım, yarın nasıl geçecek diye, o yüzden belirtileri felan da hiç takip etmiyorum... hayırlısı ile iyi haberlerle döneriz inşallah.... senin nasıl mide bulantın vs var mı?


inşallahhhh iyi olduğunu bileyim, sonra sıkıntı yapmayacağım, kötü bişey getirmeyeceğim aklıma....dualarını eksik etme canım, inşallah biz de meleklerimizden iyi haberlerle döneriz :))
 
canim benim ben sizinle ayniyim ayni zamanda yani dogumlarimiz
sen keseyi gordunmu
yoksa 21 i hepsini biraradami gormeye gidicen?
 
Arkadaşlar bende 6+6 haftalık hamileyim. 2 hafta önce doktora gittiğimde kese göründü pazartesi tekrar gidecem inşallah bebeğimi görebilirim.


Benm tam 7 haftalik oldu bugün we dün yani 6+6 da hem bebegimi gördüm hem kalp atislarini duydum seninkide görünür
 
Dr a söylemiştim sorun yok demişti ama geçen haftaydı o. Hakılısın en yakın zaman da tekrar gidiyim.

Senin lekelenmen günde birden fazla mı oluyordu. Bi de ne kadar sürdü

Gün boyunca oluyordu yatarken hiç bişey yok ayağa kalkınca hafiften geliyordu yani öyle adet gibi deil ama kontrol ettiğimde azda olsa açık renkte olsa kahverengi leke görmek can sıkıcı. Seninde inşallah biran önce geçer. Akıntın beyaza döner hemen inşallah
 
merhaba kızlar..aranıza bgn itibariyle katılmış bulunuyorum.Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
 
Ya kızlar bir sorum olacak. Benim sat 20 ekim olmasına rağmen pazartesi dr a gittiğimde bebeği göremedik sadece 9milim keseyi görebildik. Doktor geç döllenme 10 gün sonra gel görürüz dedi ama benmi yanlış hesaplıyorum anlamadımda benim bildiğim geç dölllenme 2 hafta yada 1 hafta geç olur 3 hafta fark etmez heralde dimi? Yani sata göre 8haftalık ultrasona göre 5haftalık olabilirmi??
 

Sakin sıkıntı yapma bebisini kotu etkiler. Hep pozitif dusun :) benim yumurtlama gununden beri gogus uclarim aciyordu gecti yakin zamanda. 3 gundur aksam yemegi yiyemiyorum, yemek dusununce bile icim kalkiyor.bir aksam tost, bir aksam da balik yedim
Bugun ne yicem bakalim baska bir belirtim yok, insallah az bulantili rahat bir hamileligimiz olur :)
 

öncelikle dr unu ara ve en kısa zamanda git derim canım,bebek oturuyor olabilirde ama tedbirli olup görünmek lazım :) geçmiş olsun sitres yapma ama olurmu.

merhaba sevgili anne adayları bende aranıza katılmak istıyorummm.benim bebişimde ağustos ta kollarımda inşaallah=)

h.g canım allah sağlıkla taşımanı kollarına almayı nasip etsin inşallah :)


canım ben adetime 5 gün kala öğrendim ama onun öncesinde anlamıştım şöyleki ,benim anatomimde olmayan şeyler oldu,
kabızlık,gaz,psikolojik çöküş,duygusal çöküş,sinir,sol kasığımda aşırı ağrı,bel ağrısı,kalp ritim bozukluğu ve gözlerde parlama ki bunu arkadaşım söyledi :)
 
Benimde bat. 5 aralikti bir gun once evde yaptim test silik cikti 3 gun sonra yani pazar gunu gene yaptim gene silik kan tahlili yapildi gece acilde deger 289 cikti . Pazartesi tekrar doktora gitcem o zaman 5+6 gunlik olacak kese gözükür demiii
 

geç gebelik değilse yüksek ihtimal gözükür canım
:) allah sağlıkla taşımanı nasip etsinn
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…