- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
Şimdiki umutlarımızı Allah kucaklarımıza versin... gerçekten ne kadar zor olduğunu biliyorum. ben de ilk bebeğimi 12 haftalıkken karnımda kaybettim. kürtajdan sonra çikolata kisti çıktı ve doktorumu değiştirdim, o tüm testleri yaptı ve kan pıhtılaşması çıktı. şimdi 20 gündür iğne vurduruyorum ve 9 ay daha kullanacağım inşallah.
aslında çok şükür diyorum, en azından çaresi var. ancak geçen cumadan bu yana ne iştahım var, ne mide bulantısı, ne şişlik.... sadece göğüslerimdeki dolgunluk duruyor. geçen hafta keseyi gördük 10 mm. cumartesi kalp atışlarını duyacağız inşallah.... kaldı 4 gün... iyi haberler almak istiyorum, benim için dua edin olur mu(
Allah hayırlısı ile her isteyenin kucağını doldursun...
kızlar merhaba ben geçen hafta perşembe günü kan tahlili yaptırdım cuma günü sağlık ocağını aradım gebesin dedi ebe.pazartesi gel kaydedelim dedi.bende bugun gittim hiçbişey yapmadı ne kilo ya baktı ne bişey..bende keseyi görmek için ne zaman gideyim dedim.2.5 aylık olunca git dedi.o zamana kadar bekleyim mi ?bir problem olursa zaten belli olur dedi .siz ne diyorsunuz ne yapayım?
kızlar merhaba ben geçen hafta perşembe günü kan tahlili yaptırdım cuma günü sağlık ocağını aradım gebesin dedi ebe.pazartesi gel kaydedelim dedi.bende bugun gittim hiçbişey yapmadı ne kilo ya baktı ne bişey..bende keseyi görmek için ne zaman gideyim dedim.2.5 aylık olunca git dedi.o zamana kadar bekleyim mi ?bir problem olursa zaten belli olur dedi .siz ne diyorsunuz ne yapayım?
sıkıntı yapma kese kücük diye henüz kücük zaten stres yapıp bebişine zarar veririsin bak bekle canım biraz bu günmü gittin doktora nededi doktor sana
adetim 8 gün geçti kan değerim htg 26 çıktı ve gecikmenin 9. günü adet gördüm, hamile miyim? idrar testleri henüz negatif
kız hic gelmedin sabahdan beri kızıyorum hıııızorla getirmeden gel bakayım sen bak kızıyorummmmm
Benim epey moralim bozuldu çok küçük kesem
canım inş. bebişimiz içimizde büyüsün birlikte gülücez bu korkularımıza belkide bizim bebişlerimiz minyon tipli olur
Ben uzun boyluyum annem de kısa. Annemi dün arayıp torunun sana çekmiş herhalde küçücük anne dedim ulturasonda bile görünmüyo
7.8. haftada rahat duyulur (karından) 5-6. haftada vajinal usgde duyulabilir ben karından 6+2 de duydum ama 9.10. haftada duyanda biliyorum :) sıkıntı olmaz merak etme 8. haftada git bence
yok kız kafaya taktığımdan değil arkaaşım kafaya takıyordu benikide küçük boş ver diyorum ben dün gittim 10.8 mm miş 5 haftalığa uyumlu geç döllenmedir demişti bana
evet bende bu yüzden öğrenir öğrenmez dr. a gitmiyorum..
hemen karından görünmüyor.. vajinal ultrasona ii değil..
kizlar kan degerim 247 kac haftalik
sat 08.11.2014
cooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum
insallah sagsalim dogacagi gunude gorurum evladimin
cok mutluyum inanin
sizce degerim nasil
iyi değil demek doğru değil,yapılmasında bir sakınca yok sonucta bebeğın oldugu yere kadar ulaşmıyor ama tabı sık sık yaptırmak tehlıkelı olabılıyor,içinizi rahat tutun:)
kizlar kan degerim 247 kac haftalik
sat 08.11.2014
cooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum
insallah sagsalim dogacagi gunude gorurum evladimin
cok mutluyum inanin
sizce degerim nasil
Ben uzun boyluyum annem de kısa. Annemi dün arayıp torunun sana çekmiş herhalde küçücük anne dedim ulturasonda bile görünmüyo
alemsinbizde minyonda yok diycerktim şimdi hatırladım halası minyom bak bizimkide ona çekmiş olabilr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?