- Konu Sahibi aycaaaaaaa
Şimdiki umutlarımızı Allah kucaklarımıza versin... gerçekten ne kadar zor olduğunu biliyorum. ben de ilk bebeğimi 12 haftalıkken karnımda kaybettim. kürtajdan sonra çikolata kisti çıktı ve doktorumu değiştirdim, o tüm testleri yaptı ve kan pıhtılaşması çıktı. şimdi 20 gündür iğne vurduruyorum ve 9 ay daha kullanacağım inşallah.
aslında çok şükür diyorum, en azından çaresi var. ancak geçen cumadan bu yana ne iştahım var, ne mide bulantısı, ne şişlik.... sadece göğüslerimdeki dolgunluk duruyor. geçen hafta keseyi gördük 10 mm. cumartesi kalp atışlarını duyacağız inşallah.... kaldı 4 gün... iyi haberler almak istiyorum, benim için dua edin olur mu(
Allah hayırlısı ile her isteyenin kucağını doldursun...
canım benim sanda cok gecmiş olsun yaşadıklarımız benziyor benimde 12 haftada kalbi durdu kürtaj oldum agustos ayında doktorum araştırmadı sizinki ne güzel araştırılmış en az 3 kayıp olması lazımmış bizim pskolojimizi düşünen yok hic nedemek 3 kayıp yaşamak allahım korusun şimdi ben 5 haftalık hamileyim korkuyorum canım neden kaybettigimi bilmiyorum bebegimi bunda da aynısnı yaşıycam diye panik icindeyim