anladim cnm, bosver iyi yapmissin belki acsan canini sıkardı...:44: belki de iyi niyetle aramis olabilir mi? yapici konusmak icin fln.. :26: anlattigin kadariyla pek oyle birisi degil gibi ama belli de olmaz... ye hersey esinde bitiyo gercekten, esinin annesi babasi fln bunlar tıtı vırı.. ben bu olayda en cok esine kiziyorum acikcasi, buyukler cok hatalar yapabiliyor bu noktada esinin dengeyi kurmasi gerekli, orta yolu bulabilirdi, esini ve cocuklarini bu sekilde birakip gitmemesi, adam gibi arkanizda durmasi gerekirdi, cocuk oyuncagi degil ki bu evlilik yani ve herseyden once ortada gunahsiz iki yavru var, onunda kani cani bu cocuklar...en buyuk hatayi burda yapiyor...ve bu kadar sure sessiz kalinmasi da dogru degil, sorunlar iki medeni insan gibi oturup konusularak cozulur, bu ne boyle tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis, kim kime dum duma belli degil..bu sekilde bir sonuca varilamaz ki, gunler boyle ayri ayri ve anlasmazliklar, soru isaretleri, uzuntuler ve kizginliklar icinde bosa geceerr dururr...sonuc ne olursa olsun, oturulup konusulmali, yoksa herkes yerinde sayar..