- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #5.161
en ıyısının kokune turp tuyu o kadar sınırlıyım kı ozellıkle kendı konumdan elıme verseler bı kasık suda bogarım![]()
yaa evet walla güzel güzel anlaşmak varken ne istiolar bizden anlamıorm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en ıyısının kokune turp tuyu o kadar sınırlıyım kı ozellıkle kendı konumdan elıme verseler bı kasık suda bogarım![]()
teşekkür ederimmm cnm bnmmmm :) benimde saçım açık kumraldı canım sora çocuk isteyince kahveye boyattım ama aktı tabi keşke daha koyu bi renge boyatsaymışım..ahahah ne güzel iyimser yapsında tam tersi olmasınya tabi bende aslında kendimce çok önemsemiyorum ama hamileliğimde bırakmak istemiorm kendimi tabi kararsızım yani bakalım daha var nasılsa o haftalara :44:
hosgeldin cnm...bebisinde hayirli olsun..![]()
![]()
![]()
kesınlıkle bulunmaz hınt kuması evlatları var sankı her ınsanın hatası var karsılıklı alttan alınması gerek ....yaa evet walla güzel güzel anlaşmak varken ne istiolar bizden anlamıormhepimiz insanız hepimizin hataları var belki onların hoşuna gitmeyen hareketlerimiz var ama hiçbiri oğullarına layık olmadığımızı göstermez! çünkü onlarında oğullarınında hataları var mükemmel değiller ki işte biraz hoşgörü, anlayış herşeyi çözerdi...
benimde saçlarım koyuydu gittim açık bi renge boyattım hamile kalmadan önce şuan saçlarım çok kötü oldu dipleri çıktı beyazlar belli olmaya başladı keşke koyu yapsaydım gerçi benim bebek süpriz oldu tam tekrar boyatcakken hamile olduğumu öğrendim kına yapsam acaba nasıl olur
yavaştan bitiyor bulantı kusmalar :))
gunaydınlar senınde cuman mubarek olsun cnm resım yakıyo![]()
hayirli sabahlar cnm... ciddi misin? gecti mi bulantilarin? bu cok guzel haberrruykunu almis olmanda cok guzel, darisi basimiza diyelimm..
![]()
![]()
![]()
kesınlıkle bulunmaz hınt kuması evlatları var sankı her ınsanın hatası var karsılıklı alttan alınması gerek ....yaa evet walla güzel güzel anlaşmak varken ne istiolar bizden anlamıormhepimiz insanız hepimizin hataları var belki onların hoşuna gitmeyen hareketlerimiz var ama hiçbiri oğullarına layık olmadığımızı göstermez! çünkü onlarında oğullarınında hataları var mükemmel değiller ki işte biraz hoşgörü, anlayış herşeyi çözerdi...
teşekkür ederimmm cnm bnmmmm :) benimde saçım açık kumraldı canım sora çocuk isteyince kahveye boyattım ama aktı tabi keşke daha koyu bi renge boyatsaymışım..ahahah ne güzel iyimser yapsında tam tersi olmasınya tabi bende aslında kendimce çok önemsemiyorum ama hamileliğimde bırakmak istemiorm kendimi tabi kararsızım yani bakalım daha var nasılsa o haftalara :44:
anladim cnm, benimde ilk boyattigimda akmisti, ben ust uste 2 kere boyadim iyice tutsun diye..yine de dedigim gibi hafif dalgalanmalar var tabi ama kotu durmuyo, onemi yok
tabii ki kendimizi birakmamaliyiz ama şu da bi gercek ki; bazen eskisi kadar bakamayabiliyorsun kendine, hem imkanlarin daha kisitli (ornegin;sacina boya surememek gibi), hem de kendimizle, bunaltilarimizla, bebislerimizle ugrasmaktan biraz bosladigimiz oluyor ne yazik ki...şu mide bulantilari fln bi gecse daha iyi olacagimiza ve kendimize de daha cok vakit ayirabilecegimize inaniyorum..
ama o zamanda gobisler sisecek, kendimizde sisicez tabi... :26: dodo yumurtasi gibi olucaz, o saatten sonra bakim neremizi guzellestirecek o da ayri bi konu... :44:
![]()
![]()
Sağol canım teşekkür ederim. Senin de hayırlı olsun. ben de 11. haftanın içindeyim. zaten sizi hep takip ediyordum. Dayanamadım. Paylaşmak çok güzel.Gebeliğin başında sorunlar yaşadım. Beta değeri yüksek çıkıyordu. tek olmasına rağmen yüksek çıkması bizi korkuttu. Fakat doktorum şimdilik normal olduğunu söyledi. Bakalım haftaya cuma kontrolüm var. Bu arada sorularım var. Başınızı ağrıtayım biraz:)
kasıklarınızda (özellikle sağ kasık ) çekilme oluyor mu? ani harekette falan.
Sabahları kalkınca göğüslerim çok acırdı fakat azaldı. Azalması korkutuyor beni...
sevgilerle öpüyorum
kesınlıkle bulunmaz hınt kuması evlatları var sankı her ınsanın hatası var karsılıklı alttan alınması gerek ....
kı geçim olsun herşeye hroz gıbı kabarıp belden asagı küfür edersen gelin melek olsa şeytana donusur...