- 15 Ekim 2013
- 1.045
- 64
- 34
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.881
tabiki açlıktan canım
sadece meme mi veriyorsun?
Üstte yazdığım sanaydı bu arada. Çoklu alıntı yaptım ama olmamış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki açlıktan canım
sadece meme mi veriyorsun?
yani ne yapacağımı şaşırdım acaba aç mi kaliyor diye düşünüyorum Dr gitsem mi acaba arkadaslar en azından aç olmadığını anlamak icin
niye bu konu bu kadar tartışılıyor anlamadım..mama takviyedir.anne sütü yoksa yada yetersizse verilir ..kimse bile isteye bebeğine mama vermez ki zaten..herkesin bebeği kıymetli..ama günümüz mamaları öyle gelişmiş ki gayet sağlıklı...ben gönül rahatlığıyla veriyorum..bu şekilde konuşup mama veren bizleri üzme arkadaşım sen de...Açlıktan olduğunu nerden biliyorsun da oturduğun yerden teşhis koyuyorsun arkadaşım. Bebekler herhangi bir huzursuzluklarında memeden inmezler, orda durmak isterler, uyuyamazlar. Evet, mamaya başlamak iyi birşey değildir ve son çaredir. Süt yetersizse ve her yol denenmesine rağmen artmıyorsa başlanır. Sütün yetmediğine yalnızca boy kilo ve başçevresi gelişimine göre karar verilebilir. Gereksiz yere mamaya başlanırsa bebek daha az emeceğinden süt azalır. İnsanları yanlış yönlendirme riskini slıp nasıl bu vebalin altına giriyorsun.
niye bu konu bu kadar tartışılıyor anlamadım..mama takviyedir.anne sütü yoksa yada yetersizse verilir ..kimse bile isteye bebeğine mama vermez ki zaten..herkesin bebeği kıymetli..ama günümüz mamaları öyle gelişmiş ki gayet sağlıklı...ben gönül rahatlığıyla veriyorum..bu şekilde konuşup mama veren bizleri üzme arkadaşım sen de...
Benimki de genelde tepemde, 5 dk yatio bazen is yapiom o arada, kollarim bacaklarim kas yapti resmen sikilastim
Canim sende bizim gibi ayakta gazini alirken kucağaaal iştir anlardan sinsanirim :) ben bi kkaçkez oyuncaklar ddikkatinicçekipyatirdim ama yatrdgmzda ssürekliiilgilenmezduruyor ozaman.yyoksayaygarayi badiyo :)
inşallah alıntılamayı yapabilmişimdir kızlar çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için yalnız olmadığımı bilmek güzel gerçekten halimize gülsek mi ağlasak mı bilemedim valla çok zor kızlar sürekli kucagımıZda sürekli ama ne yapıcagımızıda bilmiyoruz Allah yardımcımız olsun ne diyelim başa gelen çekilir gezdirilirevet var canım biziz aynen anlattığın gibi,
oyun minderinde lütfederse bazen duruyor 10-15 dk. ama o da günde bir iki kere canı isterse yoksa orda bile daha bırakırken bağırıyor bırakma diye. Gezmek istiyor, kucakta etrafı inceliyor, birde sürekli oturduğumuz salondan sıkılmış heralde oraya girince bağırıyor ağlıyor, diğer odalara gidince etrafa bakıp herşeyi inceliyor hoşuna gidiyor, çok komik yaa
diğer odalar değişik geliyor ya, heralde gezmeye gittik zannediyor diyorum
Canım benim ki bebe yağından oldu çok fena snra kullanmadım hiç çok minik pütürckler ve sivilce oldugeçen de sormuştum kızlar bilen yok mu? bebeğimin yüzünde mini mini sivilcemsi şeyler çıktı..kullandığım bebe yağını değiştirmiştim o yapmış olabilir mi?
bendim o canım.. tesadüf bizde bundan aldık :))Eki Görüntüle 1334872 Arkadaşlardanbirisi n damla uç memeyi sormuştubenim ooğlumbundan.baskasini emmiyo.awent damla uc
canım kilo alımı nasıl ?? çiş durumu nasıl?? sütünü sağ bakalım kaç cc çıkacak bir kerede.. bence süt değildir neden.. eğer öyleysede hiç üzülme bol bol emzir sıvı alyani ne yapacağımı şaşırdım acaba aç mi kaliyor diye düşünüyorum Dr gitsem mi acaba arkadaslar en azından aç olmadığını anlamak icin
yediğin şeylerde neden olabilir yağda.. bi gözlemle bakalım canımgeçen de sormuştum kızlar bilen yok mu? bebeğimin yüzünde mini mini sivilcemsi şeyler çıktı..kullandığım bebe yağını değiştirmiştim o yapmış olabilir mi?
canım bizimki normal sınırda ama en asgarisini alıyor.. mesela 3. ayda 600 gr aldı oysa ilk ay 1250 almıştıC?
Canim ne kadar aliyordu ayda da alerjiden dolayi az aliyor dedi doktor.bizdede ole bi durum olabilir doktor 5.5 aya kadanek gida vermemeye calis alerji testi o zaman yapcaz dedi benim kizim 600 grm alio ilk aylarda 1000 -1200 grm aliyordu. Senin bebis ne kadar aldidanalerjiden az dendi cnm .
aynen işte çok minik pütürcükler var..geçti mi bebe yağını bırakınca??Canım benim ki bebe yağından oldu çok fena snra kullanmadım hiç çok minik pütürckler ve sivilce oldu
canım eğer sütün yeterliyse bebiş büyüme atağında olabilir. o yüzden duygusal destek istiyor bence.. meme sadece doyması için değil rahatlatması içinde etkili..
memede de yorgunluktan uyuya kalıyordur yavrucuk. Formül mama ile karnını bir doyurmayı dene arkadaşım, nasıl uyuduğunu göreceksin kuzunun.
canım kilo alımı nasıl ?? çiş durumu nasıl?? sütünü sağ bakalım kaç cc çıkacak bir kerede.. bence süt değildir neden.. eğer öyleysede hiç üzülme bol bol emzir sıvı al
Zaten aç kalırsa mamaya geçiş oluyor dolayisiyla aç kalmasını düşünüyorum demektir. Ama şahsi fikrim öyle birşey olacaksa mamaya geçiş süresinin uzamasini isterim. ..3 aydan sonra alt sınırı öğrenmek istiyorum ..bebeğimin aç kaldığını ben anlamiyorum çok emmiyor,aglamiyor..bunda kötü birşey yok hepimizin fikirleri farklı düşünceleri farklı ben mamaya başlarsa yediremem kaşıgi püskürtuyor bibeornu almıyor yine ac kalır haliyleöyle bir soruyorsun ki, sanki mamaya başlamak kötü bir hastalık gibi...
bebeğin aç kalmasın bence sen ona odaklan arkadaşım.
Canım Erzurum'un soğugu beterdir nasıl olur bilmem bizde taşındık eşyaları içeri atınca hemen bir odayı hazırla kaloriferi iyice yakın orada dur başkasının evinde zor ...çocuğa yeteri ilgiyi gösteremiyorsun sürekli başka kucakta ama bunlarda olmazsa çocuğun için en iyisini yap gitmen gerekirse git fedakarlık etmek zorundayiz inşallah gönlünce olurKizlar duaya ihtiyacim var..yarinitibariyle tasiniyoruz artik.tokivevleri tteslim etmek için kari kkişibbekledi. SSağolsunannemler evi . Topladı.tek sorun Esim annesine gitmemi şistiyor tasinirken.bende en son geldgnde birbirimize girdik kadinin suratini görmekistemiyorum.bide kadinin evinde tuvalet disatda.karda kists ssoğuktuvalete git.sobali ev.eeşimededim gitmem.kadin aramadi bile naptiniz buraya gel diye.şuan evde bazam var kalorifer de yaniyi.gerekirse ufoyudavtakarim.otururum kapiyi kapatip.çocuğumhasta olmasin istiyorumiistiyorum.hasta etmem inşallah.zaten sobali evde daha çok hasta olmazmi?
canım kilosuyla 150 yi çarpıcaksın .sonuç kaç çıkarsa bir gün boyunca toplamda en az o kadar cc içmesi gerek..doktorlar bu şekilde hesaplıyor..Buzamana kadar kg alimi normal gekdi hep.Bu alsam sagayim cnm doyması için kaç cc süt çıkması gerek acaba
Teşekkür ederim canım 18 hafta olmasi lazim 4.5 ayliginiz. Büyüme atak belirtileri neler acaba nnasıl oluyor[/QUOTE]TE="yeşil
, post: 38299457, member: 457157"]canım eğer sütün yeterliyse bebiş büyüme atağında olabilir. o yüzden duygusal destek istiyor bence.. meme sadece doyması için değil rahatlatması içinde etkili..