- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #4.021
Neyse Özür dilerim çocuk gibi hareket etmişim gerek yok eklemenize saol
Allah Size hayırlı evlatlar versin inş. Kendinize iyi bakın iyi sohbetler dilerim. ...
iyi akşamlar kızlar
pazar günü herkes dinlenmede sanırım
bugün resmen uyudum uyandım ne güzel uyuyunca midem de bulanmıyor rahat ediyorum
evet canım dr.larda zaten üstüne basa basa uyku çok önemli diyorlar..
ben normalde uykuya dşkün değilimdir ama şimdi 12 saat uyusam yetmiyor :)
bide ben çalışmıyorum uykunun tadını çıkarıyorum..
canım sen yanlış topiğe adını kaydettiriyorsun
iyi akşamlar güzel annişler.. ya ben normalde uyumayı severdim şimdi de bayağı uyuyorum ama saatlerim çok şaştı gün içinde acaip uykum gelirken gece birden uyanıyorum 1-2 saat uyuyamıyorum..hamilelik ve hormonlar :) bulantı konusunda da hepiniz kadar muzdaribim ben yemek yemeyi ya da hazırlamayı düşündüğüm her an bulantı yaşıyorum ne yapıcağımı şaşırdım yemek hazırlayamıyorum zorla hazırlayınca yiyemiyorum valla umarım sonuna kadar sürmez bu durum 2,5 kilo vermişim çünkü hamile kaldığımdan beri
Kızlar son 3-4 gündür baya azaldı mide bulantilarim, yemeklerden sonra ve akşamları bozuyor yine ama eskisi gibi degil. Yine yemek pişirmede zorlanıyorum, yeme konusunda da cok seciyorum ama şükür ki daha iyiyim.. Şişkinliğim cok oluyor bir de afedersiniz ama cok fazla geğirme oluyor ve beni o cok rahatlatıyor
zaten eğer imkanın varsa başkası yemek yapsın sen ye ama her zaman mümkün olmuyor bu maalesef..
ama merak etme sonuna kadar böle sürmez 3-4 aylıktan sonra rahatlarsın..
canım zaten midemiz hazım problemi yaşadığı için bulanıyor ve iyice hazmedemezse çıkarıyoruz yediklerimizi
geğirmekmekte hazmettiğimizi gösterir.. o yüzden rahatlıyoruz bende de çok var artık geğirmekten kendi kendime bıktım töbe yaa
Sen buradamisim peki ne yapmam gerekiyor insanbul. ..
sen hamile kalmak isteyenlerin konularında oyalanabilirsin
orda daha çok işine yarayacak bilgi ve sohbet bulursun
inşallah sende yetişirsin eylül-ekim annelerine
(Ins) Akıllı insanbulcum sen Hamilemisin cnm peki..
merhaba kızlar..bir süredir siteye giremiyordum.
bende progestan kullanmaya başladım.geçen hafta gece kanamam oldu acile gittik hemen.progestan iğneydi serumdu
geceyi atlattık.miniğime bir şey olcak diye çok korktum.ama doktor kontrol edince çok rahatladım.
bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu inatla tutunduğunu söyledi.o an dünyalar benim oldu.
kanamam bir kaç gün az az geldi.devamlı uzandım ve bol sıvı aldım.Allah a şükür kesildi.
salı günü randevum var bakalım inşallah düzelmiştir herşey tamamen.
yalnız benm kafama bir şey takıldı..kanama olmadan önceki son kontrolümde bebek 7haftalıktı.ama en son kontrolde 6+5 çıktı.
doktor bebek iyi diyince o mutlulukla sormayı unuttum.zaten bi ton şey söyledi dikkat etmem gereken.
acaba diyorum,makinadan mı kaynaklanan bir şeydi?bir bilgisi olan var mı?:26:
Kod:
ya ben de kullanıyorum progestan ve evet çok korkuyorum geceleri kabüslar halüsülasyonlar görüyorum resmen:18:..ama ilaçtan mı kaynaklanıyor bilemiyorum..ben horman değişikliklerinden olabilir diye düşünmüştüm...
iyi akşamlar güzel annişler.. ya ben normalde uyumayı severdim şimdi de bayağı uyuyorum ama saatlerim çok şaştı gün içinde acaip uykum gelirken gece birden uyanıyorum 1-2 saat uyuyamıyorum..hamilelik ve hormonlar :) bulantı konusunda da hepiniz kadar muzdaribim ben yemek yemeyi ya da hazırlamayı düşündüğüm her an bulantı yaşıyorum ne yapıcağımı şaşırdım yemek hazırlayamıyorum zorla hazırlayınca yiyemiyorum valla umarım sonuna kadar sürmez bu durum 2,5 kilo vermişim çünkü hamile kaldığımdan beri
kızlar çok fenayımmm bugün canım tost çekti saat 15.30 gibi yedim o saatten beri midem fena yanıyo zaten bulantım vardı birde yetmezmiş gibi yanma başladı.maden suyu içitim yoğurt yedim bir tane renie emdim yok bana mısın demedi
kızlar çok fenayımmm bugün canım tost çekti saat 15.30 gibi yedim o saatten beri midem fena yanıyo zaten bulantım vardı birde yetmezmiş gibi yanma başladı.maden suyu içitim yoğurt yedim bir tane renie emdim yok bana mısın demedi
ya annecikler sizlere bişey sormak istiyorum:) umarım bunu okuyupta akşam akşam canı çeken olmaz ama ben jelibona aşeriyorum
yiyorum ama çok ta korkuyorum çünkü bi sürü zararlı şey var içinde ay napsam bilemedim inşallah bir zararı olmaz :) içinizde sağlıksız şeylere aşeren var mı acaba :)
ya annecikler sizlere bişey sormak istiyorum:) umarım bunu okuyupta akşam akşam canı çeken olmaz ama ben jelibona aşeriyorum
yiyorum ama çok ta korkuyorum çünkü bi sürü zararlı şey var içinde ay napsam bilemedim inşallah bir zararı olmaz :) içinizde sağlıksız şeylere aşeren var mı acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?