- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
Dün gece ateşim 38,3e çıktı titremekten ve kasık ağrısından uyuyamadım, sizde de ateş var mı?
Bugün doktora gittim 5+0 keseyi gördük. Kalp sesi için iki hafta sonra gel dedi, sizide 7.haftada mı çağırdılar kalp sesi için? Kan testlerini de o zaman yapacakmış. Bu arada hastanenin ödeneği olmadığı için ultrason çıktısını alamadım
sanırım ve umarım ki seninle aynı dönemde anne olacağız tabi allah nasip kısmet ederse inşallah daha böyle konuşmak için çok erken ama napalım hissi bile güzel benimde senin gibi 2. hamileliğim olacak inşallah allahım duy sesimizi nolursunnnn
Dün gece ateşim 38,3e çıktı titremekten ve kasık ağrısından uyuyamadım, sizde de ateş var mı?
Bugün doktora gittim 5+0 keseyi gördük. Kalp sesi için iki hafta sonra gel dedi, sizide 7.haftada mı çağırdılar kalp sesi için? Kan testlerini de o zaman yapacakmış. Bu arada hastanenin ödeneği olmadığı için ultrason çıktısını alamadım
Çok geçmiş olsun,benim ara ara vücut ısım yükseliyor ama 38 e çıktığını sanmıyorum,acaba bünyeden bünyeye değişiyormu? Bende 3gün önce gittim iki hafta sonra gel dedi bana da 7.haftaya denk geliyo, kan testlerinide yaparız dedi...
kızlarr bugün kesemizi gördük çok şükür darısı sabırsızlıkla bekleyen tüm anne adaylarına))
Ateşlenince, soğuk algınlığında gebelikte kullanmamız uygun olan bi ateş düşürücü varmı diye sordum, ilac tavsiye etmiyorum doğal yoldan düşürmeye çalış dedi, devam ederse antibiyotik verecekmiş, bir de çok mecbur kalırsam gebelikte kullanılabilen bi ağrı kesici yazdı,Cnm bende bugun ateşlendi ama ben grşp oldym çok kotü inatla ilaç kullanmıyorum bol c vitamini senin böle bi durumun yok anladığım kadarıyla sende idrar yolları enfeksiyonu olabilir şiddetli kasık ağrıdı ve ateş onun belirtisi hemen bi sağlık ocağından idrar kültüru yaptır
Ben de bugun aynı sevinci yaşadım, kalp sesi için kaçıncı haftaya gün verdi doktor?kızlarr bugün kesemizi gördük çok şükür darısı sabırsızlıkla bekleyen tüm anne adaylarına))
Ateşlenince, soğuk algınlığında gebelikte kullanmamız uygun olan bi ateş düşürücü varmı diye sordum, ilac tavsiye etmiyorum doğal yoldan düşürmeye çalış dedi, devam ederse antibiyotik verecekmiş, bir de çok mecbur kalırsam gebelikte kullanılabilen bi ağrı kesici yazdı,
Çok sevindim cnm darısı kucağına almaya olsun inşallah senin kaç haftalık oldu vajinal ultrasonlamı normal ultrasonlamı gördü[/QUO
çok saol canım cümlemiz hayırlısıyla alalım inşallah kucağımıza,karnımdan baktı çok net göremedi karnimda aşırı gaz varmış:)altdan bakalım emin olalım dedi çok şükür gördük
Ben de bugun aynı sevinci yaşadım, kalp sesi için kaçıncı haftaya gün verdi doktor?
Çok sevindim cnm darısı kucağına almaya olsun inşallah senin kaç haftalık oldu vajinal ultrasonlamı normal ultrasonlamı gördü
ayniyiz cnm senle demekki bendede inanilmazzzz derecede gaz var bildigin cocuk oynuyo gibi gaz bulutu hareket halinde bende yazik garibim gaz bulutu arasindabu arada 6 haftalık canım..
2012 ağustos annesinde hepinize sevgiler
bebişlerinizi hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olur inşallah , güzel bir yolculuk olur hamilelik serüveninzde umarım ,
anladım canım inşallah yarın gözükür ikimizin bebisi de. Güzel haberler verelim birbirimize inşallah :)
Bu arada aramızda 3 gün varmış :) ben de yarın 5+3 olucam inşallah :)
ne güzel darısı kap atışınakızlarr bugün kesemizi gördük çok şükür darısı sabırsızlıkla bekleyen tüm anne adaylarına))
Merhaba hanımlar, bende aranıza katılmak istiyorum, ağustos annesi olucam bende nasipse.
2 gündür mide bulantılarım başladı benim, hiç iyi değilim yataktan kalkmak bile istemiyorum, çokmu erken başladı bilmiyorum ama ilk hamileliğimde de çok çekmiştim bulantıdan anlaşılan yine kurtuluş yokbebişim sağlıklı olsun herşey yolunda gitsinde ben onada razıyım. bu ayın 20 si gibi çağırdı beni doktorum 7 buçuk haftalık falan olduğunda. bazı kan testleri yapılacakmış hayırlısı bakalım.
Rabbim rahat bir hamilelik geçirmemizi, hayırlısı ile sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin..
Tüm isteyenlere de en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Merhaba hanımlar, bende aranıza katılmak istiyorum, ağustos annesi olucam bende nasipse.
2 gündür mide bulantılarım başladı benim, hiç iyi değilim yataktan kalkmak bile istemiyorum, çokmu erken başladı bilmiyorum ama ilk hamileliğimde de çok çekmiştim bulantıdan anlaşılan yine kurtuluş yokbebişim sağlıklı olsun herşey yolunda gitsinde ben onada razıyım. bu ayın 20 si gibi çağırdı beni doktorum 7 buçuk haftalık falan olduğunda. bazı kan testleri yapılacakmış hayırlısı bakalım.
Rabbim rahat bir hamilelik geçirmemizi, hayırlısı ile sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin..
Tüm isteyenlere de en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?