Tek kelimeyle şiştim bende tatlım eller ayaklar toynak gibi sıcaklar da cabası çok sıkıldım kızım artık gelmeliiii
Mrb canm benimde cok şişti bide sabah uyaninca ozellikle sag elim kapanmiyo.braz zaman gecnce bol yikaynca filan duzeliyo.sende de oylemi.
30+2 de olan var mi? Zaman gecmiyor sicaktan disari cikilmiyor.. zaten disari ciksam bile iki dkda yorulup geri donme ihtyci duyyyorummm skldmmm artk btsinnnnnn istiyorum😢😢
Evet sicaklardan birde bebisim cok hareketli bir saga bir sola kayip duruo gun icinde hic durmuo hele geceleri halay cekio resmen ve bu asiri hareketleri cogu zaman bulanti yapiyor bnde sizdede oyle miydi?Ben suan 34 um ayneb öyleyim canm ama 30 da cok rahattim hatta calisiyordum bile .senin durumun sicaklardandir
Evet sicaklardan birde bebisim cok hareketli bir saga bir sola kayip duruo gun icinde hic durmuo hele geceleri halay cekio resmen ve bu asiri hareketleri cogu zaman bulanti yapiyor bnde sizdede oyle miydi?
canım bende 33.haftadayım aynı problem bendede var hersaat başı uyanıyorum bazı geceler hiç uyuyamıyorum ama katlanıcaz çok az kaldı rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
Arkadaşlar günleriniz nasıl geçiyor, sıcaklarla aranız nasıl? Kaçıncı haftadasınız neler yaşıyorsunuz? Ben 35 haftanın içindeyim hayırlısı cok kolay değil bel ağrılarım arttı günlük duş sayımı arttırdım, çok rahat değilim benim başından beri tek sıkıntım iyiden iyiye çocuklaştım her şeye ama her şeye alınır m insan kendimle derdim büyükAynı dertten muzdarip olan var mı neler yapıp nasıl başa çıktınız?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?