• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ağustos anneleri haydi buraya

Merhabalar :)
Ben de 9 haftalık hamileyim. Eğer tam gününde doğarsa kardeşim ile 10 gün erken doğarsa eşim ile aynı gün doğmuş olacak :) bakalım Allah hepimize hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin :)

Bende 12 haftalık hamileyim ilk hamileligim korkuyorum. Nasıl olacak ne olcak bilmiyorum

Canim bende senin gibiyim bazen cok korkuyorum nasil olcak dogumum dogum sonrası ama emin ol butun anne adayları yaşamıştır bu tur korkular simdi sen bebeğine odaklan bende oyle yapip bekleyeceğim her şey gönlünce olur umarım

]Canim bende senin gibiyim bazen cok korkuyorum nasil olcak dogumum dogum sonrası ama emin ol butun anne adayları yaşamıştır bu tur korkular simdi sen bebeğine odaklan bende oyle yapip bekleyeceğim her şey gönlünce olur umarim

Tesekkurler bu sabah az bir sey damla denemeyecek kadar turuncu renge yakin akinti gordum korkuyorum düşük mu bu

Canim bende senin gibiyim bazen cok korkuyorum nasil olcak dogumum dogum sonrası ama emin ol butun anne adayları yaşamıştır bu tur korkular simdi sen bebeğine odaklan bende oyle yapip bekleyeceğim her şey gönlünce olur umarım

Canim forumda yeniuim bi usteki yazimi da okur musun

]Canim bende senin gibiyim bazen cok korkuyorum nasil olcak dogumum dogum sonrası ama emin ol butun anne adayları yaşamıştır bu tur korkular simdi sen bebeğine odaklan bende oyle yapip bekleyeceğim her şey gönlünce olur umarim

Tesekkurler bu sabah az bir sey damla denemeyecek kadar turuncu renge yakin akinti gordum korkuyorum düşük mu bu

Yok canım bendede oluyo bazen allah korusun dusuk olsa sancıdan duramazsın

canım bende olmayabaşlıo allah korusun düşük olsa sancınan yerlere yatarsın rabbme sığının hiç bişicikolmaz :49:

benimkide 7+5 ve doumum ağustosta.normalde eylülü gösterio ama geçdöllenme olduğu içinağustosa vurmakta :66: :)

Bende ilk bebegime hamileyim 11+6gunluk hamileyim yarin 12.haftaya girices hayirlisiyla subat 20 sinde dr randevum var ikili test yapicak acaba cinsiyet belli olur mu? Cinsiyeti belli olan var mi? Cok merak ediyorum

rabbim nasip ederse bir sıkıntı olmadan sağlıklı bir şekilde hamileliğim devam ederse 2 ağustosta bebişlerimi kucağıma alıcam inşallah. hepimizin bebişleri allaha emanet sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı ve nerde evlat isteyen kulu varsa hepsine bu güzellikleri nasip etsin allahım....

sağlıklı doğumlar :34:

bende temmuz sonu yada ağustos başı gibi annne olucam inşallah sabırsızlıkla bekliyorum diğer yandan da korkuyorum :(

Back