- 14 Ekim 2009
- 681
- 81
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2014 ağustos ayında doğum yapacak anneler
Benimde 21 ağustos nasıl geçiyor kızlar bulantılarınız geçtimi?
1 hafta sonra cinsiyetini ögrencem 1 kizim var ins bi oğlum olur
Ayy cok heycanliyim ben 12 haftalik hamileyim doğum 17 ağustosta görünüyor ama tabi Şaşma olasılığı varmış 1 hafta erken yada geç diyorlar
Bende 12 haftalık hamileyim ilk hamileligim korkuyorum. Nasıl olacak ne olcak bilmiyorum
benimde 17 ağustos görünüyor sat ımız aynı demekki
ayy cok tatli ikisini de yerim o zaman bennn:) bitanem rabbim kucagimiza almayi nasip etsin
Canim bende senin gibiyim bazen cok korkuyorum nasil olcak dogumum dogum sonrası ama emin ol butun anne adayları yaşamıştır bu tur korkular simdi sen bebeğine odaklan bende oyle yapip bekleyeceğim her şey gönlünce olur umarım
]Canim bende senin gibiyim bazen cok korkuyorum nasil olcak dogumum dogum sonrası ama emin ol butun anne adayları yaşamıştır bu tur korkular simdi sen bebeğine odaklan bende oyle yapip bekleyeceğim her şey gönlünce olur umarim
Tesekkurler bu sabah az bir sey damla denemeyecek kadar turuncu renge yakin akinti gordum korkuyorum düşük mu bu
canım bende olmayabaşlıo allah korusun düşük olsa sancınan yerlere yatarsın rabbme sığının hiç bişicikolmaz]Canim bende senin gibiyim bazen cok korkuyorum nasil olcak dogumum dogum sonrası ama emin ol butun anne adayları yaşamıştır bu tur korkular simdi sen bebeğine odaklan bende oyle yapip bekleyeceğim her şey gönlünce olur umarim
Tesekkurler bu sabah az bir sey damla denemeyecek kadar turuncu renge yakin akinti gordum korkuyorum düşük mu bu
Bende 12 haftalık hamileyim ilk hamileligim korkuyorum. Nasıl olacak ne olcak bilmiyorum