• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ağustos anneleri haydi buraya

30+2 de olan var mi? Zaman gecmiyor sicaktan disari cikilmiyor.. zaten disari ciksam bile iki dkda yorulup geri donme ihtyci duyyyorummm skldmmm artk btsinnnnnn istiyorum😢😢

30+2 de olan var mi? Zaman gecmiyor sicaktan disari cikilmiyor.. zaten disari ciksam bile iki dkda yorulup geri donme ihtyci duyyyorummm skldmmm artk btsinnnnnn istiyorum😢😢

Ben suan 34 um ayneb öyleyim canm ama 30 da cok rahattim hatta calisiyordum bile .senin durumun sicaklardandir

Ben suan 34 um ayneb öyleyim canm ama 30 da cok rahattim hatta calisiyordum bile .senin durumun sicaklardandir
Evet sicaklardan birde bebisim cok hareketli bir saga bir sola kayip duruo gun icinde hic durmuo hele geceleri halay cekio resmen ve bu asiri hareketleri cogu zaman bulanti yapiyor bnde sizdede oyle miydi?

Evet sicaklardan birde bebisim cok hareketli bir saga bir sola kayip duruo gun icinde hic durmuo hele geceleri halay cekio resmen ve bu asiri hareketleri cogu zaman bulanti yapiyor bnde sizdede oyle miydi?

Maşallah kuzuyaa :)) evt bnimki de hareketli karnimi cok geriyor hatta.benim normal bulantilarim zaten cok uzun sürdüğü icin ayirt edemedim. Yeni yeni artk rahatladm bu zamana kadar her sabah mutlaka kusardim gun icinde de hep midem bulanarak gecerdi..offf dogsalardi hayirlisiula zaman gecmek bilmiyor :1:

33 haftalık oldum ama hem sıcaklar hem de karnımın iyice büyümesiyle gece uykuları işkence oluyor artık:25: sizin gece uykulaınız nasıl?

merhaba arkadaşlar ben 8.ayı bitirdim artık hamileliğin son ayındayım doktorum cemil akgül tanıyan ve onda doğum yapan varmı varsa yazarsanız sevinirim

canım bende 33.haftadayım aynı problem bendede var hersaat başı uyanıyorum bazı geceler hiç uyuyamıyorum ama katlanıcaz çok az kaldı rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

Arkadaşlar günleriniz nasıl geçiyor, sıcaklarla aranız nasıl? Kaçıncı haftadasınız neler yaşıyorsunuz? Ben 35 haftanın içindeyim hayırlısı cok kolay değil bel ağrılarım arttı günlük duş sayımı arttırdım, çok rahat değilim benim başından beri tek sıkıntım iyiden iyiye çocuklaştım her şeye ama her şeye alınır m insan kendimle derdim büyük :( Aynı dertten muzdarip olan var mı neler yapıp nasıl başa çıktınız?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar, ben de aynı dertlerden muzdaribim.Elim ayağım şişti hep. Bacaklarım artık beni taşımıyor gibi hissediyorum, Gittikçe ağırlaştım sıcaklarla daha kötü oluyor. Herşeye alınıyorum, hemen ağlayabiliyorum.çabuk sinirleniyorum. dediğin gibi ben de çocuklaştım. ama inşallah geçicek bunlar. Allahın izniyle hepimiz bebişlerimizi kucağımıza aldığımzda bunlara değicek.
Doğumunuzu nasıl düşünüyorsunuz arkadaşlar?

Back