• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ağustos anneleri haydi buraya

Ben de 15 haftalık hamileyim ağustos gibi görünüyor şu an.Sizinkilerin cinsiyeti belli mi?İkili test nasıldı?Bir de aranızda antibiyotik kullanmak zorunda kalan oldu mu?

Kızlar daha gobegim cikmadi ve hic bir kıpırti hissetmiyorum kipirdama hisseden varmi gobegim neden cikmiyooooo

Ben de 15 haftalık hamileyim ağustos gibi görünüyor şu an.Sizinkilerin cinsiyeti belli mi?İkili test nasıldı?Bir de aranızda antibiyotik kullanmak zorunda kalan oldu mu?

hayırlı olsun sanada , ben geçen hafta bademcşk enfeksiyonu yüzünden antibiyotık kullandım malesef .doktoruma danışarak agumentın 625 içtim hamile kullanımında sakıncası yokmuş.15+3 benimde

Bende ilk bebegime hamileyim 11+6gunluk hamileyim yarin 12.haftaya girices hayirlisiyla subat 20 sinde dr randevum var ikili test yapicak acaba cinsiyet belli olur mu? Cinsiyeti belli olan var mi? Cok merak ediyorum

canım ben 12+1 de çok ısrar ettim bari tahminde bulunu diye kız gibi dedi ama dün 15+6 da erkekmiş kesin dedi 12. haftada cinsal organını falan göstermedi bize doktor ama dün pipisini gösterdi iki baktığıda 4 boyutluydu ama yanılmalar olabilyo

hayırlı olsun sanada , ben geçen hafta bademcşk enfeksiyonu yüzünden antibiyotık kullandım malesef .doktoruma danışarak agumentın 625 içtim hamile kullanımında sakıncası yokmuş.15+3 benimde
Ben de agumentin 1000 kullandım 12 saatte birdi ama aklımda bir sürü var.İnşalah bir sorun oluşmaz:(

Yani aslında ben şu an kullanıyorum bugün 8.ilacı içeceğim henüz düzelmedim.Ama bırakmak da sıkıntılı olacak.Bilmiyorum.Offf of.

günaydın cnm ,demekki enfeksiyonun fazla ben ilaç içmeden 4 gün boğazım şiş gezdim baktım olmucak ateşimde yükseliyo bebeğe zararı böyle daha fazlaymış içtim.dediğim gibi 2.ant.sonra boğazım indi devam etmedim.

umarım seninde hemen geçer.

16+2 de minik bir kızım olacagını ogrendım cok mutluyum ağustosta kollarımda olacak insallahhhh

Dun oglusum olcagini ogrendim bugun 15.haftam bitio yarin 16.haftaya giricem hayirlisiyla kiz hayalim vardi ama kismet erkekmis 2 adamla ugrasicam evde bakalim nasil olucak heyecanliyim ve inanilmaz hareketli kafa atiodu valla cok gulduk

Merabalar. Yeni uyeyim forumu kullanmayi hic bilmiyorum ama agustos annelerini gorunce yazmak istedim. Hepinizi kutlarim öncelikle. Ben de 16+3 um. Normalde dogum 28 agustos demislerdi. Fakat 10 gun once plasenta previa oldugumu ogrendim. Riskli bir gebelik sureci gecirecegim erken dogum ihtimalim yuksek ve hep yatmam gerek :( agustosa yetisebilir miyim bilmiyorum ama saglkla dogmasini diliyorum sadece kizimin :) dua edin bize ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde kismest olursa agustosta olacak dogum suan 16 haftalik hamileyim ama hamile kaldgimdan bu yana kanamam var boyle kanamadi olan oldumu hic arkadaslar..

benimde kismest olursa agustosta olacak dogum suan 16 haftalik hamileyim ama hamile kaldgimdan bu yana kanamam var boyle kanamadi olan oldumu hic arkadaslar..
Doktorun bu konuda ne soyluyor ? Benim gibi plasenta previalilar genelde cok kanamali geciriyor hamileliklerini ama benim cok sukur henuz yok. Kendini yormamalisin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese merhaba.
Ben de kısmetse 16 Ağustosta bebeğimi kucağıma alacağım. Doktorun verdiği muhtemel tarih. Şuan 26+4 'üm. Hepimizin Allah yardımcısı olsun.

Biraz önce bu başlığı görmeden bir şey sormuştum şimdi buraya koyalacagım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar günleriniz nasıl geçiyor, sıcaklarla aranız nasıl? Kaçıncı haftadasınız neler yaşıyorsunuz? Ben 35 haftanın içindeyim hayırlısı cok kolay değil bel ağrılarım arttı günlük duş sayımı arttırdım, çok rahat değilim benim başından beri tek sıkıntım iyiden iyiye çocuklaştım her şeye ama her şeye alınır m insan kendimle derdim büyük :( Aynı dertten muzdarip olan var mı neler yapıp nasıl başa çıktınız?

Arkadaşlar günleriniz nasıl geçiyor, sıcaklarla aranız nasıl? Kaçıncı haftadasınız neler yaşıyorsunuz? Ben 35 haftanın içindeyim hayırlısı cok kolay değil bel ağrılarım arttı günlük duş sayımı arttırdım, çok rahat değilim benim başından beri tek sıkıntım iyiden iyiye çocuklaştım her şeye ama her şeye alınır m insan kendimle derdim büyük :( Aynı dertten muzdarip olan var mı neler yapıp nasıl başa çıktınız?

Tek kelimeyle şiştim bende tatlım eller ayaklar toynak gibi sıcaklar da cabası çok sıkıldım kızım artık gelmeliiii

Ben canim malesef :( cok sinirliyim ve cok alinganim esim idare ediuo beni saolsun ama bazen onun da tepesini attiriyoum.bisey deyince de aglamaya basliyorum hemen ozur diliyor sariliyor ama vicdan azabi da cekiyorum geri.bide ben dort düşük yaptm ondan heralde cok ustume titredi.once böyle deildim de izne ayrilinca evde cok sıkılıyorum bide cokkk sicak dedigin gibi.bide tabiki elim ayam fena sisti

Back