Ben de 15 haftalık hamileyim ağustos gibi görünüyor şu an.Sizinkilerin cinsiyeti belli mi?İkili test nasıldı?Bir de aranızda antibiyotik kullanmak zorunda kalan oldu mu?
Bende ilk bebegime hamileyim 11+6gunluk hamileyim yarin 12.haftaya girices hayirlisiyla subat 20 sinde dr randevum var ikili test yapicak acaba cinsiyet belli olur mu? Cinsiyeti belli olan var mi? Cok merak ediyorum
Ben de agumentin 1000 kullandım 12 saatte birdi ama aklımda bir sürü var.İnşalah bir sorun oluşmazhayırlı olsun sanada , ben geçen hafta bademcşk enfeksiyonu yüzünden antibiyotık kullandım malesef .doktoruma danışarak agumentın 625 içtim hamile kullanımında sakıncası yokmuş.15+3 benimde
Ben de agumentin 1000 kullandım 12 saatte birdi ama aklımda bir sürü var.İnşalah bir sorun oluşmaz
2. ialcımı içtikten sonra bademcilkerim indi devam etmedim neolur neolmaz die
Yani aslında ben şu an kullanıyorum bugün 8.ilacı içeceğim henüz düzelmedim.Ama bırakmak da sıkıntılı olacak.Bilmiyorum.Offf of.
Doktorun bu konuda ne soyluyor ? Benim gibi plasenta previalilar genelde cok kanamali geciriyor hamileliklerini ama benim cok sukur henuz yok. Kendini yormamalisin.benimde kismest olursa agustosta olacak dogum suan 16 haftalik hamileyim ama hamile kaldgimdan bu yana kanamam var boyle kanamadi olan oldumu hic arkadaslar..
Arkadaşlar günleriniz nasıl geçiyor, sıcaklarla aranız nasıl? Kaçıncı haftadasınız neler yaşıyorsunuz? Ben 35 haftanın içindeyim hayırlısı cok kolay değil bel ağrılarım arttı günlük duş sayımı arttırdım, çok rahat değilim benim başından beri tek sıkıntım iyiden iyiye çocuklaştım her şeye ama her şeye alınır m insan kendimle derdim büyükAynı dertten muzdarip olan var mı neler yapıp nasıl başa çıktınız?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar günleriniz nasıl geçiyor, sıcaklarla aranız nasıl? Kaçıncı haftadasınız neler yaşıyorsunuz? Ben 35 haftanın içindeyim hayırlısı cok kolay değil bel ağrılarım arttı günlük duş sayımı arttırdım, çok rahat değilim benim başından beri tek sıkıntım iyiden iyiye çocuklaştım her şeye ama her şeye alınır m insan kendimle derdim büyükAynı dertten muzdarip olan var mı neler yapıp nasıl başa çıktınız?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?