• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ağustos anneleri haydi buraya

slm kızlar allah izin verirse ben de yaklaşık 6 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve tahminim ağustos ayı sonunda doğum olur yani inşallah :52:

7+5 hamileyim offf daha cok war

mrb bana aıt bı topık buldum sonunda bende 9+3 hamıleyım ılk cocuk bızımde ama kafam karıstı doktoruma gore 8+3 ama burda hesaplanana gore 9+3 bı turlu anlayamadım :( allah herkese hayırlısıyla cocugunu kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

bende 7 haftalık hamileyim ekim ayınca düşük yaptım erken oldu ama hamileyim inşallah bi sorun olmaz,dr kalp atışlarını duyduk şimdilik bir sorun yok bana sadece radyasyondan uzak dur,folk asit kullan dedi başka birşey söylemedi sizlere neler dedi merakettim,2 hafta sonra kontrole gideceğim sanırım kan tahlileri isteyecek..

bende 7 haftalık hamileyim ekim ayınca düşük yaptım erken oldu ama hamileyim inşallah bi sorun olmaz,dr kalp atışlarını duyduk şimdilik bir sorun yok bana sadece radyasyondan uzak dur,folk asit kullan dedi başka birşey söylemedi sizlere neler dedi merakettim,2 hafta sonra kontrole gideceğim sanırım kan tahlileri isteyecek..

canım Allah ın izniyle hiç bir şey olmaz korkma,maşallah kalp atışlarını da duymuşsun.Hem üçüncü ay da sıkıntı yaratacak kadar erken değil.Ben de yeni düşük yaptım 6 haftalık,dr um korunma vermedi,ilk adetten sonra düşünebileceğimizi söyledi..

İlk doğumum ikizdi, birini 4 günlükken kaybettik... şimdi 4 yıl sonra yeniden hamileyim:) ama müthiş bir endişe var yine aynı şeyleri yaşar mıyım diye; dr. her şey yolunda dese bile inanasım gelmiyor, geçen sefer de her şey yolundaydı güya! o yüzden hiç gidesim yok kontrollere. bu haftalarda ikili test, ense kalınlığı falan ölçülecekmiş galiba. adet yerini bulsun, gidicem inşallah. umarım bi sorun çıkmaz... bütün hamilelere Allah'tan kolaylıklar diliyorum.

mrb bana aıt bı topık buldum sonunda bende 9+3 hamıleyım ılk cocuk bızımde ama kafam karıstı doktoruma gore 8+3 ama burda hesaplanana gore 9+3 bı turlu anlayamadım :( allah herkese hayırlısıyla cocugunu kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

meraba canım hayırlı olsun senınkıde benımde aynı tatlım gec döllenmeden kaynaklanıyormus benım 2gundur mıde bulantılarım basladı cok fenayım sende durum ne warmı bırsey

Merabalar benim de dogumum agustosun basina geliyor inşallah ;) Rabbim bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin inşallah..

Merhaba hamis arkadaslar.. bende 11+4 gunluk hamisim ama doktorum 12+5 e uyumlu diyor. Umarim bu iyi biseydir. Bebisim 9ay 10gun sonra dogarsa dedesiyle, 9ay sonra dogarsa babasiyla ayni gun dogmus olucak. Agustos bebisi olmak ayricaliktir..:)

Mrb sevgilim ben biraz agir geciriyorum surekli kusmalarim var bisey yiyemiyorum birak mutfaga girmeyi dolabi bile acamiyorum herseyin kokusu cok kotu geliyo ama 4 aya kdr bole olurmus snra azalirmis pazartesi kontrolum var bakalim bebisimiz ne durumda :)

Son düzenleme:
mrb arkadaslar bende 10+4 haftalik hamileyim benimde ilk bebislerim ikizdi bende birini kaybettim digeri cok sukur 5 yasinda cok korkuyorum rabbi saglikli bi sekilde elimize almayi nasip etsin. Bu arada cinsiyetini ogreneler varmi?

Back