İlköğretim Yorum ve Soruları 2014 2015çocuğu 1, sinifa başlıcak annelerin paylasim alani

Hayırlı olsun inşallah güzel bir eğitim hayatları olur ... Yaz okuluna vererek çok doğru bir karar vermişsiniz bence..

Hangi okula verdiniz?

ilkokul için okyanusa yazdırmıştım inşallah orda başlıycak 1.sınıfa .Okulu bilsin tanısın diye yaz okulu içinde orayı tercih ettim çünkü oğlum zor alışan zor seven bi cocuk ama 4 gün oldu başlayalı yazokuluna inanılmaz isteyerek gidiyor ben hayret içindeyim yarım gün ve tam gün uygulaması var ben yarım gün için karar vermiştim ama oğlum tam gün istiyo sanırım tam güne dönücez.okulu tanıma açısından bizim içinde tecrübe oluyo

bu hangi il ya,ne güzelmiş.25 kişilik sınıf mı varmış.Şanslısınız.Biz de bekliyoruz şuan,bakalım istediğimiz öğretmene düşecek mi oğlum

Kırıkkale'de ym canm elbet burda da vardr bnm bilmdgm kalablk okullar bakalm Hayırlisi artik kaytlr belli olsaydiydi daha da kesinlesrdi tabi

İstanbul'da benim yaşadığım ilçede gerçekten vahim ötesi bize yakın olan Devlet okulu sınıflar 45 kişi civarı ve birinci sınıflar A dan K ya kadar gidiyor fiziki yapılar çok kötü öğretmen telaffi için gece 11 lere kadar sürecek ödevler veriyor Benim gibi çalışan anneler içinde o saate kadar çocukla ilgilenmekte zor çocuk içinde zor.

Eminim çok çok iyi öğretmenler var ama bende bu yüzden Doğa koleji ne göndereceğim.

İyikide buna karar vermişiz metropolitan testinde üstünzekalı sınıfına denk gelicek seviye çıktı. Eylülde de 6 yaş testine girecek o zaman çıkan sonuca göre bakacağız ama %90 normal sınıfa vereceğim.

Kırıkkale'de ym canm elbet burda da vardr bnm bilmdgm kalablk okullar bakalm Hayırlisi artik kaytlr belli olsaydiydi daha da kesinlesrdi tabi

Ben küçük bir ilçede büyüdüm okul sayısıda belliydi ama İstanbul geneli malesef böyle çünkü çokk kalabalık bir şehir

Fiyatlarıda çok uygun biliyorum spor etkinlikleride çok genişti...

imkanı olanlar için özel okul gibisi yok tabii,aradaki fark çok fazla.İnşallah işini severek yapan,ilgili,bilgili bir öğretmene yazdırabiliriz.

Ben öğretmen seçimini nasıl yapıcaz onuda bilmiyorum hangi öğretmenin nasıl olduğunu nerden bileceğiz ki?

bizim yakınımızdaki okulda bir arkadaşım çalışıyor,ben ondan öğrendim,inşallah bir aksilik olmazsa bizim öğretmenimiz belli

bizim yakınımızdaki okulda bir arkadaşım çalışıyor,ben ondan öğrendim,inşallah bir aksilik olmazsa bizim öğretmenimiz belli

En iyisini yapmssnz tandk vasitasyla öğretmeni belirlemeyi bizde o seklde yapcz müdür arkadaş var o yardmci olack inş daha belli degl ama olurya kayitlarla ilgili bilgi sahibi olursanz burdan haberleselm bn her gün bakiyrm e kayitta veya bilgi varmi diye

bizde 1.sınıfa başlayacağız bu yıl inşallah.kayıtlar belli oldu dün.malesef istediğimiz okul çıkmadı bize.bakıcaz nasıl yapabiliriz bilmiyorum ama ben başka okula göndermek istiyorum

oğlumun kimlik numarası ile girince eve yakın devlet okulunda kaydı çıkıyor.
ama biz bir özel okula verdik bu konuda yapmamız gereken bir bildirim var mı?
prosedür nasıldır bilen var mı acaba?

Selam arkadaslar.kizim da bu sene 1. sinifa baslayacak.gectigimiz sene devlet anaokulyna gitti.bu sene ayni okulda 1 e baslayacak.okulda tanidigimiz kimse yok.ogretmenler kimler bilmiyoruz.kayit evraklarini almaya gittim gecen gun mudur muavinine sordum ogretmenimizi secebiliyor muyuz diye hayir sistem otomatik dusuruyor dedi.
Nasil bir ogretmene rast gelecez cook endiseliyim.kizim cok hevesli.ogrenmeye okumaya yazmaya cok istekli.cok akilli.anasinufinda sinifin birincisiydi.ogretmeniyle bu endiselerimi konustugumda kizimin nerede hangi ogretmenin sinifinda olursa olsun parlak bir ogrenci olacagini endise etmememi soyledi.
Ama ana yuregi iste.mesleginde basarisiz birine rastlarsak tum hayati etkilenir diye dusunmekten kendimi alamiyorum.

bize yakın olan okul çıkmamış.Binada herkes o okula giderken biz nasıl oluyor da farklı okulda gözüküyoruz,anlamış değilim.Aynı bina,farklı okul ( Ne güzel,öğretmenini de bulmuştuk

bize yakın olan okul çıkmamış.Binada herkes o okula giderken biz nasıl oluyor da farklı okulda gözüküyoruz,anlamış değilim.Aynı bina,farklı okul ( Ne güzel,öğretmenini de bulmuştuk

Niye oyle olduki belli bi kural yok o zamn herkzn ayni okul sizn farkli bence okula gidip bi sorun

Niye oyle olduki belli bi kural yok o zamn herkzn ayni okul sizn farkli bence okula gidip bi sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…