Hayırlı olsun inşallah güzel bir eğitim hayatları olur ... Yaz okuluna vererek çok doğru bir karar vermişsiniz bence..
Hangi okula verdiniz?
bu hangi il ya,ne güzelmiş.25 kişilik sınıf mı varmış.Şanslısınız.Biz de bekliyoruz şuan,bakalım istediğimiz öğretmene düşecek mi oğlum
25 kişilik mevcut mu? Sanırım istanbulda yaşamıyorsunuz. Arkadaşımın 2. Sınıfa geçen kızı 58 kişilik sınıfta okuyor. Buralarda özel okul mevcudu o kadar...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kırıkkale'de ym canm elbet burda da vardr bnm bilmdgm kalablk okullar bakalm Hayırlisi artik kaytlr belli olsaydiydi daha da kesinlesrdi tabi
ilkokul için okyanusa yazdırmıştım inşallah orda başlıycak 1.sınıfa .Okulu bilsin tanısın diye yaz okulu içinde orayı tercih ettim çünkü oğlum zor alışan zor seven bi cocuk ama 4 gün oldu başlayalı yazokuluna inanılmaz isteyerek gidiyor ben hayret içindeyim yarım gün ve tam gün uygulaması var ben yarım gün için karar vermiştim ama oğlum tam gün istiyo sanırım tam güne dönücez.okulu tanıma açısından bizim içinde tecrübe oluyo
imkanı olanlar için özel okul gibisi yok tabii,aradaki fark çok fazla.İnşallah işini severek yapan,ilgili,bilgili bir öğretmene yazdırabiliriz.
Ben öğretmen seçimini nasıl yapıcaz onuda bilmiyorum hangi öğretmenin nasıl olduğunu nerden bileceğiz ki?
bizim yakınımızdaki okulda bir arkadaşım çalışıyor,ben ondan öğrendim,inşallah bir aksilik olmazsa bizim öğretmenimiz belli
temmuzda diyor,açmıyor.Siz nerden grip baktınız okullara?
bize yakın olan okul çıkmamış.Binada herkes o okula giderken biz nasıl oluyor da farklı okulda gözüküyoruz,anlamış değilim.Aynı bina,farklı okul( Ne güzel,öğretmenini de bulmuştuk
bize yakın olan okul çıkmamış.Binada herkes o okula giderken biz nasıl oluyor da farklı okulda gözüküyoruz,anlamış değilim.Aynı bina,farklı okul( Ne güzel,öğretmenini de bulmuştuk
oğlumun kimlik numarası ile girince eve yakın devlet okulunda kaydı çıkıyor.
ama biz bir özel okula verdik bu konuda yapmamız gereken bir bildirim var mı?
prosedür nasıldır bilen var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?