Nerde oturuyorsunuz canım? Sen bu konuyla ilgili topik açmış mıydın??Arkadaşlar, bizim öğretmenimiz her gün 5 sayfa ödev veriyor. Ödevler 2 saat sürüyor. Devlet okuluna gidiyor. Normal mi sizce? Sizin ödevleriniz kaç sayfa oluyor ve 1 sayfayı ne kadar sürede yapıyor?
yavaş gitmek bence daha iyi.Nasıl olsa okuma yazma öğrenecekler. asıl sorun, bizim çok ödevimizin olması ya da bana öyle geliyor. Arkadaşlar her gün 4-5 sayfa ödev normal mi. Lütfen tecrübelerinizi yazarmısınız?
Anladım, canım. o zaman bizimki de normal. aşağı yukarı bizim öğretmen de aynı şekilde veriyor. O halde benim kızım yavaş. Çok ağır yapıyor, uzun sürüyor ve sıkılyor.
yavaş gitmek bence daha iyi.Nasıl olsa okuma yazma öğrenecekler. asıl sorun, bizim çok ödevimizin olması ya da bana öyle geliyor. Arkadaşlar her gün 4-5 sayfa ödev normal mi. Lütfen tecrübelerinizi yazarmısınız?
yaşıyoruz canım ya yaşamaz mıyız hiç benim oğlanın yanında oturan kız çok yaramaz geçen gün benimkinin yerine oturmuş kalkmamış benim oğlan da kaldıramayınca için için ağlamış yavrum ben gittim sonra baktım içini çekiyor ağlıyor o kız hemen kalktı bende güzel bir dille uyardım ama anlamıyor bildiğini okuyor yineMerhabalar, benim yiğenimde bu sene 1.sınıfa başladı bizde lale ele lere bitirdik ata - atalat let lere başladık. çok ödev veriyor okuma kitapları var şapidik şıpıdık diye çok güzel heceleme şeklinde şiirler var içinde.eğerki sınıfta yapamayan var ise öğretmen yüzden yavaş gidiyor olabiir çünkü ilk zamanlarda yazı defterine e harfi ile bitirdi diyebilirim yani
hata baktığımda akşamları yine e hrfi deişliğim oldu :)
Fakat yiğenimin sınıfında ikiz kardeş biri kız biri erkek , hergün akalemini silgisini parasıı lıyorlar yiğenime tekme atmıiş çock. ablam annesini aradı öğretmeni ile konuşn demiş bu sabah gitti konuştu yerini değiştirmiş öğretmenleri sessiz pek kıyamıyor ama olan benim yiğenime oluyor öğlen gittik sınıfına o arkadaşlarını göster bakim dedim o anki sinirle siz dedim niye kalemini silgisini alıyorsunuz niye vuruyorsunuz dedim bakın bir daha duymuyim çok kötü olur dedim bağırmışım ama hç farkında değilim yani ablamda skin ol öğretmen bu sefer takar bizim çocuğa deyince şaştım kaldım bu öğretmen hiç mi görmüyor yani anlamıyorum ki.
siz hiç böyle sorunlar yaşıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?