Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kızlar babam demiş askerliği beklesinler sonra sözde nişanda olur demiş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar babam demiş askerliği beklesinler sonra sözde nişanda olur demiş

Uzulme kuzum ya ne zaman gelicek askerden kisa donem degilmii

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Uzulme kuzum ya ne zaman gelicek askerden kisa donem degilmii

Canım büyük ihtimal kısa dönem çıkar ama asker öğretmen çıkrsada eylülde beraberiz. Kısa dönem çıkarsa martta asker öğretmen çılarsa kurban bayramında olur canım:)

Oo ne kalmis ki zaten zamam cabuk geciyor gec olsun ama istedigin gibi olsun kuzum dert etme bosu bosuna :)

Noldu canimm benim

Erkek arkadasim hergun ne zaman soylicen diye soruyor bende o cesareti bulup hala soyleyemedim bnde dedim cok ustume geliyosun hergun soruyosun die biraz atistik ama hakli soylemem lazim off

Enisteler bu aralar cozuttu hee kolay mi sanki pat diye soylemek sonucta sen bunu babana soyliceksin ne tepki alicaksin az cok biliyorsun once ablan abinle paylassan onlarinda yardimiyla kolay olur belki canim

Oo ne kalmis ki zaten zamam cabuk geciyor gec olsun ama istedigin gibi olsun kuzum dert etme bosu bosuna :)

Canım kabul etmiyolardı ailem normalde buna da şükrediyoruz zaten :)

Sevindim iste buna :)) hazirliklar baslasinnnn yuppi

Aynen kuzucum benim babamda askerden once nisan olmaz dicek kesin ben bunu goze ala ala evde gecircegim buhrana ragmen tmm solicem dedim ama o hergun hatirlatitor sağolsun.
Askerden gelince olsun hersey diyorum ne fark eder evlilik tarihimiz gene ayni olcak sadece nisan askerden sonra olck diyorum illa askerden önce diyor anlamadim ben napcam

Tamam oda hakli akli sende kalicak en azindan bi adi olsun istiyor ama sonucta sen kiz cocugusun ve babanin tavrini biliyorsun bunu bilerek soyleyip ayni cevabi almakta seni uzucek canim hem babanin hem senin hemde sevdigin istedigi gibi olur insallah.
Bi buyukten destek alsan olmaz mi hani babanin kiramayacagi biri belki kabul eder kiyamaz sana.

Bizimkilerde diyor askere gitmeden soz nisan olmaz diye ama bu mantigi bi anlamiyorum ya

Aynen kuzum al benden de o kadar ya yapsalar kirmasalar bizi ne olcak sanki. Anlamiyorum anlam veremiyorum.Ah kuzum orta yol bulmaya calisiyorum haftalardir düşünüyorum ben evdekilere soyledim diyelim ya olmaz derlerse ya bana surat asrlarsa ben o zaman boyunca bu evde huzursuzmu olcam hep. Ablam enistem flan taniyor zaten kuzum ablama diyorum oda babam askere gitmeden yapmaz nisan diyor allahim ya ne askerlikmis

Cok sevindim senin adina kuzum.zamani da takma bi an once gelir geçer hersey isyedgnz gbi olur umarim . Darisi basima

Offf yaa kendi aranizda yuzuk taksaniz olmazmi.
Eniste bilmiyor mu babanin tavrini.
Ahh bu babalarrr eninde sonunda evlendiriceksin niye surunduruyorsun kiii oyy oyyy .
Napicaz kuzu

Gözün aydn cnm kabul etmisler ya gerisi gelir zamanı fln takma ailen yanında olsun istediğin herşey tatlı dille olsunda azck sabret cnm İnşallah gönlündeki gbi yasarsın her heycanı cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…