Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

sen baya güzel haberlerle geldin hatunn aman maşallah nazar değmesinnn

Amin kuzummm , evet izindeyken ramazandan önce çıkalım dedik ohh bitti çoğu şey bi davetiye kaldı onu da temmuz gibi bastırtıcaz , saçlarımı topuz yaptırıcam ama taç taksam mı takmasam mı kararsızım , nişanlığımda taş çok az var , allı pullu sevmiyorumm istediğim gibi sade balık model ,taç olur mu sizce ?? hepinize sorim barii

Çok güzel görünüyor canım her şey hayırlı uğurlu olsun inşallahElbisen ayrıca çok yakışmış

Aminn kuzum , çok teşekkür ederimmmmm

Heyy maaşallahhhh
Salon güzell bu nişanık kaldırır yani bu nişanlığı cnm

Çok sağol kuzummmmm

Kuzular napıosunuzzz

Yoğunluktan giremedim bu aralar affedin benii

Bende öenmli gelişmeler var eylül de nişanımız olcak büyük ihtimal Kesin tarih bayram ve ramazanı atlattıktan sonra belli olcakk

sevdiceğimde kasımda asker yolcusu Kısa donem Allahtan

inanmıyorummm çok güzel bi haber bu canımm çok sevindimm
hazırlıklar başlasınnn

Merhaba kızlaaarrr:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mantar tıpalı şişelerimi aldım renkli kumla doldurdum şişeler için etiket lazımm ama hiç anlamıyorum:84:

Kuzu bilgisayarda ayarlayıp çıktı alsan sonrada üzerine yapıştırsan olur mu acaba?

Efulim çok sevindim inşallah istediğiniz zamanda olur nasipse aynı tarihlere denk geleceğiz bakNişanlında kısa dönem yapacak her şey güzel olacak

inanmıyorummm çok güzel bi haber bu canımm çok sevindimm
hazırlıklar başlasınnn

Efulim çok sevindim inşallah istediğiniz zamanda olur nasipse aynı tarihlere denk geleceğiz bakNişanlında kısa dönem yapacak her şey güzel olacak

Gunaydin canlarim.
Evet kuzular bende cok mutluyum icim icime sigmiyor valla :)
devamli plan yapıp hayal kurup duruyoruz.
Nehirim seninki de mi kasimda gidiyor . Allahim insallah iyi yerler nasip eder

Yok kuzum Eylül'de evde söz-nişan olacak ya askerliği geçen sene bitirdik bizde kısa dönem yaparak çok şükür canımcım inşallah istediğiniz hayırlı bir yer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…