-
- Konu Sahibi Minikkelebk
Cok sukur bu donemde yuksek onurla bitti...Arkadaslar ggeçmişolsun hepimize notlar nasıl yazan da olmamis
A.s canimS.a. Arkadaslar ..
Bilginiz varsa Size bir sorum Olacak .
Acikogretim İlahiyat icin Kaç tercihimiz var ? Erzurum ve Eskisehir den baska ilahiyat onlisans bolumu olan universite varmi ? Birde sadece bu 2 tercigimi yaptiniz baska ek tercihleriniz oldumu ? İlahiyat disinda ...
Simdiden tesekkur ederim ?
Puanin kacti cesminaz ?A.s canim
Ben tek tercih yapmistim
Anadolu üni...
Ama ne olur ne olmaz...
Istersen 2 sinide yazarsin...
Baska var mi bilmiyorum ama..
aöf tercihinizi öne alin yani birinci tercih yapin cunku kitap veriyorlar ataturkte oyle bir meteryal yok o yuzden .bu puanla girersin birde işletme yerine aöf cocuk gelisimi yaz bu yil acildi .Puanin kacti cesminaz ?
Duz lise mezunumuydun ?
Puanim 258 .
Erzurum ataturk ve eskisehir anadolu olmak uzere 2 tercih yazdim .
Birde ne olur olmaz bosuna sinava girmis olmayim diye anadolu isletmeyi yazdim .
İlk siraya anadolu yu yazayim yani oylemi ? .aöf tercihinizi öne alin yani birinci tercih yapin cunku kitap veriyorlar ataturkte oyle bir meteryal yok o yuzden .bu puanla girersin birde işletme yerine aöf cocuk gelisimi yaz bu yil acildi .
İlk siraya anadolu yu yazayim yani oylemi ? .
Erzurum ataturk tutmaz zaten 400 puan.. Anadolu 2. Tercih oyle olunca yinemi kitap vermezki ? Yani tercih siralamasina goremi kitap veriyorlar ?
Canim hedefim calismak degil ama aile sirketimiz var o yuzdennisletmeyi tercih ettim ama insallah zaten gerek kalmaz ilahiyat cikar ...[ erzurum kitap vermiyor o yuzden once eskisehir yazin sonra tedbir olarak erzurum yazin birde eskisehir kurumsallasmis bi
Cok tesekkurler ..eskisehir yazmanin cok fazla avantaji var kitap sinav sistemi buro cagri merkezi vs vs o yuzden oncelik eskisehir olsun
Canim senin icin actim baktim..Puanin kacti cesminaz ?
Duz lise mezunumuydun ?
Puanim 258 .
Erzurum ataturk ve eskisehir anadolu olmak uzere 2 tercih yazdim .
Birde ne olur olmaz bosuna sinava girmis olmayim diye anadolu isletmeyi yazdim .
İnsallah canim .aeben canim ataturk unisi sana özel kitap vermemezlik yapmaz
Kitap basimi yok..netten cikartip calisiyolar .
Ne kadar yuksek tutmus puanini öyle ya
Hadi uerlesirsen haber et...
Birlikte calisiriz seneye
ins
Yerlestiniz mi?Cok tesekkurler ..
Evvvetttt ilk tercihim anadolu geldiiii . Cok mutlu oldum rabbim utandirmasinYerlestiniz mi?
Evvvetttt ilk tercihim anadolu geldiiii . Cok mutlu oldum rabbim utandirmasin.
Cok tesekkur ediyorum sizlerede
Kayit tarihleri kafami kurcaladi kizlar ????
Bizim kayitlar normal unilerin kayit gunlerinde olmuyor dimi ?