2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Nihanım ne güzel şeyler almışın, Maşallah , mor hastasıyım biliyorsundur sabunluğuna bayıldım.
Hepsini mutlulukla kullanmak nasip olsun

nihanımmm en güzel şeyler almıssın öyle masallah güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

Aaa gülen yüzlü kavanoz kardeşi olmuşuuz

Seninkiler de çok güzel tatlım, çeyizlerin de öyle

Nihanım ne güzel şeyler almışın, Maşallah , mor hastasıyım biliyorsundur sabunluğuna bayıldım.
Hepsini mutlulukla kullanmak nasip olsun

Perim çok sağ ol canım, sabunluğum pek şirin değil mi, hem mor hem kalpli daha ne olsun

nihanımmm en güzel şeyler almıssın öyle masallah güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

Teşekkürler Edacım inşallah diyorum Daha güzelleri hepinizin olsun

Teşekkür ederim canım,daha güzelleri senin olsun Resimleri yüklemem baya zahmetli oldu ama sonunda başarılı oldum, güzel değil mi çeyizciklerim pek mutlu oldum beğenmene

Rica ederim canım mutlu günlerde aşkla kullanalım ciicilerimizi inşallah hayırlsıyla

Güzel ne klime harikalar bayıldımmm

bende kndi topiğimi güncelleyemiyorum anasayfayı beceremedim bir türlü

şu sıralar herşeyi alasım geliyor kıyafet , çeyiz ama iksinden birine karar vermek gerek

Nedense kaç seferdir sorun oluyor pc.den resim eklemek...
Aynı ikilemi ben de yaşıyorum bu ara... hem kıyafet alasım var hem de deli gibi çeyiz...
İkisi de bereketli olsun diyelim

Nedense kaç seferdir sorun oluyor pc.den resim eklemek...
Aynı ikilemi ben de yaşıyorum bu ara... hem kıyafet alasım var hem de deli gibi çeyiz...
İkisi de bereketli olsun diyelim

Nereden başlasak bilemedim önümüz kış baya ihtiyaç olcak kıyafetti çizmeydi :) ama ben dayanamam ki çeyizde alamadan ne yapsak

Hadi öyle diyelim canım :)

Nereden başlasak bilemedim önümüz kış baya ihtiyaç olcak kıyafetti çizmeydi :) ama ben dayanamam ki çeyizde alamadan ne yapsak

Hadi öyle diyelim canım :)

Şu ekim kasım ayları da çok masraflı canım yaaa

Çeyizlerimizin hayaliyle ısınırız diycem olmayacak

Şu ekim kasım ayları da çok masraflı canım yaaa

Çeyizlerimizin hayaliyle ısınırız diycem olmayacak

Aynen öyle canım ya . yaz byunca üstüme pek bişey almamıştım hep çeyizime tupper aldıydım ama kış olunca maalesef masraf artıyor ya.

Olur mu sence biz hayaller kurarken almadan durabilir miyiz .

bardak bile alırken mutlu olan biz muhakkak bişey alırız diye düşünüyorum

benim ortDada hiçbir şey yok , ama sende her an bişey olabileceğinden alırsın sen baya bişeyler canım

Öyle olmasını temenni ediyorum canım.
Kesinlikle en ufak bir parça bile mutlu ediyor bizi bu yüzden sırf bu mutluluk için bu ara deli gibi alasım var işte.
Mutlu olmak istediğim bir dönemdeyim biliyorsunuz
Ortada bir şey olmasa da beğendiğin şeyleri kaçırma derim

benim de şu sıralar kendimi mutlu etmek için alasım var dediğin gibi canım

inşallah hepimiz hayallerimizi gerçkeltireceğiz çok mutlu olup güzel haberlerimizi paylaşacağız canım.

KREDi kartmı boşaltırsam buldum frsatları değerlendireceğim canım :)

ocak ayına kaadar sıkmam lazım kendimi ama nasıl olack bilmiyorum :

bunlara bayıldım ama benya güle güle günlerde kullan inş :)

kelebekli olan model çok zarif duruyo fiyatını biliyomusun acaba

kızlar selam.... bu topiği görünce çok sevindim aynı anda aynı heyecanları yaşayacağız:) erkek arkadaşım 1 ay sonra askere gidiyor kısmetse kısa dönem yapıp nisan ortası dönüş ardından da işlerimiz planladığımız gibi giderse 2014 içinde evlilik düşünüyoruz. yaklaşık 1,5 senedir çıkıyoruz ben ortada birşey yokken çeyiz almaya karşıydım ama ufaktan işler ciddiye binmeye başlayınca tutuştum diyebilirim ufaktan hazırlanmaya başladım.

size bir sorum olacak? aşağıdaki seramik setler konusunda kararsız kaldım. markaları hakkında ne düşünüyorunuz fiyat farkı var çünkü çok da açılmak istemiyorum. hangisi daha iyidir ki?

Eki Görüntüle 814326 falez candy serisi

Eki Görüntüle 814325 cem ardıç serisi

hayırlı olsun internetten indirimleri kampanyaları takip etmeni öneririm zamanla herşey olur sıkma canını

cem markasını ben önermiyorum canım

hayırlı olsun internetten indirimleri kampanyaları takip etmeni öneririm zamanla herşey olur sıkma canını

cem markasını ben önermiyorum canım

diğer ürünlere göre ucuz olduğundan dolayı benimde şüphelerim var ama tam olarak neden önermedin birşey mi duymuştun?

Annem falezin seramik pilav tenceresini aldı fena değil yapışmıyor tavsiye ederim cemi bilmiyorum

canım benimm yazını görünce nasıl mutlu oldum demek ki yalnız değilmişim diye benim de nişanlım Kasımda askere gidip Nisanda dönücek bizde kısmetse 2014 yılı içerisinde yuvamızı kurmak istiyoruz ve bizimde 1,5 yıl oldu sayılır :)) bu tencereler seramik çok methini duydum fakat dökme tencereleri daha çok öneriyolar biraz ağır ama sağlık açısından dökme iyiymiş fakat biraz tuzluu ://

Hayırlı olsun öncelikle. Sevdiğin tez zamanda sağ sağlim yanına gelsin :)

Cem markasını kesinlikle ama kesinlikle alma pişman olursun. Fiyat olarak iyi ama ben anneme aldım. Seramiği hemen attı cok dikkatli kullanılmasına rağmen. Biraz daha ver daha iyi bişe al sonra değiştirmek zorunda kalma. Falezi ise ablam kullandı. Tencere resmen renk değiştirdi. Oda kaldırdı attı hepsini :) Seramik olarak Moneta 1 numara ama fiyatlar uçuk :) Az öz olsun diyorsan 1 basık tencere 1 derin al, diğerlerini çelik al, çelik her zaman sağlıktır.

Sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…