Burası neden sessiz böyle....
Ben biraz son demde alıp da elimde resmi bulunan çeyizciklerimi paylaşayım da keyfimiz yerine gelsin
Çok değil ama onlar benim için kıymetli
İşte benim şeker mi şeker sabunluğum, görünce nasıl atladım bilemezsiniz.Benimki moru...
Eki Görüntüle 813815
Bunlar da salata kaselerim....
Eki Görüntüle 813751
ve gülen yüz kavanozlarım...
Eki Görüntüle 813806
Ben orta boyundan da iki pembe bir sarı alarak tatlı bir altılı set yaptım...
Aaa gülen yüzlü kavanoz kardeşi olmuşuuz
Nihanım ne güzel şeyler almışın, Maşallah, mor hastasıyım biliyorsundur sabunluğuna bayıldım.
Hepsini mutlulukla kullanmak nasip olsun
nihanımmm en güzel şeyler almıssın öyle masallahgüle güle kullanmak nasip olsun inşallah
Teşekkür ederim canım,daha güzelleri senin olsunResimleri yüklemem baya zahmetli oldu ama sonunda başarılı oldum, güzel değil mi çeyizciklerim pek mutlu oldum beğenmene
Rica ederim canım mutlu günlerde aşkla kullanalım ciicilerimizi inşallah hayırlsıyla
Güzel ne klime harikalar bayıldımmm
bende kndi topiğimi güncelleyemiyorum anasayfayı beceremedim bir türlü
şu sıralar herşeyi alasım geliyor kıyafet , çeyiz ama iksinden birine karar vermek gerek
Nedense kaç seferdir sorun oluyor pc.den resim eklemek...
Aynı ikilemi ben de yaşıyorum bu ara... hem kıyafet alasım var hem de deli gibi çeyiz...
İkisi de bereketli olsun diyelim
Nereden başlasak bilemedim önümüz kış baya ihtiyaç olcak kıyafetti çizmeydi :) ama ben dayanamam ki çeyizde alamadan ne yapsak
Hadi öyle diyelim canım :)
Şu ekim kasım ayları da çok masraflı canım yaaa
Çeyizlerimizin hayaliyle ısınırız diycem olmayacak
Aynen öyle canım ya . yaz byunca üstüme pek bişey almamıştım hep çeyizime tupper aldıydım ama kış olunca maalesef masraf artıyor ya.
Olur mu sence biz hayaller kurarken almadan durabilir miyiz .
bardak bile alırken mutlu olan biz muhakkak bişey alırız diye düşünüyorum
benim ortDada hiçbir şey yok , ama sende her an bişey olabileceğinden alırsın sen baya bişeyler canım
Öyle olmasını temenni ediyorum canım.
Kesinlikle en ufak bir parça bile mutlu ediyor bizi bu yüzden sırf bu mutluluk için bu ara deli gibi alasım var işte.
Mutlu olmak istediğim bir dönemdeyim biliyorsunuz
Ortada bir şey olmasa da beğendiğin şeyleri kaçırma derim
tatlim arkadasa katiliyorum ama bende cok begendigim icin bunun ikram setini aldim kahvalrida cikaririm nolcak o 36 tl di onu gozden cikarabildim ama sanirim bunun 200 un ustunde bi fiyati var catlayacak zaten kesin o yuzden benim gibi ikram setini alabilirdin yakindanda cok guzel duruyor :) bak ekliyorum benimkinin resmini 7 parca 1 buyuk kalp tabak 6 kucuk pasta tabakicimde kalcagna ceyizimde kalsin
Kızlar ya yardımınıza ihtiyacım var
Misafir yemek takımlarımı almayı planlıyorum buaralar şimdiden karar vermeye çalışıyorum genelde beğendiklerim bernardo dan
Ama o kadar güzellerki seçim yapamıyorum
Sizlerden öneriler bekliyorum birde şimdiden kusuruma bakmayın düğünüme kadar yardımlarınızı esirgemeyin benden çünkü çok kararsız bir insanım
Eki Görüntüle 682304
Eki Görüntüle 682306
Eki Görüntüle 682308
Eki Görüntüle 682309
Eki Görüntüle 682310
Eki Görüntüle 682312
Eki Görüntüle 682313
Eki Görüntüle 682315
Daha eklemediklerim bile var napcam ben ya
bnce 4.resimkelebekli olan model çok zarif duruyo fiyatını biliyomusun acaba
hayırlı olsun internetten indirimleri kampanyaları takip etmeni öneririm zamanla herşey olur sıkma canını
cem markasını ben önermiyorum canım
kızlar selam.... bu topiği görünce çok sevindim aynı anda aynı heyecanları yaşayacağız:) erkek arkadaşım 1 ay sonra askere gidiyor kısmetse kısa dönem yapıp nisan ortası dönüş ardından da işlerimiz planladığımız gibi giderse 2014 içinde evlilik düşünüyoruz. yaklaşık 1,5 senedir çıkıyoruz ben ortada birşey yokken çeyiz almaya karşıydım ama ufaktan işler ciddiye binmeye başlayınca tutuştum diyebilirimufaktan hazırlanmaya başladım.
size bir sorum olacak? aşağıdaki seramik setler konusunda kararsız kaldım. markaları hakkında ne düşünüyorunuz fiyat farkı var çünkü çok da açılmak istemiyorum. hangisi daha iyidir ki?
Eki Görüntüle 814326 falez candy serisi
Eki Görüntüle 814325 cem ardıç serisi
kızlar selam.... bu topiği görünce çok sevindim aynı anda aynı heyecanları yaşayacağız:) erkek arkadaşım 1 ay sonra askere gidiyor kısmetse kısa dönem yapıp nisan ortası dönüş ardından da işlerimiz planladığımız gibi giderse 2014 içinde evlilik düşünüyoruz. yaklaşık 1,5 senedir çıkıyoruz ben ortada birşey yokken çeyiz almaya karşıydım ama ufaktan işler ciddiye binmeye başlayınca tutuştum diyebilirimufaktan hazırlanmaya başladım.
size bir sorum olacak? aşağıdaki seramik setler konusunda kararsız kaldım. markaları hakkında ne düşünüyorunuz fiyat farkı var çünkü çok da açılmak istemiyorum. hangisi daha iyidir ki?
Eki Görüntüle 814326 falez candy serisi
Eki Görüntüle 814325 cem ardıç serisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?