Maşallah kıııııııız ne güzel paketlemişsiniz
Maşallah canım, güle güle kullan.
Evet canım benim baya ayrıntı oluyor, hoş geldin topiğimize..
Sohbet topiğinede bekleriz
ayyyy ben bunlaa bayıldım ya harikalar:)
tek tek toplayıp mı oluşturacaksın takımı canım
pericim iyiyim sen nasılsn o senin diğer topiğe gelemiyrum pek ,burdayım genelde:)
Kızlar bende uzun araştırmalar sonucu ütü aldım
n11 de şuan da da geçerli olan bir kampanyadan aldım 203 TL ye
Philips 4870/02 Azur Ütüm
Eki Görüntüle 760217
Çok güzel canım güle güle kullan İnşallah
Philips i tek geçerim. Özellikle Süpürge konusunda.
vee bernardo aradıbardağı göndermenize gerek yok resimler yeterli biz size yenisini göndeicez dediler böylelikle bi adet fazladan bardağım olmuş oldu hasarlı da olsa
Kızlar bende uzun araştırmalar sonucu ütü aldım
n11 de şuan da da geçerli olan bir kampanyadan aldım 203 TL ye
Philips 4870/02 Azur Ütüm
Eki Görüntüle 760217
süper böyle markaların yararları işte annen ücretini pahalı bulmuş haklı ama bak garanti kapsamında hemen yenisini gönderiyorlar adamların hizmeti mükemmel
hayırlı olsun tatlım ben de bu ütüden almayı düşünüyorum çeyizim için çok övgüyle bahsedilmiş. en iyisi bu di,ye düşündüm
Saol canim boyle 14 koli iki sandik komurlukte var evde bizimheryer dolaptir hepsinin ici ceyiz dolu kanepelerin altina kadsr evden bi gitsem ev bosalacak :))))
annem yaa benim daha 3 koli anca vardır onlar da boşluklu boşlukluçok kıskandım bak
anneme göstermiştim beğenmişti ama parça sayısı az ona göre haklı da biraz ama dedim ben diğer cırtlak renkleri istemiyorum bunu beğendim aldım sonuçta beğenerek kullanmam önemlisanki kahvaltı yapabilcen senede 2 kere anca kullanırsın dedi ama napabilirim çok harika yapmasalarmış onlar da ürünü bayıldım aldım ben de
Ütüyü sevmeyen biri olarak fazla vaktimi alsın istemiyorum bide ütüye inanılmaz dikkat eden bi nişanlımız var al sen yap dicem
Bende çok araştırdım Philipsten şaşma, daha düşük modeller de var ama bikere alınıyor diye bunu aldım
Sende düşünebilirsin
benım ceyızımın çoğund Bbmında emeği var allah razı olsun valla ben 0dan baslamıyorum çoğu sey var neler oldugunuda bılmıyorum ama eksıgım cok az onu bılıyorum
cnm ya illa kahvaltı setini kahvaltı yaparken kullanman gerekmiyor ki küçük tabakları pasta tabağı olarak kullanabilirsin fincanlarını misafirlere çay ya da nescafe ikram ederken çıkarabilirsinbende ilk kahvaltı seti aldığımda keşke almasaydım demiştim ama inan kullanıyorum şimdi hemde fazladan tabağın oluyor
Teşekkür ederim bebeğim, sende güzel günlerde kullan cicilerini
Ben süpürge de aslında böyle hem çekim gücü güzel olsun hemde pratik olsun çok yer kaplamasın ve beni yormasın istiyorum
Fakir ve Philips arasında kaldım
Sen aldın mı süpürgeni canım
Yok canım ben daha almadım.
Elektroniklerden birdek süpürge ve tv miz kaldıBeyaz Eşyaları saymıorum
Ama alırken mutlaka Philips istiyorum...
Kalitesi, çekim gücü mükemmel. Evde de kullanıyoruz.
philips benim de bildiğim en iyi marka bu model de çok iyimiş o yüzden tercihim nundan yana olucak
ne kadar güzel tatlım yaabenimkiler de ben bişiler aldıkça sanki yarın kaçcakmışım gibi davranıyolar az da olsa bişilerim var çok şükür ama
çalıştığım için kahvlatı pek yapamam diye düşünüyo annem de ona göre caf caflı rengarenk modeller almalıymışım ki içim açılsın ama ben çok renklilikten yana diilim max iki renk olsun istedim
çok şükür tabı canım azar azar alırsın babam cbk takımı sormus fıyatta anlasmıs onu alcam şimdide kendı begenmıs desenlerını sen begen al dıyo allah razı olsun babamdan annemdende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?