https://www.limango.com.tr/urun/sude-kelebek-pasta-servis-tabagi-pudra-4041567
:: Kampanyaburda :: Bernardo'dan k yaz takmlar !...
benim dediğim ilk linkteki ama o tek tabak fiyatı takım olursa çok pahalıya gelir
150 lira üzeri alışveişte kargoyu biz ödüyoruz yazıyo :d baya araştırdım ben zaten de ürün 245 lira o yüzden kargo almıcaklar
merhaba kızlar,
haftasonu teyzecim bana kahvaltılık 4 lü set almış. resm bulamadım ama
bende bunu aldım annemle dün..
Eki Görüntüle 755330
yeni aldığım 3lü meyve yada ekmek sepetlerim kuzenımın çalıştıgı yerden hediye gelen küçük aksesuar olarak kullanacagım kasalarım ve bir aksesuar daha nazar için narlarım
Canımm çok beğendim, güle güle kullan
Nasılsın bu arada görüşemiyoruz ...
Güle güle kullan canım çok güzell hepsi
Bu sepetler işine çok yarayacağa benziyor...
Moraa bayılıyorum
Güle güle kullan canım
Eki Görüntüle 758908 Eki Görüntüle 758902 Eki Görüntüle 758903 Eki Görüntüle 758906 şimdi kızlar ben günlük kullanmak çin bu tarzda sade desensiz ve kare ya da geometrik şekilli yemek takım ı arıyorum. baştaki beşgeni buldum ama çerezlik olarak geçiyo ve biraz pahalıya denk geliyo 27 cm yazıyo yeterince büyük müdür yemek tabağı olarak kullanmak için?
ayyyy ben bunlaa bayıldım ya harikalar:)
tek tek toplayıp mı oluşturacaksın takımı canım
pericim iyiyim sen nasılsn o senin diğer topiğe gelemiyrum pek ,burdayım genelde:)
bend eo şekilde düşünüyorum ama bu sefer sütlük felanda gelecek o yüzden gerek görmedim ama 6 kişilikde az oluyor ya ne yapsam bilemedim.buna benzer tabaklar alabilirz olmadı canım renk tonlarında.
koy canım dört gözle bekliyorum sen netten mi sipariş verdin?
Allahım şahane yahuu
Bulursan bana da söyle
Kızlar 24 yaşındayım yeni nişanlandım. Sıfır çeyize sahibim.. 2015 ama bi aksilik olursa(umarım olmaz) 2016 gelini olacağım inşallah.. ben nerden başlamalıyım? daha çok erken mi? erken değilse nelerden başlayabilirim? tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirebilir mi?
Maşallah kıııııııız ne güzel paketlemişsinizanneme çeyizlerimi çıkartta topiğe koycam dedim ben çıakrtsam o topik sarsılır almaz hepsini dedikömürlükte benim böyle tam 14 tane kolim varmış kızlar hepside çeyizim babam üzerlerinede yazmiş böyle ne ararsan var
Öncelikle mutluluklar dilerim canım
Bence hiç erken değil...
En başta Çelik Tencere - Teflon Tencere - Misafir Yemek Takımı - Ç.K.B. Takımı gibi büyük parçaları halletmeni öneririm.
Paket olanlardan da alabilirsin tek tek de...
Yemek Takımının yanında su takımları oluyor ya vitrinlik... Onları da almak istersen alabilirsin
Tekstillerini bitirebilirsin...
Nevresim Takımları (Saten-Pamuk), Pike Takımları, Battaniye Takımları vs.... 2 seneye hiç birinin modasının geçeceğini sanmıyorum cnm
Tek tek ıvır zıvır ne alırsan al emin ol anca yetişiyor :)
anneme çeyizlerimi çıkartta topiğe koycam dedim ben çıakrtsam o topik sarsılır almaz hepsini dedikömürlükte benim böyle tam 14 tane kolim varmış kızlar hepside çeyizim babam üzerlerinede yazmiş böyle ne ararsan var
ayy canım öyle mi diyorsun heyecanlandım şimdi :) haklısın sanırım topiclere bakınca zaten o kadar çok ayrıntı var ki keşke lisede falan başlasaymışım diyor insan :).. ben de dediklerinden başlayayım canım inşallah buralarda paylaşıcam ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?