2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

150 lira üzeri alışveişte kargoyu biz ödüyoruz yazıyo baya araştırdım ben zaten de ürün 245 lira o yüzden kargo almıcaklar

150 lira üzeri alışveişte kargoyu biz ödüyoruz yazıyo :d baya araştırdım ben zaten de ürün 245 lira o yüzden kargo almıcaklar

aadoğru canım ya ben onu unutmuştum avmlerde gezip görme imkanın yok muydu canım?

Ama canlıda gördüm ben harikaydı ahh ahh benim olmalı :)

açıkçası şu an çok küçük bi sınır şehrinde! görev yapıyorum. burda avm yok tatlım yaa kaçakçılar da bernardo satmıyo

merhaba kızlar,

haftasonu teyzecim bana kahvaltılık 4 lü set almış. resm bulamadım ama

bende bunu aldım annemle dün..
Eki Görüntüle 755330

Canımm çok beğendim, güle güle kullan
Nasılsın bu arada görüşemiyoruz ...

yeni aldığım 3lü meyve yada ekmek sepetlerim kuzenımın çalıştıgı yerden hediye gelen küçük aksesuar olarak kullanacagım kasalarım ve bir aksesuar daha nazar için narlarım

Güle güle kullan canım çok güzell hepsi
Bu sepetler işine çok yarayacağa benziyor...

Rooc bıçakım,

Mor ve koyu pembe olanından
Eki Görüntüle 758488

Moraa bayılıyorum
Güle güle kullan canım

evet canım herseye kullanırım teşekkür edeırm

şimdi kızlar ben günlük kullanmak çin bu tarzda sade desensiz ve kare ya da geometrik şekilli yemek takım ı arıyorum. baştaki beşgeni buldum ama çerezlik olarak geçiyo ve biraz pahalıya denk geliyo 27 cm yazıyo yeterince büyük müdür yemek tabağı olarak kullanmak için?

Son düzenleme:

ayyyy ben bunlaa bayıldım ya harikalar:)

tek tek toplayıp mı oluşturacaksın takımı canım

pericim iyiyim sen nasılsn o senin diğer topiğe gelemiyrum pek ,burdayım genelde:)

Eki Görüntüle 759234
ayyyy ben bunlaa bayıldım ya harikalar:)

tek tek toplayıp mı oluşturacaksın takımı canım

pericim iyiyim sen nasılsn o senin diğer topiğe gelemiyrum pek ,burdayım genelde:)

tek tek toplamak istedim çok pahalıya denk geliyo. 2. resmi ebayda buldum ama adb dışına göndrim yokmuş hem de çok ucuzdu. bn de 1.yi alıp altına da ya supla ya da kare tabak almayı düşünüyorum bu resimdeki gibi. bulabilirsem belki cafelerdeki tabaklar gibi de alabilirim hem fiyata hem de bulma imkanına bağlaı

Son düzenleme:

tatlım bernardo çok hızlı az önce butterfly setim geldi iş yerinde olduğum için tam bakamadım ama şöyle bi göz attım resmen 3 paket yapmışlar her ürünü çok korunaklı görünüyo inş içinden kırık ya da çatlak ürün çıkmaz eve gidince detaylıca açıp bakıcam akşam resmini çekicem yarın atarım inş çok güzeller ama

Kızlar 24 yaşındayım yeni nişanlandım. Sıfır çeyize sahibim .. 2015 ama bi aksilik olursa(umarım olmaz) 2016 gelini olacağım inşallah.. ben nerden başlamalıyım? daha çok erken mi? erken değilse nelerden başlayabilirim? tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirebilir mi?

Öncelikle mutluluklar dilerim canım
Bence hiç erken değil...
En başta Çelik Tencere - Teflon Tencere - Misafir Yemek Takımı - Ç.K.B. Takımı gibi büyük parçaları halletmeni öneririm.
Paket olanlardan da alabilirsin tek tek de...
Yemek Takımının yanında su takımları oluyor ya vitrinlik... Onları da almak istersen alabilirsin
Tekstillerini bitirebilirsin...
Nevresim Takımları (Saten-Pamuk), Pike Takımları, Battaniye Takımları vs.... 2 seneye hiç birinin modasının geçeceğini sanmıyorum cnm
Tek tek ıvır zıvır ne alırsan al emin ol anca yetişiyor :)

anneme çeyizlerimi çıkartta topiğe koycam dedim ben çıakrtsam o topik sarsılır almaz hepsini dedi kömürlükte benim böyle tam 14 tane kolim varmış kızlar hepside çeyizim babam üzerlerinede yazmiş böyle ne ararsan var

Eklentiler

• $20130718_193908.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Maşallah kıııııııız ne güzel paketlemişsiniz

ayy canım öyle mi diyorsun heyecanlandım şimdi :) haklısın sanırım topiclere bakınca zaten o kadar çok ayrıntı var ki keşke lisede falan başlasaymışım diyor insan :).. ben de dediklerinden başlayayım canım inşallah buralarda paylaşıcam ben de

Maşallah canım, güle güle kullan.

Evet canım benim baya ayrıntı oluyor, hoş geldin topiğimize..
Sohbet topiğinede bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…