2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

bende markafoniden kavanoz almıştım biri kırık geldi

üzüldüm canım ya , hemen iade etseydin , ben kargocuyu bekletiyorum böyle cam üürnleri aldığım zaman .

eve siparişi vermiştim anneme söyledim baktı mı o anda sormadım açıkçası , ama markafonide genelde böyle oluyor,çok kişiden duydum şikayet kırık geliyor diye korka korka aldım ama çok şükür sağlam gelmiş.

2 tane aldım ben hem şık görünüyor hemde keskin :) Birini arkadaşımın elinden kaptım, birini de ben almıştım 1 buçuk liramıydı neydi istoç esnafına :)

1 buçuk mu ben burda gördüm de tanesi 5 liraydı ne kadar fark var ama ben de istiyorum bu bıçklardan bu marka iyi genelde bıçakta, evde normallerinden kullnıyoruz da sağlam çıktı.Kaplamalı olanlarını bilmiyordum ama almalıyım ben dee güle güle kullanın

2 tane aldım ben hem şık görünüyor hemde keskin :) birini arkadaşımın elinden kaptım, birini de ben almıştım 1 buçuk liramıydı neydi istoç esnafına :)

ben ablama hep 5 liraya aldıydım istoç nerde yaa söyle canım?

inanılma zkeskin canım çok güzel buçaklar ben 10 tane almıştım ablama ,şu an kullanıyor kesinlikle bend eçeyizime alacağım onlardan :)

inanılma zkeskin canım çok güzel buçaklar ben 10 tane almıştım ablama ,şu an kullanıyor kesinlikle bend eçeyizime alacağım onlardan :)

Ben de bunlardan istiyorum canım da 5 lira da fazla gelmişti. Umarım ucuzları denk gelir.

Ben de bunlardan istiyorum canım da 5 lira da fazla gelmişti. Umarım ucuzları denk gelir.

Hnagi markete baktıysam hep 5 lira idi. bakalım ucuzlayacağını sanmıyorum ama istoç denilen yere gidersek oradan ucuza alabilirz.eminönünde de aynı fiyt galiba.

Hnagi markete baktıysam hep 5 lira idi. bakalım ucuzlayacağını sanmıyorum ama istoç denilen yere gidersek oradan ucuza alabilirz.eminönünde de aynı fiyt galiba.

Yaaa... İstanbulda vardır belki ucuz bir yerler. Bari ara ara alayım göze batmasın parası

Yaaa... İstanbulda vardır belki ucuz bir yerler. Bari ara ara alayım göze batmasın parası

öyle yap en güzeli canım ay başında bende alayım kendime , alışveriş yaptığım markette tıcket geçtiği için çeyizime o şekilde alayım koyayım kalısn:)

bende alacağım elim biraz hafiflesin bunu aldıktan sonra günlük yemek takımını alacağım:)

aslında ben takımı 12 kişiliğe çıkarmak istiyodum ama ne yazık ki bardak tabak gibi şeyleri ekleme çıkarma yapamıyolarmış 2 adet alabilirsiniz dedi müşteri hizmetleri. o zaman baya pahalı olcak ama bakalım param olur da dayanamazsam alırım ya da ona verceğim parayla başka şeyler alırım emin diilim gelince resmini filan koyarım nasıl olduğu hakkında bilgi veririm

ben ablama hep 5 liraya aldıydım istoç nerde yaa söyle canım?

Canım İstoç Bağcılar Mahmutbey'de Toptancılar Çarşısı büyük bi yer kocaman adacık adacık, bi dükkan kapatıyodu bide çalıştığım yerle tanıdıktı silikon sette aldım ben baya bi ucuza gelmişti hemde kaliteliydi :)

Buraya gelirsen eğer geze geze bitiremezsin aradığın hersey var :)

Kaplamalı olanlarda çok şık canım :) Hemde renkli insanın içini açıyor. İstoca gelirsen uygun fiyata sende bulabilirsin bu ve benzer bi çok şeyi :)

Kaplamalı olanlarda çok şık canım :) Hemde renkli insanın içini açıyor. İstoca gelirsen uygun fiyata sende bulabilirsin bu ve benzer bi çok şeyi :)

gelemem kii...İstanbulda değilim ben:26: Ama çok uyguna almışsın canım güle güle kullan

bend eo şekilde düşünüyorum ama bu sefer sütlük felanda gelecek o yüzden gerek görmedim ama 6 kişilikde az oluyor ya ne yapsam bilemedim.buna benzer tabaklar alabilirz olmadı canım renk tonlarında.

koy canım dört gözle bekliyorum sen netten mi sipariş verdin?

evet bernardonun kendi sitesinden sipariş verdim garanti olsun diye. ben de diğer parçalarını almak istiyorum ama zamanla hepsi. bi de pembeli kelebekli bi takım var nette markasını hatırlamıyorum ama bulabilirim sanırım belki onunla kombin yapılabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…