- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
bende markafoniden kavanoz almıştım biri kırık geldi
Ben de bu bıçaklardan almak istiyorum da kullanışlı mı güzel mi? Bir de kaça aldınız?
2 tane aldım ben hem şık görünüyor hemde keskin :) Birini arkadaşımın elinden kaptım, birini de ben almıştım 1 buçuk liramıydı neydi istoç esnafına :)
2 tane aldım ben hem şık görünüyor hemde keskin :) birini arkadaşımın elinden kaptım, birini de ben almıştım 1 buçuk liramıydı neydi istoç esnafına :)
1 buçuk muBen burda gördüm de tanesi 5 liraydı ne kadar fark var ama ben de istiyorum bu bıçklardan bu marka iyi genelde bıçakta, evde normallerinden kullnıyoruz da sağlam çıktı.kaplamalı olanlarını bilmiyordum ama almalıyım ben dee Güle güle kullanın
inanılma zkeskin canım çok güzel buçaklar ben 10 tane almıştım ablama ,şu an kullanıyor kesinlikle bend eçeyizime alacağım onlardan :)
ben aldım on dan tatlım bekliyorum haftaya filan gelir heralde çok heyecanlıyım :d
Ben de bunlardan istiyorum canım da 5 lira da fazla gelmişti. Umarım ucuzları denk gelir.
Hnagi markete baktıysam hep 5 lira idi. bakalım ucuzlayacağını sanmıyorum ama istoç denilen yere gidersek oradan ucuza alabilirz.eminönünde de aynı fiyt galiba.
Yaaa... İstanbulda vardır belki ucuz bir yerler. Bari ara ara alayım göze batmasın parası
bende alacağım elim biraz hafiflesin bunu aldıktan sonra günlük yemek takımını alacağım:)
öyle yap en güzeli canım ay başında bende alayım kendime , alışveriş yaptığım markette tıcket geçtiği için çeyizime o şekilde alayım koyayım kalısn:)
ben ablama hep 5 liraya aldıydım istoç nerde yaa söyle canım?
1 buçuk muben burda gördüm de tanesi 5 liraydı ne kadar fark var ama ben de istiyorum bu bıçklardan bu marka iyi genelde bıçakta, evde normallerinden kullnıyoruz da sağlam çıktı.Kaplamalı olanlarını bilmiyordum ama almalıyım ben dee güle güle kullanın
Kaplamalı olanlarda çok şık canım :) Hemde renkli insanın içini açıyor. İstoca gelirsen uygun fiyata sende bulabilirsin bu ve benzer bi çok şeyi :)
aslında ben takımı 12 kişiliğe çıkarmak istiyodum ama ne yazık ki bardak tabak gibi şeyleri ekleme çıkarma yapamıyolarmış 2 adet alabilirsiniz dedi müşteri hizmetleri. o zaman baya pahalı olcak ama bakalım param olur da dayanamazsam alırımya da ona verceğim parayla başka şeyler alırım emin diilim gelince resmini filan koyarım nasıl olduğu hakkında bilgi veririm
bend eo şekilde düşünüyorum ama bu sefer sütlük felanda gelecek o yüzden gerek görmedim ama 6 kişilikde az oluyor ya ne yapsam bilemedim.buna benzer tabaklar alabilirz olmadı canım renk tonlarında.
koy canım dört gözle bekliyorum sen netten mi sipariş verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?