kızlar düdüklü alıcam ama bir türlü karar veremedim kaç lt alacagıma. 4,5mu 6 lt.mi ? sadece misafir için değil kendim de günlük olarak kullanmak istiyorum. 4.5 luk almak var aklımda ama ya misafir geldiğinde yetmezse diye de endişeleniyorum.kullanan varsa ya da fikri olan yardımcı olusanız sevinirim.
Canım güle güle kullan cok tatlılarrr
Valla hiç bilmem aslında benim setin içinde vardı ama 6 daha mantıklı geldi canım
kızlar düdüklü alıcam ama bir türlü karar veremedim kaç lt alacagıma. 4,5mu 6 lt.mi ? sadece misafir için değil kendim de günlük olarak kullanmak istiyorum. 4.5 luk almak var aklımda ama ya misafir geldiğinde yetmezse diye de endişeleniyorum.kullanan varsa ya da fikri olan yardımcı olusanız sevinirim.
Ben bunların serisine bayıldım ama sadece kahvaltılığını alıcam ona ihtiyacım var çünkü , güle güle kullan çok ciciler
kızlarr silikon kek kalıpları almak istiyorum ama kullanışlı oluyormu hiç bilmiyorum fikri olan varmııı??
bayıldımmmmmm çk şekerler canım nerden aldınnn:))
Ben bunların serisine bayıldım ama sadece kahvaltılığını alıcam ona ihtiyacım var çünkü , güle güle kullan çok ciciler
kızlarr silikon kek kalıpları almak istiyorum ama kullanışlı oluyormu hiç bilmiyorum fikri olan varmııı??
Dün akşam markafonide vardı canım best of kicthen yapmışlarORda gördüm aşık oldum alıverdim
Sağol canım, kahvaltı takımım olduğu için gerek görmedim canım ben pasta takımı yaptımTeşekkürler canım daha güzelleri senin olsun
aşık olunmucak gibide değillerki :)
bende markafoniyi düşündüm baktıum ama butiği göremedm ,ama iyiki görememişi kartımda limitim yomktu alamazdım aklımada kalırdı valla:)
bende pasta takımı için düşünmüştüm ama bernardonun pasta takımıda çk güzell ya. kelebek modelli olan..:)
onu bende çok beğeniyorum canım ama o demlik ve sütlüğü hiç kullanmıycam ve kurabiyeliği ve kek standu yok takımın içinde ayrıca almam gerekicek gereksiz parça ve yer kaybı yaşıycamO yüzden gerek görmedim almaya. Bunlarin biri meyve kasesi masanın üzerinde durucak, bir tane kurabiye standı oda masanın üzerinde durucak boş olmuycak Kapaklı kek standı aldım birde mezeler için 3 tane büyük kayık tabak aldım tatlım. Misafir geldiğinde tam takım görücekler Tabakta uydururum Tantitonide çok vardır böyle tabaklar Tamamdır işte pasta takımım oluşmuş oldu
onu almayabiliyorsun diye biliyorum ben canım onun yerine başka şey alınır diye düşünüyrum ama buda böyle çk güze oldu:)
Aaaa o kadarını bilmiyorum tatlım sormadım hiç öyle bişi
Ama ben memnunum aldıklarımdan içime çok sindi
herkese merhaba,
forumda yeniyim:) çeyizde de yeniyim. burayı okuya okuya ilk maaşımla gidiyim bir şeyler alıyım dedim,
kara bahtim kör talihim yine konuştu jumbodan bayıla bayıla aldığım çkb takımı çizik çıktı hem de 3 defa
en sonunda geri verdim. şimdi bir şey almaya korkuyorum ama bakmadan da duramıyorum.
çelik tencere için korkmazın vertex serisi sizce iyi midir alan var mı acaba ? bir de günlük çkb için nehir ya da
ar yıldız düşünüyorum fikriniz var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim
Canm merhabalar hoş geldin ben başta topiğimize :)
Benim Ç.K.B., Tencere Takımlarım ar yıldız canım. Daha kullanmadım ama annemde ar yıldız kullanıyor yıllardır.
Ben beğeniyorum
Jumbo tabiki oda çok güzel ama şanssızlığa uğramışsın. Sen içini ferah tut yeni aldığın güzel çeyizlerinide paylaşırsın olur mu
herkese merhaba,
forumda yeniyim:) çeyizde de yeniyim. burayı okuya okuya ilk maaşımla gidiyim bir şeyler alıyım dedim,
kara bahtim kör talihim yine konuştu jumbodan bayıla bayıla aldığım çkb takımı çizik çıktı hem de 3 defa
en sonunda geri verdim. şimdi bir şey almaya korkuyorum ama bakmadan da duramıyorum.
çelik tencere için korkmazın vertex serisi sizce iyi midir alan var mı acaba ? bir de günlük çkb için nehir ya da
ar yıldız düşünüyorum fikriniz var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?