2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Sagol canımm ben daha bir sürü beyaz porselen istiyorum ben kahvaltı takımımıda beyazlardan kendim olusturacagım için çok lazım

kız ben karacanın inci kahvaltı setini aldım öbür kırmızıyı geri verdim o çok güzel uğraşma istersen ben çookk beğenerek aldım 240 tl fiyatı 47 parça bembeyazz

Eklentiler

• $47_parca_kahvalti_son.jpeg
    119,4 KB · Görüntüleme: 52
kız ben karacanın inci kahvaltı setini aldım öbür kırmızıyı geri verdim o çok güzel uğraşma istersen ben çookk beğenerek aldım 240 tl fiyatı 47 parça bembeyazz

Evett canım bu cok güzel güle güle kullan kullanıslı bir takım
Benim baya küçükken yıllar yıllar önce hep hayalimdi nereden cıktıysa bu hayal bebeklerimle oynarken bile beyaz kahvaltı sofrası hayal ederdim Gözüme biraz pahalı geliyor bu takımlar canım :26: istedigim servis tabagı real markete tekrar gelirse 8 adet alacagım tanesi 2.25 TL :44: adam tekrar gelecek dedi ama inşallah :44: onun dısında böyle gördügüm servis tabakları alırım..mesela bunların hepsini bakırköy pazarından 25 TL ye aldım eger bir daha gelirsen buraya cumartesi günü gel ve ugra o pazara neler var neler

gelmeyi düşünüyorum ama daha var canım yazın gelirim bidaha ozaman uğrarım mutlaka teşekkür ederimm bu arada evet senin dediğin gibi oluncada fazlalık olanları çıkarır ve daha uyguna alabilirsin mantıklı hem daha uyguna gelir benim o kadar uğraşcak vaktim olmaz diye alıverdim beğendimde bide benimde hep hayallerimdedir beyaz masalar baksana yemek takımım kahvaltı takımım hepsi bembeyaz

Beyaz daha güzel canım bana daha sık geliyor pecetlerle renklendirmek..Gercekten güzel takım kesinlikle canım Günlük yemek takımını almısmıydın sen bu arada :44 ne renk biz onu renkli alalım diyoruz daha cıvıl cıvıl bide off bu günlük takımı kac parca almalı..acıkcası biz hergün onca tabakta yemek yemeyiz :44: tek tek mi alsam diyorum arada ama sonra vaz geciyorum onun servis tabaklarını tatlı tabaklarını falan kullanırım her zaman diye ama kac kişilik alınmalı 6 mı 12 mi :44: birde 8 kişilik gördüm kütahya porselenin :44:

yok canım bende renkli istiyorum ama pembe istiyorum soft olsun istiyorum çok renkli almayacağım 12 kişilik alcam 6 lı iki takım alıp set yapacağım aslında karacanın almıştım colorlarında 1 siyah 1 kırmızı ama kırmızıdanda siyahtanda nefret ettim daha kullanmadan o yüzden iade ettim aslında ikeada var istediğim gibi ama seramik yazıyor sertleştirilmiş cesaret edemedim porselen olsun istiyorum bulursan bana haber ver bide kahvaltı takımı bence 6 kişilik olsun çok kalabalığa gerek yok çünkü günlük yemek takımında zaten 12 tane servis tabağı olcak 6 yeter kahvaltı için günlükleri kullanırsın kalabalık misafirin olursa yoksa nereye koyacağız okadar tabağı
Canım çok saolasın yhaa sende güle güle kullan cicilerini BAYILIORUM ZATEN senin çeyizlerine

teşekkür ederim canım bende senin çeyizini çok beğeniyorum hislerimiz karşılıklı

Kahvaltı tabagı için içimde 8 gecti nedense canım zaten almak istedigim fazla degil 5 tl fazla ödemiş olacagım inşallah cidden evde baya bir servis tabagı falan olacak sanırım

Kahvaltı tabagı için içimde 8 gecti nedense canım zaten almak istedigim fazla degil 5 tl fazla ödemiş olacagım inşallah cidden evde baya bir servis tabagı falan olacak sanırım

gerci sen tek tek alacaksın gereksiz parçaları çıkaracağın için yer problemi olmayacak inşallah o yüzden al edoşum nasıl istiyorsan burdada paylaş tabiki

gerci sen tek tek alacaksın gereksiz parçaları çıkaracağın için yer problemi olmayacak inşallah o yüzden al edoşum nasıl istiyorsan burdada paylaş tabiki

İnşallah Canım benim real market getirirde o modeli aslında bir an önce onları kullanacagımız günler gelseee

İnşallah Canım benim real market getirirde o modeli aslında bir an önce onları kullanacagımız günler gelseee

evet yaa bu gittiğimde bir an önce evlenmemiz lazım dedim böceğime şaşırdı çocuk niye dedi bende ben bir an önce sana yemekler yapmalıyım kahvaltılar hazırlamalıyım dedim güldü bana ev alcaz inşallah gelince canım segilim ben kirada oturmak istemiyorum diye para biriktirecek peşinatını evlenmemize yakın alıp evlendikten sonra ödeyeceğiz Allah nasip ederse bakalım çoook istiyorum ya her sabah onun yanında uyanmak bide her gece onunla uyumak istiyorumm

Tabi ya o kadar tabak canak alıyoruz biz heves etmisiz hemen kullanalım
İnşallah canım kendi evinde oturmak çok iyi olur Bu ihtimal bizim için evlenmeden önce cok zor biz şuan para hazır olsunda evlenelim modundayız evi beklersekkkk
Bende hep hayalimde pazar sabahını kuruyorum rahat rahat uyumak kalkıp ona güzel sofra hazırlamak

aynen edacim ya bende o gitcej saten roptesambriyla bende sabahligimla guzel guzel sofralar hazirlayacagim o gazete okuyacak ben kahvaltiyi hazirlarken ayyy hayali bile guzel gercegi nasildir kim bilir bu arada insallah sizinde nasip olur kendi eviniz ceyizin ilk kendi evine cikar

Amin diyim ama biraz imkansız ilk asamada canım Ama yuvamız olsunda ileride oda olur inşallah =)
Kız oturmasın öyle yardım etsin ( diyorum ama haklısın biz yaparız kendimiz )

Amin diyim ama biraz imkansız ilk asamada canım Ama yuvamız olsunda ileride oda olur inşallah =)
Kız oturmasın öyle yardım etsin ( diyorum ama haklısın biz yaparız kendimiz )

yok ya kiyamam ben böcegime ben hazirlarim kiz o yardim eder zaten kiyamaz bana bitanem benim kiyamiyorlar zaten hemen geliyorlar

Ay kendimi görmüş gibiyim

hepimiz istiyoruz tatlım ya ama ben kahvaltı hazırlarken oda yardım etmeli öyle oturmamalı benim ona kıyamadığım kadar oda bana kıyamayacak ahh ahh hayalleri bile mükemmel birde gerçekleri olsa..

yok ya kiyamam ben böcegime ben hazirlarim kiz o yardim eder zaten kiyamaz bana bitanem benim kiyamiyorlar zaten hemen geliyorlar

hepimiz istiyoruz tatlım ya ama ben kahvaltı hazırlarken oda yardım etmeli öyle oturmamalı benim ona kıyamadığım kadar oda bana kıyamayacak ahh ahh hayalleri bile mükemmel birde gerçekleri olsa..

Suraaa daha sert cıktı ben tam ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…