2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

bende nce araştırırım netten sonra hemen gider alırım çünkü zevkim değişmiyo

Geçmiş olsun canım

Tatlım ben bunları geçen sene özdilek mağazasından almıştım.

ben ne yapsam :) annem der daha durucak mısın kızım mağazada diye:)çk çabuk karralarım ve zevkim değişiyor ya benim...

Canım benim tekrardan çok geçmiş olsun.
Uyku iyi gelmiştir diymi birazda olsa.

Canlarımmm neredelerr

veee sura iyimisin canım şimdi çok gecmiş olsun

Son düzenleme:
Bende nce araştırırım netten sonra hemen gider alırım Çünkü zevkim değişmiyo

Geçmiş olsun canım

Tatlım ben bunları geçen sene özdilek mağazasından almıştım.

en kısa zamanda bakacağım sağol tatlım

Canım benim tekrardan çok geçmiş olsun.
Uyku iyi gelmiştir diymi birazda olsa.

Birazcıkta olsa iyiyim tatlım ya en azından koku almasamda nefes alabiliyorum

Canlarımmm neredelerr

veee sura iyimisin canım şimdi çok gecmiş olsun

Buradayım tatlımmmmm biraz daha iyiyim adaçayı papatya duruyorum işte kulağım duymuyor koku alamıyorum gözlerim kaşınıyor kulaklarım kaşınıyor ama perimede dediğim gibi en azından nefes alabiliyorum sen nasılsın bakalım

Bu da benim ceyizimin en yeni parçası astsolisti :)) artık tabağı çanağı bitirdiğime göre küçük ev aletlerine geçebilirim yarimin yğun isteği üzerine ilk çaycımızı aldımm :)

ne zamandır buraya bişeyler yüklememiştim bunlarda benden olsun maşallah deyin kızlar

Eklentiler

• $GURALLAR-ARTCRAFT-I-LOVE-YOU-SU-BARDAGI-2-LI__74901970_0.jpg
    9,3 KB · Görüntüleme: 35
  • $989_buyuk_1_zoom.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 43
  • $7e123a7a-01d6-41bb-b970-868be98c2298.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $maina_3006.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $634578635165880859.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $120wxe.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $634862670373546328.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 42

Buna şükür canım inşallah çok daya iyi olursun bende iyi sayılırım biraz grip olmuşum ama

Çerezligimizzz, recelligimiz vb olarak kullanacagımız tabagımız 3 farklı boyutta servis tabaklarımız veee yaprak şeklinde 2 adet servis tabagımız

Son düzenleme:
ne zamandır buraya bişeyler yüklememiştim bunlarda benden olsun maşallah deyin kızlar

Canım çok güzeller hepsi.
Maşallah, mutlulukla kullan

Çerezligimizzz, recelligimiz vb olarak kullanacagımız tabagımız 3 farklı boyutta servis tabaklarımız veee yaprak şeklinde 2 adet servis tabagımız

Çok güzeller caanım benim.
Topiğinde de yazdım.
Bu 3lü olan harika birşeye benziyor.
Mutlulukla kullan canım

Buna şükür canım inşallah çok daya iyi olursun bende iyi sayılırım biraz grip olmuşum ama

geçmiş olsun tatlım sanada dün ateşim çıktı çok berbattım ama bugün daha iyiyim şükürler olsun. sen nasıl oldun?

bayıldım heleki ortadaki 3lülere bayıldım mutlu mesut kullanın tatlım

perim cok tesekkür ederim canım senin topiğin yok sanırım bişeyde paylaşmıon birikmesinimi beklion edacım gecmiş olsun canım Allah şifa versin

Çok güzeller caanım benim.
Topiğinde de yazdım.
Bu 3lü olan harika birşeye benziyor.
Mutlulukla kullan canım

Bende en cok onu begendim canım amin canım

geçmiş olsun tatlım sanada dün ateşim çıktı çok berbattım ama bugün daha iyiyim şükürler olsun. sen nasıl oldun?
bayıldım heleki ortadaki 3lülere bayıldım mutlu mesut kullanın tatlım

Sağol canım..Bende çok şükür bugün iyiydim canım
Çok sagol canım

perim cok tesekkür ederim canım senin topiğin yok sanırım bişeyde paylaşmıon birikmesinimi beklion edacım gecmiş olsun canım Allah şifa versin

Amin canım sagol çok şükür bugün daha iyiyim

canım çok güzeller güle güle kullan vee maşallah

canım ya bende çok beğeniyorum bu beyaz tabakları hepsinden aladsım var ama şimdilik almadım daha ama hedefimde oda var sen güle güle kullan bayıldım çok güzeller
Eki Görüntüle 665064 Eki Görüntüle 665065 Eki Görüntüle 665066

Benimkiler bunlar canım Çok tatlılar Kütahya porselenmiş canım baktım kırılırlar diye çok korkuyorum
ayy ya bunlar ne kadar tatlı böyleeeeeeee güle güle kullan nerden buldun bunları bende istiyorum böceğimle bana

canım çok güzeller yemek takımı çok hoş gözüküyor böyle soft renkler çok güzel duruyor bence hepsi birbirinden güzel şimdiden hayırlı olsun

Sagol canımm ben daha bir sürü beyaz porselen istiyorum ben kahvaltı takımımıda beyazlardan kendim olusturacagım için çok lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…