- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
bende nce araştırırım netten sonra hemen gider alırımçünkü zevkim değişmiyo
Geçmiş olsun canım
Tatlım ben bunları geçen sene özdilek mağazasından almıştım.
kızlar bugün doktora gittim tekrardan. sabah bir kalktım kulak ağrısı canıma tak etti. meğerse alerjim orta kulak iltihabına çevirmiş. off offf aldım ilaçları bir uyudum şimdi kalktım şükür ki kulağımda uçak kalkışındaki basınçtan başka çok kötü bir durumum kalmadı.
evet tatlım ay şu anda takımı falan geçtim sadece kulağım geçsin de çeyize sonra devam ederim
Bende nce araştırırım netten sonra hemen gider alırımÇünkü zevkim değişmiyo
Geçmiş olsun canım
Tatlım ben bunları geçen sene özdilek mağazasından almıştım.
Canım benim tekrardan çok geçmiş olsun.
Uyku iyi gelmiştir diymi birazda olsa.
Canlarımmm neredelerr
veee sura iyimisin canım şimdi çok gecmiş olsun
Buradayım tatlımmmmm biraz daha iyiyim adaçayı papatya duruyorum işte kulağım duymuyor koku alamıyorum gözlerim kaşınıyor kulaklarım kaşınıyor ama perimede dediğim gibi en azından nefes alabiliyorumsen nasılsın bakalım
ne zamandır buraya bişeyler yüklememiştim bunlarda benden olsunmaşallah deyin kızlar
Çerezligimizzz, recelligimiz vb olarak kullanacagımız tabagımız3 farklı boyutta servis tabaklarımız veee yaprak şeklinde 2 adet servis tabagımız
Buna şükür canım inşallah çok daya iyi olursunbende iyi sayılırım biraz grip olmuşum ama
Çok güzeller caanım benim.
Topiğinde de yazdım.
Bu 3lü olan harika birşeye benziyor.
Mutlulukla kullan canım
geçmiş olsun tatlım sanada dün ateşim çıktı çok berbattım ama bugün daha iyiyim şükürler olsun. sen nasıl oldun?
bayıldım heleki ortadaki 3lülere bayıldım mutlu mesut kullanın tatlım
perim cok tesekkür ederim canım senin topiğin yok sanırım bişeyde paylaşmıon birikmesinimi beklionedacım gecmiş olsun canım Allah şifa versin
evlendiğinde yen,,ileri çıktığında onları almak istediğinde ne olacak canım?nevresim mağazası açarsın artık kendine canım ahahah:)
Karamelli kek nasılsın
Sağol canım sen nasılsınnn
Bu aralar çok yoğunum pek giremiyorum
canım çok güzeller güle güle kullan vee maşallahne zamandır buraya bişeyler yüklememiştim bunlarda benden olsunmaşallah deyin kızlar
Çerezligimizzz, recelligimiz vb olarak kullanacagımız tabagımız3 farklı boyutta servis tabaklarımız veee yaprak şeklinde 2 adet servis tabagımız
ayy ya bunlar ne kadar tatlı böyleeeeeeee güle güle kullan nerden buldun bunları bende istiyorum böceğimle banaEki Görüntüle 665064 Eki Görüntüle 665065 Eki Görüntüle 665066
Benimkiler bunlar canım Çok tatlılarKütahya porselenmiş canım baktım kırılırlar diye çok korkuyorum
Eki Görüntüle 664556Eki Görüntüle 664559
Eki Görüntüle 664558
Eki Görüntüle 664561
Eki Görüntüle 664560
kızlar bunlar almak için belirlediklerim gerekli bütçemi bekliyorum şuan
ama hepsine de çok çok bayıldım ya bugün anneciğimle baktık. beğendik belirledik
canım çok güzeller güle güle kullan vee maşallah
canım ya bende çok beğeniyorum bu beyaz tabakları hepsinden aladsım var ama şimdilik almadım daha ama hedefimde oda var sen güle güle kullan bayıldım çok güzeller
ayy ya bunlar ne kadar tatlı böyleeeeeeee güle güle kullan nerden buldun bunları bende istiyorum böceğimle bana
canım çok güzeller yemek takımı çok hoş gözüküyor böyle soft renkler çok güzel duruyor bence hepsi birbirinden güzel şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?