2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

ufak tefekmiymiş delimi onlar be :d dünya kadar şey var ondan sonra biri eksik oldumu kız tarafının çeyizine bak aaaaa derler ama yok yok biz en güzelini yapıyoruz ama ben biraz erken mi başladım diyorum sankiii

ufak tefekmiymiş delimi onlar be :d dünya kadar şey var ondan sonra biri eksik oldumu kız tarafının çeyizine bak aaaaa derler ama yok yok biz en güzelini yapıyoruz ama ben biraz erken mi başladım diyorum sankiii

heee ya kolay işmiş bunlar
Tabi en güzeli valla ben 2-3 yıldır alıyorum canım düşün yani şuan hiç erken degil

Evet canım taksit olmadan birikmiyor para.
Bir ihtiyaç oluyor gidiyor.
Bunları toplasan 2 koli yapar.
En azından atıyorum ben taksite girdim mi 10 Tl yaptırıp 30 tl veriyorum ya da 20 o ayki harcamalarıma göre.

Ben kendimce taksite karşıyımc

Bir şey alacağım zman fiyatını öğrenirim, para biriktiririm, gider peşin alırım

Taksite kendince haklısın cnm evet ama para birikmiyor illaki bir yere gidiyor bir ihtiyaç oluyor.
Köşemizde de ufakta olsa bir para olmayınca mecbur bu şekilde bitiyor yavaş yavaş.

bende çeyize başlamadan öyleydim ama anladım ki taksit olmadan ben yapamayacagım

Katılıyorum. Ufak eşya olsa 100 150 hadi neyse ama bir anda 200 300 tl çıkartamam

kız bizim evi görsen minicik güya 80 m2 miş ama küçücük annemlerin dolap arkasında boşluk olmasa koyacak hiç yer yoktu..orasıda son hatırladıgıma göre tavana kadar doldu (annemin çeyiz sandıgıda orada tabi) ufak tefekler içinde benim baza altı ve çekyat bende öyle yapıyorum elimde varsa erkenden bitirmeye çalışıyorum

Eda cım bende sinirim o tiplere.
Al ben 2 yıldır alıyorum az az, annem ki senelerden beri almış.
Daha da önümde yatak odası takımı beyaz eşyalarla bir 15 Bin daha var bence
Sura cnm erken diye düşünme o yüzden.

ne kadar karşı olsam da taksitsiz de olmuyor tabi

mecbur büyük fiyatlı şeyler taksitsiz alınmıyor

Bizim evde küçük canım 2+1.
Bunlarda daha almadık yarın alacağız dükkandan ama bizimkinde durcak sanırım. Onlarda biraz yer var.
Benimde nevresimlerim bazamın altında

evet evet almaya devam canım senin sırada ne var

valla benim sırada öreceklerim yapacaklarım var kendime masa örtüsü takımı yapacağım. sonra biliyorsun diz battaniyesi. bunlar olduktan sonra gerisi kolay geliyor en uğraştırıcı bunlar

Perimmm deme kız 15 bin kalp var bende
bitmez bu çeyiz
iyi ki almışız bu kadar
tamam canım gitmem

şimdi açtım konuyu :)
hayırlı olsun canım =)

Bizim evde küçük canım 2+1.
Bunlarda daha almadık yarın alacağız dükkandan ama bizimkinde durcak sanırım. Onlarda biraz yer var.
Benimde nevresimlerim bazamın altında
aynı durumdayız yani
onlarda da yer yok müstakbel annemde almış birşeyler çeyiz niyetine
kızlar ben çıkıyorum şimdi yarın görüşürüz

İyiki Canım Görüşürüz yarın cnm öpüyorum iyi akşamlar

Bizler de paylaşabiliyor muyuz burada aldıklarımızı ? :)

Tabiki Canım hoşgeldin hepimizin yeri buraası

Aldığımız son haberle 2015 oldu..
Sinirden gülüyorum..

Olsun canım hayırlısı olsun herşeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…