- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
iyi yapmışsın canım aklında kalacagına çeyizinde kalsın
çeyiz için nelerden fedakarlık ediyoruz
ayyy kızlar kimileride diyor ya çeyizler için onlar kolay iş diye sinir oluyorum nesi kolay damadın aldıgından daha pahalılarufak tefek eşyalarmış hıhhh
ufak tefekmiymişdelimi onlar be :d dünya kadar şey var ondan sonra biri eksik oldumu kız tarafının çeyizine bak aaaaa derler ama yok yok biz en güzelini yapıyoruz ama ben biraz erken mi başladım diyorum sankiii
Ben dayanamadım kendi çeyiz topiğimi açtım
heee yakolay işmiş bunlar
Tabi en güzelivalla ben 2-3 yıldır alıyorum canım düşün yani şuan hiç erken degil
olsun canım büyük parçalardan almışsınız
zaten taksit olmadan pek birşey alınmıyor çok birikim yapamıyorum en azından ben
ben alırım diyorum ama nereye koyarım o kadar eşyayı koca kolileri :26:
Ben kendimce taksite karşıyımc
Bir şey alacağım zman fiyatını öğrenirim, para biriktiririm, gider peşin alırım
bende çeyize başlamadan öyleydim ama anladım ki taksit olmadan ben yapamayacagım
ozaman napıyoruz canım almaya devam ediyoruz
Evet canım taksit olmadan birikmiyor para.
Bir ihtiyaç oluyor gidiyor.
Bunları toplasan 2 koli yapar.
En azından atıyorum ben taksite girdim mi 10 Tl yaptırıp 30 tl veriyorum ya da 20 o ayki harcamalarıma göre.
Taksite kendince haklısın cnm evet ama para birikmiyor illaki bir yere gidiyor bir ihtiyaç oluyor.
Köşemizde de ufakta olsa bir para olmayınca mecbur bu şekilde bitiyor yavaş yavaş.
Katılıyorum. Ufak eşya olsa 100 150 hadi neyse ama bir anda 200 300 tl çıkartamam
ufak tefekmiymişdelimi onlar be :d dünya kadar şey var ondan sonra biri eksik oldumu kız tarafının çeyizine bak aaaaa derler ama yok yok biz en güzelini yapıyoruz ama ben biraz erken mi başladım diyorum sankiii
açtın mı göremedim ben canımama bizi bırakmak yok
Evet canım taksit olmadan birikmiyor para.
Bir ihtiyaç oluyor gidiyor.
Bunları toplasan 2 koli yapar.
En azından atıyorum ben taksite girdim mi 10 Tl yaptırıp 30 tl veriyorum ya da 20 o ayki harcamalarıma göre.
Taksite kendince haklısın cnm evet ama para birikmiyor illaki bir yere gidiyor bir ihtiyaç oluyor.
Köşemizde de ufakta olsa bir para olmayınca mecbur bu şekilde bitiyor yavaş yavaş.
Katılıyorum. Ufak eşya olsa 100 150 hadi neyse ama bir anda 200 300 tl çıkartamam
kız bizim evi görsen minicik güya 80 m2 miş ama küçücük annemlerin dolap arkasında boşluk olmasa koyacak hiç yer yoktu..orasıda son hatırladıgıma göre tavana kadar doldu (annemin çeyiz sandıgıda orada tabi) ufak tefekler içinde benim baza altı ve çekyatbende öyle yapıyorum elimde varsa erkenden bitirmeye çalışıyorum
evet evet almaya devam canım senin sırada ne var
Eda cım bende sinirim o tiplere.
Al ben 2 yıldır alıyorum az az, annem ki senelerden beri almış.
Daha da önümde yatak odası takımı beyaz eşyalarla bir 15 Bin daha var bence
Sura cnm erken diye düşünme o yüzden.
hayırlı olsun canım =)tamam canım gitmem
şimdi açtım konuyu :)
aynı durumdayız yaniBizim evde küçük canım 2+1.
Bunlarda daha almadık yarın alacağız dükkandan ama bizimkinde durcak sanırım. Onlarda biraz yer var.
Benimde nevresimlerim bazamın altında
Bizler de paylaşabiliyor muyuz burada aldıklarımızı ? :)
2014-2015 arasında evliliği düşünüyorsan hiç durma gel
Perimmm deme kız 15 bin kalp var bende
bitmez bu çeyiz
iyi ki almışız bu kadar
hayırlı olsun canım =)
aynı durumdayız yani
onlarda da yer yok müstakbel annemde almış birşeyler çeyiz niyetine
kızlar ben çıkıyorum şimdi yarın görüşürüz
Bizler de paylaşabiliyor muyuz burada aldıklarımızı ? :)
Aldığımız son haberle 2015 oldu..
Sinirden gülüyorum..
Teyzeciğimin çeyizim için yaptığı seccade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?