- 1 Ekim 2014
- 35
- 11
- 3
Herkese Merhabalar
2014-2015 Gelinleri Olarak Daha Zaman olduğu için Çeyiz Topiği Açmak için Hep Açsak mı Açmasak mı Dedik.
Çeyiz Topiği Olan Herkesin Paylaşımlarına hep baktık,yorumlar yaptık. Fikirler Edindik
Düşündüm ki 2014- 2015 Gelinleri Olarak Toplu Bir Çeyiz Sayfamız Olsun.
Bu sayfada Aldıklarımızı/Alacaklarımızı/Fikirlerimizi Paylaşalım İstedim
Bir Listemiz Olsun İstedim, Aldıkça bu Listeyi Karalayalım/Alınanları Kırmızı İle Çizelim
İnşallah Listemizin Bittiği Günleri de görelim
Topiğimize de Çeyizlerimize de Maşallah Diyelim
Güzel Paylaşımlar Diliyorum
Herkese Merhabalar
2014-2015 Gelinleri Olarak Daha Zaman olduğu için Çeyiz Topiği Açmak için Hep Açsak mı Açmasak mı Dedik.
Çeyiz Topiği Olan Herkesin Paylaşımlarına hep baktık,yorumlar yaptık. Fikirler Edindik
Düşündüm ki 2014- 2015 Gelinleri Olarak Toplu Bir Çeyiz Sayfamız Olsun.
Bu sayfada Aldıklarımızı/Alacaklarımızı/Fikirlerimizi Paylaşalım İstedim
Bir Listemiz Olsun İstedim, Aldıkça bu Listeyi Karalayalım/Alınanları Kırmızı İle Çizelim
İnşallah Listemizin Bittiği Günleri de görelim
Topiğimize de Çeyizlerimize de Maşallah Diyelim
Güzel Paylaşımlar Diliyorum
Güle güle kullan hepsini.Havlularını nerden aldın?
güle güle kullan herşeyini .çok güzel
Kütahya porselen yemek takımını bende çk beğeniyorum mağazadan mı aldın canım ? ne kadara aldın ? nette yanlış hatırlamıyorsam 110 tl felandı.
ben canlı olarak göremediim için alamıyorum
Merhaba biraz geç dönebildim ama beğendiğin için teşekkür ederim.
Yemek takımımı set halinde hem emsandan aldım onu misafirlik düşündüm. Misafirlik yavarlak olduğu için günlüğü kütahya poerselen kare çisil modelini tercih ettim ve düz desen olmamasına özen gösterdim çünkü desenler çok hoşuma gitmedi birde bence sade olması herzaman daha şık :) yemek takımını kendi mağazasından satın almadım. metro gros marketinde görüp aldım hemde indirimdeymiş 55 yada 59 tl gibi cüzzi bir fiyattı 2 tane 6 kişilik setten aynı alıp 12 kişilik yemek takımı yaptım..
bunlar biraz şansıma araştırıken önüme düştü diyebilirim :) fırsatı kaçırmayıp aldım :)
Merhaba biraz geç dönebildim ama beğendiğin için teşekkür ederim.
Yemek takımımı set halinde hem emsandan aldım onu misafirlik düşündüm. Misafirlik yavarlak olduğu için günlüğü kütahya poerselen kare çisil modelini tercih ettim ve düz desen olmamasına özen gösterdim çünkü desenler çok hoşuma gitmedi birde bence sade olması herzaman daha şık :) yemek takımını kendi mağazasından satın almadım. metro gros marketinde görüp aldım hemde indirimdeymiş 55 yada 59 tl gibi cüzzi bir fiyattı 2 tane 6 kişilik setten aynı alıp 12 kişilik yemek takımı yaptım..
bunlar biraz şansıma araştırıken önüme düştü diyebilirim :) fırsatı kaçırmayıp aldım :)
kısmetse 29 Ağustos 2015 :) elimden geldiği kadar bişiler almaya çalışıyorum.. Baya alınacak şey var ya :)
bnmde 9 ağustos inş. kızlar.ama çeyiz falan hazrlamadım ne hazrlancak bildiğimde yok :)
Kızlar. Ben 23.08.2014 te evlendim.
Alıp da pişman olduklarım:
Kadeh ve karaf takımları
Bir sürü fazladan havlu
Karaca marka Çelik tencere ve çatal kaşık takımları
3 tane tek kişilik nevresim takımı aldım. Fazla olmuş.
1 çift kişilik nevresim takımım da fazla
Philips azur akıllı ütü
Bohçamda gelen saten gecelik ve tüylü terlikler
Canim paylasim için çok tesekkürler
Bir sey soracaktim , aceba kaç tane çift kisilik nevresim takimin var ? Benim su an 5 tane var. Annem yeter diyor, yengemler de fazla olsun diyorlar... Sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?