2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

hosbulduk canım .) çeyiz hazırlıgı ne ugrastırıcı bırsey ya.Sonu gelmez .))

Hoşgelidn canım Tekrardan o zaman
Teşekkür ederim beğenmiştim hem kendime hemde çeyizşme aldım
Gerçekten ben çok beğendim avondan aldım.

Hoşbulduk canım bende bakınayım o zaman gün içindede bu zamana kadar aldıklarımı toptan eklemeye çalışıcam bakalım begenicekmisiniz benim cicilerimide

Uzun zamandır siteyi takip ediyorum. Hatta google a ne yazsam çoğu şeyde ilk burası çıkıyor karşıma. 15 Martta evleniyorum. Şu anda evimiz yapılıyor. Çeyiz hazırlığı, ev dekorasyonu, eşyalar, mutfak dolapları vs vs derken, hemen her konuda bu sitede buldum kendimi. Ve artık üye olup birşeyler yazmak, paylaşmak, aranızda olmak farz oldu :)
Çeyizime aldığım bazı şeyleri paylaşıyorum. Zamanla diğerlerini de ekleyeceğim.

Tefal Outlette %50 indirim ve onun yanında 2. ürün bedava kampanyası vardı, buda dahil bir sürü tava aldım. Artık kullanmayacaklarım kardeşime :)

Eklentiler

• $images.jpg
    3,8 KB · Görüntüleme: 99
  • $istanbul-desenli-karaca-home-nevresim-takimi-modelleri.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 95
  • $window_ceyiz-800x800.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:

Hoşgeldin canım. Sanırım aynı zamanları yaşıyoruz şuan da. Mayısın başında da benim düğünüm var. Bizde ev yaptırıyoruz :) Banyo tadilatı, mutfak dolapları parkeler, boyalar derken baya bi gömüldük şuan ustalarla haşır neşiriz :) Hatta biz duvar bile ördürdük evin bi kısmına :)

Aldıkların çok güzel bu arada. Kolaylıklar diliyorum :)

kuzum hic üzülme hem ben istanbulda bize uygun evlerin mutfagı kücük oldugu için böyle diyorum izmir aynı degildir

Evett evettt bunlar eksikti
Ayaklı Aynam

*Resimler Alıntıdır.

aynan cok güzel canım kremde büyük ihtyac
Ben burayı hiç bilmiyorumki geç kalmışım edam hiç söylemiyorsunbenide alın aranıza bende ekleyeyim aldıklarımı

nehirimmmmmm valllahi bilmedigini bilmiyordum ki :26:

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Sanada kolaylıklar.
Çok güldüm valla çünkü bizde duvar ördürdük. Ev yeni yapıldığından inşaat şuanda ve salon o haliyle çok küçük geldi gözümüze, açık mutfak yapalım bari ferah olsun dedik. Ama istemeye istemeye dedim bunu, sonra banyo duvarı filan örülünce salon ortaya çıktı. Genişmiş burası duvarla bölelim, mutfak ayrı olsun dedik :) Ustalarla bazen kavga dövüş bazen çay muhabbet gidiyor işte :) Ev bitmeden eşya alamıyoruz maalesef. Muhtemelen sende öylesindir. Mağazalara bakıp beğenip çıkıyoruz :)

Bazen kendi halime çok gülüyorum. Bir kere oluyor en düzgünü, en kullanışlısı olsun istiyor insan. Gece gündüz devamlı araştırmadayım :) Tekrar teşekkür ederim canım.

Kesinlikle tüm söylediklerine katılıyorum :) Şuan bizde ev inşaat halinde olduğundan dolayı eşya alamıyoruz girip beğenip çıkıyoruz.
Ama bu şekilde olması daha iyi bence çünkü inşaat halindeyken kafamızdaki herşeyi söyleyip yaptırabilme şansımız var. Birkere olacak çünkü Allah ömür verirse bir ömür gidecek...

Mutfak dolabının kulbuna kadar bakıyorum ben eminim sende öylesindir :)
İnşallah tez zamanda hayalimizdeki gibi bir yuvamız olur...

Dolap kulbu, kapı kolu, elektrik düğmesi... :) amin inşallah.
Dolap dedinde aklıma geldi, dolap yaptıracak bir tanıdığımız yok. Müteahhitin yapacağı dolabı beğenmedim, İkea çizim yapıp fiyat veriyomuş oraya bakacağım. Aklına bir yer gelirse yazar mısın?

Ücretsiz keşfe gelen yerler var canım...Böyle yerlerden yardım alabilirsin. İkea mutfak benimde tam istediğim mutfak tarzı ancak şu yazıyı okumanı tavsiye ediyorum: tık

Nişanlıma söylediğimde "Beni ikeayla kanser etme" gibi bişe söylemişti :)

Biz eski tanıdık bir marangoza yaptıracağız tabiki ben istediğim dolapların resmini göstereceğim umarım istediğim gibi yapar :18:
Beyaz lake dolaplar, tezgah için ise çimstone beyaz düşünüyorum ankastreleri de siyah düşünüyorum

Sen nasıl bi mutfak düşünüyosun canım ?

Yazı iyi oldu teşekkür ederim :) Bende bu yazıdaki gibi beyaz istiyorum, camlı ve kulplar çiçek detaylı. Davlumbaınz arkasına doğal taş düşündük. Ankastreleri gri aldık biz ama fırın, bulaşık makinesi, davlumbaz hepsinde siyah ekran var. Buzdolabıda siyah beyaz. Tezgahıda kuvars beyaz yada fazla koyu olmayan bir ahşap rengi düşündüm :)

Aralıktan Beri Birşeyler Eklemediğimi Fark Ederek Birkaç Birşey Yüklemeye Karar Verdim Kızlar, Beğenirsiniz İnşallah
Kimisi Kendi Çekimim kimisi Netten

Mutfaktan Başlıyalım

- 4 Adet

- Siyah
- Beyaz

Banyomuza Geçelim

- Füme ve Beyaz Toplam 2 Adet

Yatak Odası

Uyku Setimiz
Resmini Bulamadığım Battaniyemiz. ( Bulamayacağımı bilseydim daha düzgün çekerdim aldğımızda )
Çift Kişilik Yorganımız
4 Adet Yastığımız

(Resimler Netten Alıntıdır)

Pericim hepsine bayıldım çook güzeller sevdiceğinle beraber mutlulukla kullan inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…