• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

tabı canım gun gectıkcede pahalılasıyor :)
ınsallah bısey olmaz basında beklersın tabı baktın zor cevırıyo durdurursun
Öyle yapayım ben en iyisi:)
Ayy yarında geleceğiz işe sonra tatilll :) Düğünlerde başladı full time doluyuz cumadan itibaren :) Şehir dışından teyzemler dayımlar da gelecek ohhh ohh valla bu hafta sonu baya baya kalabalığız:)

Ayy yarında geleceğiz işe sonra tatilll :) Düğünlerde başladı full time doluyuz cumadan itibaren :) Şehir dışından teyzemler dayımlar da gelecek ohhh ohh valla bu hafta sonu baya baya kalabalığız:)
aaaa ne guzel ama nıye tatıl cuma gunu :) cıdden basladı dugunler acıkcası bız her dugune gıdemıyoruz baya uzak kalıyorlar cok yakın olmayınca :) en yakın mayısta kuzenım evlenecek o var :) sızde mı kalacaklar ne guzel gercı dedenlerde var :) eglencelı bır haftasonu senı beklıyor desene :)

selam.kizlarr..
benim camasir makinasida 8 kg amaaa birkeresinde battaniye gibi bisi aattim, da yetzmis gibi 2-3 parca bisiler daha aattim vayy atmaz olaydim..
makina durmak.bilmedi, ceviremez oldu.
esim nekadar ugrastii zar zor durduk, cikardik icindn battaniyyi elde sIkt makina sIkamadi

aaaa ne guzel ama nıye tatıl cuma gunu :) cıdden basladı dugunler acıkcası bız her dugune gıdemıyoruz baya uzak kalıyorlar cok yakın olmayınca :) en yakın mayısta kuzenım evlenecek o var :) sızde mı kalacaklar ne guzel gercı dedenlerde var :) eglencelı bır haftasonu senı beklıyor desene :)
Canım 1 mayıs işçi bayramı münasebetiyle tatil...
Evet güzel bir hafta sonu olacak İnşAllah canım

selam.kizlarr..
benim camasir makinasida 8 kg amaaa birkeresinde battaniye gibi bisi aattim, da yetzmis gibi 2-3 parca bisiler daha aattim vayy atmaz olaydim..
esim nekadar ugrastii zar zor durduk, cikardik icindn battaniyyi elde sIkt makina sIkamadi
Ayy ciddenmi canım, iyiki atmamışım pfff bilemiyorum yaa atanlar var ama :( o 2-3 parça şeyi atmasak olmaz mı? hiç öyle denedin mi canım?

Ayy ciddenmi canım, iyiki atmamışım pfff bilemiyorum yaa atanlar var ama :KK43: o 2-3 parça şeyi atmasak olmaz mı? hiç öyle denedin mi canım?

2,3 parça şey dediğiim sanırım pantolonmu atmıştıım, bluz falanmı canım.
daha bişilerde atmış olabilirim, ıslanınca ağırlaşacağını ben hesaba katmadım doldurmuştum:oops:
anneminki 8kg olmamasına ragmen , battanıyelerı atıyor, hicte sorun yapmadı.
belkı benım fazla doldurmamdan kaynaklandı, bir dene canım ama eşin evdeyken dene

Gunaydın kızlarr :)

Kuzum yapmasan sana bır zararı var mı ?
Kayınvalıdenın tutumu hıc mı hıc hos degıl ayrıca

Şöyle ki bende fazla kilo alımı oldu, gebelik şekeri çıkma olasılıgı var. Kontrol almak için bilmek gerek haliyle.Aksine gebelik şekeri oldugunu bilmeyip aynı sekilde yememe devam edersem daha zararlı.

Ne yalan söyliyim ilk defa içimden kızdım çok, ama bak içimden, ah yaa dilimin ucuna geldi anne benim de çocuğum sonuçta kötülüğünü ister miyim diye ama yine de bir hışımla dememişim iyi ki sonra pişman olurdum. duman91 duman91 ben de frenliyorum kendimi kuzum, sorun yok :))

hehehe ay canım komik olmuş biraz,, valla benimde balkonda çamaşır var arada hava kapanıyo ama henüz yağmadı, gidince toplucam yenisi sercem, ayy 2 kişiyiz ama çamaşır da hiç bitmiyor, hergün çamaşır yıkatıyorum :) Gidince de bi tane battaniyem var onu atcam bişey olmaz değil mi makine 8 kiloluk, battaniye çift kişilik?
Hadi yaa ben battaniye atılmadıgını bilmiyordum. Valla benimki bes kiloluk, sıgsa atardım bilmeden :KK48:

Ayyyy evet evet ben de çok mutluyum. Ohh senin tatil de keyifli olacak kuzum ne güzel. Biz de yarın Balıkesir e gidiyoruz, miniğimiz gelmeden son kez bi tatil yapalım diye :))))

2,3 parça şey dediğiim sanırım pantolonmu atmıştıım, bluz falanmı canım.
daha bişilerde atmış olabilirim, ıslanınca ağırlaşacağını ben hesaba katmadım doldurmuştum:oops:
anneminki 8kg olmamasına ragmen , battanıyelerı atıyor, hicte sorun yapmadı.
belkı benım fazla doldurmamdan kaynaklandı, bir dene canım ama eşin evdeyken dene
Aaaa annen atıyor mu 8 kg olmamasına rağmen, peki büyük battaniyeleri mi yoksa küçükleri mi canım?

Şöyle ki bende fazla kilo alımı oldu, gebelik şekeri çıkma olasılıgı var. Kontrol almak için bilmek gerek haliyle.Aksine gebelik şekeri oldugunu bilmeyip aynı sekilde yememe devam edersem daha zararlı.

Ne yalan söyliyim ilk defa içimden kızdım çok, ama bak içimden, ah yaa dilimin ucuna geldi anne benim de çocuğum sonuçta kötülüğünü ister miyim diye ama yine de bir hışımla dememişim iyi ki sonra pişman olurdum. duman91 duman91 ben de frenliyorum kendimi kuzum, sorun yok :))

Hadi yaa ben battaniye atılmadıgını bilmiyordum. Valla benimki bes kiloluk, sıgsa atardım bilmeden :KK48:

Ayyyy evet evet ben de çok mutluyum. Ohh senin tatil de keyifli olacak kuzum ne güzel. Biz de yarın Balıkesir e gidiyoruz, miniğimiz gelmeden son kez bi tatil yapalım diye :))))
Ay inanamıyorum Balıkesir'e mii? Ahh yaaa annemlerle bizde Cuma günü gidecektik güya ama onlar ektiler bizi dün gittiler :)
Merkeze mi yoksa Akçay, Ayvalık taraflarına mı?

Evet canım henüz kararsız kaldım battaniyemi yıkatıp yıkatmama konusunda :)

Tamam canım böyle frenlemeye devam, sabah zaten ahhh keşke hep böyle olsan, hiç değişmesen, benimde kalbimi acıtmasan deyip durdu eşim :)

Aaaa annen atıyor mu 8 kg olmamasına rağmen, peki büyük battaniyeleri mi yoksa küçükleri mi canım?

yanii ne buyuk ne kucuk canım, çift kişilik denebilir.
nette bulursam resmını koyarım bak, sımdı ne desem bılemedım, bişi olursa sonra.:KK64:
şahsen ben artık atmam korkuyorum.
normal çamaşırları bile sorun ediyorum çokmu koydum acaba diye.
e tabi sütte ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş

Ay inanamıyorum Balıkesir'e mii? Ahh yaaa annemlerle bizde Cuma günü gidecektik güya ama onlar ektiler bizi dün gittiler :)
Merkeze mi yoksa Akçay, Ayvalık taraflarına mı?

Evet canım henüz kararsız kaldım battaniyemi yıkatıp yıkatmama konusunda :)

Tamam canım böyle frenlemeye devam, sabah zaten ahhh keşke hep böyle olsan, hiç değişmesen, benimde kalbimi acıtmasan deyip durdu eşim :)

Ciddi misiin, deme yaaa :/ Hani yaza doğru gidicez dediğin bu zamanlar mıydı yoksa?
Ayvalık ta Cunda Adasında kalıcaz canım üç gün.

Harbi mi ,adam bariz farketmiş demek ki sendeki değişimi :) O zaman ne güzel huzursuzluğa gerek yok aynen devam..Ayyy ben de geçen gece açık açık döktüm içimi tatlı bir dille.Dedim senden beklentilerim oluyor, ama kısıtlı oldugunu biliyorum.O da dedi canım hafta içi durumu biliyorsun zaten dokuzdan sonra süpürge açmak gibi işler sorun olur ama haftasonu yapılacak ne varsa de bana ben yapmam demem ki dedi. :) O yüzden canım her şey açık açık konuşmaktan geçiyormuş ki senin eşin de açık olunmasından yana, üzmeyelim sevdiceklerimizi :)

Kızlar cift soyisim kullanmak hakkında ne dusunuyorsunuz ailem biraz gurur meselesi yapıyör sanki biraz baskıdan dolayı iki soyisim kullanacagım diye dilekcd verdim :KK64:

Kızlar cift soyisim kullanmak hakkında ne dusunuyorsunuz ailem biraz gurur meselesi yapıyör sanki biraz baskıdan dolayı iki soyisim kullanacagım diye dilekcd verdim :KK64:
Ah ah ah .. Ben gereksiz gördüm canım, istemedim çift soyisim. Ama ailen gereksiz yere gurur yapmış, niye öyle tepki vermiş ki. Gerçi kız vermek zor iştir, ne bileyim ki yaa :)Mesela facede değiştirirken de kızlık soyadımı yazmadım daha rahat alışayım diye, ona da laf eden oldu, umursamadım

Ah ah ah .. Ben gereksiz gördüm canım, istemedim çift soyisim. Ama ailen gereksiz yere gurur yapmış, niye öyle tepki vermiş ki. Gerçi kız vermek zor iştir, ne bileyim ki yaa :)Mesela facede değiştirirken de kızlık soyadımı yazmadım daha rahat alışayım diye, ona da laf eden oldu, umursamadım

Ne bileyim babam da avukat ben de avukat oluyorum beraber calisacagiz taninayım baba kız oldugumuz bilinsin fln diye de sanırım bilmiyorum kararsiz kaldim:KK64:

canım bende düşündüm ama sonra gereksiz geldi, hem aşırı uzun olacaktı /burda zaten 3 isim var, ikisinide kullansaydım 4 tane olacaktı:KK53:/

tabi soyisimleriniz kısaysa neden olmasın, alışana kadar evet zor oluyor. e babada avukat olunca haliyle bilinsin istiyodur dediğin gibi.

kız oburgun kınanmı var nasipse:KK28:

Ne bileyim babam da avukat ben de avukat oluyorum beraber calisacagiz taninayım baba kız oldugumuz bilinsin fln diye de sanırım bilmiyorum kararsiz kaldim:KK64:
Hmmmm o açıdan bir hevesi olmuş babanın, bu açıdan anlayabiliyorum.Sen bilirsin canım.Ben çok uzun olur diye düşünmemiştim.Sen böyle bir şeyi engel görmüyorsan sorun yok tabi.

canım bende düşündüm ama sonra gereksiz geldi, hem aşırı uzun olacaktı /burda zaten 3 isim var, ikisinide kullansaydım 4 tane olacaktı:KK53:/

tabi soyisimleriniz kısaysa neden olmasın, alışana kadar evet zor oluyor. e babada avukat olunca haliyle bilinsin istiyodur dediğin gibi.

kız oburgun kınanmı var nasipse:KK28:
Kuzucum sen nasılsın? Uzaktan uzağa beğenileşiyoruz da konuşamadık :)))

Kuzucum sen nasılsın? Uzaktan uzağa beğenileşiyoruz da konuşamadık :)))

evet ya yazıcam diyorum ,kalıyor yine:oops:
buna şükür canım iyi gibiyim, sabah azıcık fenalaşır gibi oldum, ana okulundaydım kalktım geldim eşimin yanına. oda korktu, bizden daha pimpirikliler:KK51:
şimdde bir halsizlik var.

sizde bebişe gitmişsiniz dün, keyfi yerindeymiş herhalde bebişin,bozmamış keyfinii:nazar::KK46:
keşke ultrasonda baktığımızın ayrınalırı verseler resim olarak, hep en anlaşılmayan zamanını veriyolar, veya kalitesiz oluyo.
SirriEyvan SirriEyvan video yaptık diyodu, bende yaptıracaktım eşime ama doktordan çekindim,sanki konuşmalarını kaydediyo gibi olurmu dıye.

evet ya yazıcam diyorum ,kalıyor yine:oops:
buna şükür canım iyi gibiyim, sabah azıcık fenalaşır gibi oldum, ana okulundaydım kalktım geldim eşimin yanına. oda korktu, bizden daha pimpirikliler:KK51:
şimdde bir halsizlik var.

sizde bebişe gitmişsiniz dün, keyfi yerindeymiş herhalde bebişin,bozmamış keyfinii:nazar::KK46:
keşke ultrasonda baktığımızın ayrınalırı verseler resim olarak, hep en anlaşılmayan zamanını veriyolar, veya kalitesiz oluyo.
SirriEyvan SirriEyvan video yaptık diyodu, bende yaptıracaktım eşime ama doktordan çekindim,sanki konuşmalarını kaydediyo gibi olurmu dıye.
Hmmm geçmiş olsun canım,iyi yapmışsın da hayırdır tansiyonun mu düştü?
Eeee artık iki kıymetlisi var , olacak o kadar :)

Evet canım , bu sefer ultrasondaki doktor baş üzerinde çok gezindi, onla ilgili ölçümler aldı bir de mesai sonuna doğruydu bizim randevu, çabuk çabuk geçti sanki .Ayy eşim giremiyor burda yanıma yaa ..Ultrasona her sefer farklı doktor denk geliyor, dün de sevmediğim adam vardı, istediğmi soramadım da :)

selam.kizlarr..

hadıı ya yanında attıklarından dolayı mı acaba korktum sımdı bak :KK51:

Canım 1 mayıs işçi bayramı münasebetiyle tatil...
Evet güzel bir hafta sonu olacak İnşAllah canım
heee dogru unuttum ben onu :KK48:

ya onu sanırım bı kere bana yaptılar emın degılım kocamannn bardak gıbı bısey ama dev seker yuklemesı demıstı doktor amann o nasıl bır tattı oyle :KK51: benımde sekerım dusuktude suankı durumunu bılmıyorum :KK48: yaptırmaya karar verırmısın bılmıyorum ama her ıhtımalde kendını bıraz frenlemek en ıyısı sanırım :KK68:
ıyıkı soylememıssın o zaman canım :KK68: sahsen bende kızardım ama soylıyemezdım zaten hep ıcımde kalır benım :KK51::KK48:

ay aman babamda sorun yoktu ama annem bozuluyordu sureklı x kızlık soyadını kullanıyor y kızlık soyadınıda yazdırmıs dıyıp duruyordu :KK51:ben ıstemedım sahsı fıkrım hos olmuyor sankı bıseyler eksık gıbı..hem eskıden oyle bırseyde yoktu tek soyadım var zorda olsa alıstım :KK53: amann ılk zamanlar dıyetısyende odeme yapıcam adınız soyadınız dıyolar adımı soyluyorum soyadımda beklıyorum :KK70: ıkısınınde bas harfı aynı barı oradan yakaladım :KK70: heee ama soyle bı durum var avukat doktor vs ıcın ıyı bır durum bu o soyadıyla tanınıyor sonucta..babanda haklı bıraz sonuclta bırlıkte ıs yapacaksınız bızım boyle durum olsaydı bende kabul ederdım belkı..

----

Bu arada kızlar sızde sınır oldunuz mu bılmıyorum ama kımlıgı ılk elıme aldıgım guunu hala unutamıyorum :mad:
Allah'ım bı baktım arka taraf full degısmıs :KK61:
ayy dedım bır dakıka hanım efendı yanlıs basılmıs burada benım memleketım dedım :stop:hemde artıs gıbı :KK70: yoo dedı evlenınce degısıyor hepımızın degıstı dedı :KK57: elımde kımlık neredeyse aglıcam :KK70: anamın babamın adı , dogum yerım, tarıhı ve benım adım hee bırde tc kımlık numarası harıc hersey degısmıs :KK70: oldu olacak anne babamın adınıda degıstırselerdı nasıl zoruma gıttı :KK61: yetmedı muhtarlıga gıttık ıtıraz edıyorum orada da hayır dıyorum annemın tanıdıklarımın aynı tabıı akıl edemedıgım bırsey genelde bızımkıler hemserısıyle evlendıgınden degısen bırsey olmuyo :KK70:
baktım olacak gıbı degıl koydum cuzdana bakmıcam bı daha dedım :KK53: esımın kuzenının esıde aynı olayı yasamıs sonra bırlıkte gulup rahata ermıstık tek ben degılım ya :KK53:
ama gercekten sacma bır durum sadece soy adım degısmelıydı bu ne canım boyle..
anneme soyledım boyle boyle dıye hemen bak ben soyadını kullan demıstım sana dedı :KK48: ne alakası var anne dedım ama hıııcc :KK48:

Back
X