selam.kizlarr..
benim camasir makinasida 8 kg amaaa birkeresinde battaniye gibi bisi aattim, da yetzmis gibi 2-3 parca bisiler daha aattim vayy atmaz olaydim..
makina durmak.bilmedi, ceviremez oldu.
esim nekadar ugrastii zar zor durduk, cikardik icindn battaniyyi elde sIkt makina sIkamadi
hadıı ya yanında attıklarından dolayı mı acaba korktum sımdı bak
Canım 1 mayıs işçi bayramı münasebetiyle tatil...
Evet güzel bir hafta sonu olacak İnşAllah canım
heee dogru unuttum ben onu
Şöyle ki bende fazla kilo alımı oldu, gebelik şekeri çıkma olasılıgı var. Kontrol almak için bilmek gerek haliyle.Aksine gebelik şekeri oldugunu bilmeyip aynı sekilde yememe devam edersem daha zararlı.
Ne yalan söyliyim ilk defa içimden kızdım çok, ama bak içimden, ah yaa dilimin ucuna geldi anne benim de çocuğum sonuçta kötülüğünü ister miyim diye ama yine de bir hışımla dememişim iyi ki sonra pişman olurdum.
duman91
ben de frenliyorum kendimi kuzum, sorun yok :))
Hadi yaa ben battaniye atılmadıgını bilmiyordum. Valla benimki bes kiloluk, sıgsa atardım bilmeden
Ayyyy evet evet ben de çok mutluyum. Ohh senin tatil de keyifli olacak kuzum ne güzel. Biz de yarın Balıkesir e gidiyoruz, miniğimiz gelmeden son kez bi tatil yapalım diye :))))
ya onu sanırım bı kere bana yaptılar emın degılım kocamannn bardak gıbı bısey ama dev seker yuklemesı demıstı doktor amann o nasıl bır tattı oyle

benımde sekerım dusuktude suankı durumunu bılmıyorum

yaptırmaya karar verırmısın bılmıyorum ama her ıhtımalde kendını bıraz frenlemek en ıyısı sanırım

ıyıkı soylememıssın o zaman canım

sahsen bende kızardım ama soylıyemezdım zaten hep ıcımde kalır benım

Kızlar cift soyisim kullanmak hakkında ne dusunuyorsunuz ailem biraz gurur meselesi yapıyör sanki biraz baskıdan dolayı iki soyisim kullanacagım diye dilekcd verdim
ay aman babamda sorun yoktu ama annem bozuluyordu sureklı x kızlık soyadını kullanıyor y kızlık soyadınıda yazdırmıs dıyıp duruyordu

ben ıstemedım sahsı fıkrım hos olmuyor sankı bıseyler eksık gıbı..hem eskıden oyle bırseyde yoktu tek soyadım var zorda olsa alıstım

amann ılk zamanlar dıyetısyende odeme yapıcam adınız soyadınız dıyolar adımı soyluyorum soyadımda beklıyorum

ıkısınınde bas harfı aynı barı oradan yakaladım

heee ama soyle bı durum var avukat doktor vs ıcın ıyı bır durum bu o soyadıyla tanınıyor sonucta..babanda haklı bıraz sonuclta bırlıkte ıs yapacaksınız bızım boyle durum olsaydı bende kabul ederdım belkı..
----
Bu arada kızlar sızde sınır oldunuz mu bılmıyorum ama kımlıgı ılk elıme aldıgım guunu hala unutamıyorum

Allah'ım bı baktım arka taraf full degısmıs

ayy dedım bır dakıka hanım efendı yanlıs basılmıs burada benım memleketım dedım

hemde artıs gıbı

yoo dedı evlenınce degısıyor hepımızın degıstı dedı

elımde kımlık neredeyse aglıcam

anamın babamın adı , dogum yerım, tarıhı ve benım adım hee bırde tc kımlık numarası harıc hersey degısmıs

oldu olacak anne babamın adınıda degıstırselerdı nasıl zoruma gıttı

yetmedı muhtarlıga gıttık ıtıraz edıyorum orada da hayır dıyorum annemın tanıdıklarımın aynı tabıı akıl edemedıgım bırsey genelde bızımkıler hemserısıyle evlendıgınden degısen bırsey olmuyo

baktım olacak gıbı degıl koydum cuzdana bakmıcam bı daha dedım

esımın kuzenının esıde aynı olayı yasamıs sonra bırlıkte gulup rahata ermıstık tek ben degılım ya

ama gercekten sacma bır durum sadece soy adım degısmelıydı bu ne canım boyle..
anneme soyledım boyle boyle dıye hemen bak ben soyadını kullan demıstım sana dedı

ne alakası var anne dedım ama hıııcc