- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
heh edam " tut şunun unucu sıkalıııım abii" olck bizim iş
yalnız olacak iş değil![]()

kesın degıl

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heh edam " tut şunun unucu sıkalıııım abii" olck bizim iş
yalnız olacak iş değil![]()
Ay ne yapayım canım, kaç saattir baksana nasıl yıkarız diye düşünüp duruyoruz, birde battaniyelerim açık renk.. Kiri belli ediyor, iyiki bir tanesini kullandım sadece :) Bana ders olsunhıı mantıklııı
onlemlerı alırım dıyosun
![]()
Hee yine de yetmemiş demek yediğin, evet hamilelikte olmazsa olmaz çantada atıştımalık :)kısaymış evet, bilemedimki canım.
iş konusunda iyi olur. aman tek dert isim olsun, siz iyi olunda inşallah
sabah yemiştim ama sık acıkır oldum, açlıktan fenalaştım canım, iyiki yanımda atıştırmalık bişiler varmış.
eşler girmiyomu aa nedenki çok saçmaahiçmi girmedi daha
eş sonuçta, elin oğlu değil ya.
hatta farklı doktorda geliyomuş her seferinde, iyi değilmiş bu![]()
Hee yine de yetmemiş demek yediğin, evet hamilelikte olmazsa olmaz çantada atıştımalık :)
Yok canım devlet ya , ultrason için ayrı bölüme gidiyorsun.Onda da sıra hangi ultrason odasına denk gelirsen öyle oluyor.Oyüzden ultrason doktorları farklı yani ama evet eşi almıyorlar yanıma :/ Yok ilk zamanlar özele gidiyorduk üç dört kez görmüştü eşim de :) ama bu büyümüş hallerini göremiyor şuan malesef :)
Ay ne yapayım canım, kaç saattir baksana nasıl yıkarız diye düşünüp duruyoruz, birde battaniyelerim açık renk.. Kiri belli ediyor, iyiki bir tanesini kullandım sadece :) Bana ders olsun
bende hemen sımdı yıkamam havaların ne olacagı bellı degıl :)aynen , amaaan azcık daha kullanamyım bakalım, havalar az daha duzelsin belki atarım makinaya. hoş eldede yıkasam eşim yıkar ama kıyamadım yine![]()
Evet öyle olucak artık, sonraya saklıyor kendini :)devlette oylemi tüh.
eh iyi bari canım ılk başlarda girmiş,ama yınede sinir oldum almamalarına içeri.
neyse nasipse doğunca boll bol hasret gıderir baba-kız![]()
Bende mi biraz beklesem? Ama yok hafta sonu misafirim gelebilir onu yıkamalıyım :)benım kullandıklarımdan bırı acık renk masallah ben 3 tane actım :) ıyıkı kalan bır taneye dokunmamısım :) 1 tanesını az kullandım aslında
bende hemen sımdı yıkamam havaların ne olacagı bellı degıl :)
mısafırden sonra tekrar mı yıkayacaksın yanı hem hemen kurumaz kı bence bılemedım amaBende mi biraz beklesem? Ama yok hafta sonu misafirim gelebilir onu yıkamalıyım :)
Yok canım bu akşam yıkasam cuma ya da cumartesiye kurumaz mı?mısafırden sonra tekrar mı yıkayacaksın yanı hem hemen kurumaz kı bence bılemedım ama
Bende mi biraz beklesem? Ama yok hafta sonu misafirim gelebilir onu yıkamalıyım :)
Misafir için yıkayacaksan ne gerek var canım, zaten nevresim geçirmeyecek misin? Şimdiden geçir nevresimini dursun öyle hazırda.Yok canım bu akşam yıkasam cuma ya da cumartesiye kurumaz mı?
Du bakalım eşim ne dicek makinede yıkatmazsa biraz daha erteleyebilirim:)sen girmişsın niyetıne canım belli, yıka bari.
haftasonuda kalabalık olursanız kalır.
Ayy haklısın aslında eğer yıkayamazsam öyle yapayım en iyisi :) Akıl akıldan üstündür:)))Misafir için yıkayacaksan ne gerek var canım, zaten nevresim geçirmeyecek misin? Şimdiden geçir nevresimini dursun öyle hazırda.
kurur canım bence :)Yok canım bu akşam yıkasam cuma ya da cumartesiye kurumaz mı?
Du bakalım eşim ne dicek makinede yıkatmazsa biraz daha erteleyebilirim:)
Geçmişi okuyup merhaba diyecektim size kuzularım, baktım bana sormussun yazayım hemen :))Kızlar günaydıııııın :)) Nasılsınıııız???
Dün gittik miniğimizi görmeye, ultrasonda malesef bu sefer ben pek bir şey göremedim.Fotoğrafa da doğru açıdan poz veremedi. :) Neyse bir şey kalmadı şurda Allah ın izniyle. Bu arada tecrübeli anne ve anne adayımızSirriEyvan @CennetiMelegiM şeker yüklemesi konusunda ne düşünüyorsunuz, yaptırdınız mı??
Ayy evet canım misafir için yıkamak istiyordum, gerçi onlara kullanmıcam ama yine de yıkansın diyodum:) valla ne değişik bir insan oldum çıktım yaaa :)kız sen mısafır ıcınmı yıkamak ıstıyodun, ne gerek varkii.
her gelenmısafıre battanıye yıkasak vay halımıze
boşver kendını yormaya değmez, meltemın dedıgı gıbı yaparsın, havalar duzelınce guzelce yıkayıp kaldırırsın![]()
Canım merhaba gerekli bilgilerin için teşekkürler, ayy ayrıntıları okumayı çok isterdim ama saat 5'i gösteriyor, öpüldünüz iyi akşamlar herkese kızlarGeçmişi okuyup merhaba diyecektim size kuzularım, baktım bana sormussun yazayım hemen :))
Şeker yüklemesinin gerekli olduğunu düşünüyorum...sebebi ise hamilelikte bazen vücud şekeri sindiremiyor ve şeker oluşuyor..bu ise bebeğe zararlı, Allah korusun bebeği kaybetmeye kadar gidiyor durum..
Şekeri yükleyip böyle bir problem var mi yok mu anlaşılması lazım bence.. ki hızlı kilo alımında özellikle bakılmalı derim..
Haziran anneleri topicinde şekeri çıkıp diyet yapan annelerimiz var mesela.. şekerlerini düşürdüler şükür, dusuremeyip insülin iğnesi kullanan da var.. yani bu durum ciddi bence :)
Kontrolde her şeyin yolunda olmasına sevindim tatlimm.:)
Bizde dün gittik şimdi yazacağım.ayrıntılar Hehe :)