yıl kaç peki? :))bizde 10 kasım da tanıştık eşimle. kasım ayını seviyorum. eşinle çok çok güzel vakit geçirmen dileğiyle.
iyi olun ha şöyleee..erkeği soğutmican kendinden :) ksa hiç haklılık payı vermiolar.O zaman çok çok geçmiş olsun canım, çıkmasada olur iyiyim ben böyle yaaa.. Hep diş ağrısı çektim vallahi:)
Ay bebişler yaa, ateşleniyor, mızmızlanıyor kıyamam ben onlara, ama çok tatlı oluyorlar böyle önden iki üç diş görününce:)
Çok şükür düzelttik, keşke hep böyle olsan arada tutuyor gıcıklığın diyor..Ayy kendime engel olmalıyım biraz daha dikkat etmeliyim sanırım
Canlarım kıyamam size yaa kocişlerden ayrı hep bu 2014 gelinler..Kasim ayi da bizim için önemli ama yaninda olması acisindan dedim hemen geçsin diye :) eşimle kasim ayinda birleşti hhayatlarimiz. Ayri şehirde değiliz ama ayni şehrin iki ayri noktasindayiz. Sadece hafrasonlari geliyor eve ama bu sadece 2 aylik bi sure. Aralik da bitecek eğitim sonra hep birlikte olcaz Allahin izniyle :)
Canlarım kıyamam size yaa kocişlerden ayrı hep bu 2014 gelinler..
Bende elimdekinin kıymetini bilmiyorum, bak bir daha pişman oluyorum yaptıklarıma
İnşAllah sizlerde en kısa zamanda kavuşursunuz aşklarınıza..
O zaman çok çok geçmiş olsun canım, çıkmasada olur iyiyim ben böyle yaaa.. Hep diş ağrısı çektim vallahi:)
Ay bebişler yaa, ateşleniyor, mızmızlanıyor kıyamam ben onlara, ama çok tatlı oluyorlar böyle önden iki üç diş görününce:)
Çok şükür düzelttik, keşke hep böyle olsan arada tutuyor gıcıklığın diyor..Ayy kendime engel olmalıyım biraz daha dikkat etmeliyim sanırım
Amin canım amin İnşAllah, bebiş deyince aklıma esma geldi ne yapıyorki birkaç gündür görmüyorum..tatlidir o bebisler tatli olmazmi hiic :)
bende oyle canim bnde degismem gerek sanirim..
bendw hep agliyorum,en ufak seye agliuorum.. 6 yildir aglarim agladim tabi adamin canina tak etti agladigimi anlasin bi kavga daha kopuyorAma napayim bende sibirimi aglayarak cikartiyorum..
zaman zaman oluyor oyle limonilikler ama napalim saglik olsun
Amin canım amin İnşAllah, bebiş deyince aklıma esma geldi ne yapıyorki birkaç gündür görmüyorum..
Amin canım amin İnşAllah, bebiş deyince aklıma esma geldi ne yapıyorki birkaç gündür görmüyorum..
Evet İnşAllah ikisi de çok iyidir :)bebis diyince benee onu yazicaktim demin ama evet yok birkc gundur..
iyidir insallah
SirriEyvan kuzummm yoksun bak merak ettikk .. dikkat et kendine esmamm :*
yıl kaç peki? :))
sagolasin caniim ..
yok ya ne yaslanmasi , hissettemisisindir hepsi buu :)
yas kactiki canim.senin,yazmistin sanirim ama
VAY MAŞALLAH :) ne hoş ALLAH ım dain etsin mutluluğunuzuilk senemiz olucak bizim. tanıştıktan 5 ay sonra nişan, 6 ay sonra düğünümüz oldu
VAY MAŞALLAH :) ne hoş ALLAH ım dain etsin mutluluğunuzu
özeldikçe daha çoksevin '' bu sözünü birebir yaşıyorum çok şükür :)) sevgiler canımamin tatlım, tek duam o zaten. rabbim bugünlerimizi aratmasın, sizinde yuvanız huzurlu, sevginiz daim olsun.
özledikçe daha çok sevin birbirinizi .
Canlarimmm kulağımi cinlattiniz geldim... Bir kaç gündür bulanti mahvediyordu beni... Bugün daha iyiydim şükür... O yüzden pek tadım yoktu...bebis diyince benee onu yazicaktim demin ama evet yok birkc gundur..
iyidir insallah
SirriEyvan kuzummm yoksun bak merak ettikk .. dikkat et kendine esmamm :*
31 tuttku, böyle yazınca ne çok geliyor
Canlarimmm kulağımi cinlattiniz geldim... Bir kaç gündür bulanti mahvediyordu beni... Bugün daha iyiydim şükür... O yüzden pek tadım yoktu...
İyiyiz çok şükür teyzeleriiii... Sizde iyi olun her daiiimmm...:)
Kizlarr iyi.aksamlar oncelikle yeni gelinlerimiz hosgeldiniz bu arada kizlar ne cok gelin.esinden ayriymis ALlah kavustursun gercekten zor ben aksam 7 ye kadar cok.ozlerken..
Alinti yapmistim fakat silinmis kizlar cok sukur gercekten insallah sizlerde kpmsularinizla tanisirsiniz :) havalar ne guzel.hem sogul ama.gunesli evin ici isil isil.oluyorr :) hee birde biz laptop isini erteledik malesef neyse yine girebildigim kadr devan
Canım vallahi merak ettik, siz iyiyseniz sorun yok o zaman öpüyoruz ikinizide :)Canlarimmm kulağımi cinlattiniz geldim... Bir kaç gündür bulanti mahvediyordu beni... Bugün daha iyiydim şükür... O yüzden pek tadım yoktu...
Günaydın canımmm.... Nasılsın?gunaydin kizlaaarrr :)
Kizlarr iyi.aksamlar oncelikle yeni gelinlerimiz hosgeldiniz bu arada kizlar ne cok gelin.esinden ayriymis ALlah kavustursun gercekten zor ben aksam 7 ye kadar cok.ozlerken..
Alinti yapmistim fakat silinmis kizlar cok sukur gercekten insallah sizlerde kpmsularinizla tanisirsiniz :) havalar ne guzel.hem sogul ama.gunesli evin ici isil isil.oluyorr :) hee birde biz laptop isini erteledik malesef neyse yine girebildigim kadr devan
günaydın canım :)))gunaydin kizlaaarrr :)
Ay canı bebeğimiz iyi olsun :))Canlarimmm kulağımi cinlattiniz geldim... Bir kaç gündür bulanti mahvediyordu beni... Bugün daha iyiydim şükür... O yüzden pek tadım yoktu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?