- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
ayy çok çok uymuş bana da:) Aynen hiç kalkasım gelmiyor yataktan bu nasıl bir şeydir yahu?
Bu arada Günaydın kızlar diyeceğim ama öğlen olmuş tünaydın o zaman:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy çok çok uymuş bana da:) Aynen hiç kalkasım gelmiyor yataktan bu nasıl bir şeydir yahu?
kuzucum kocacımın yanına gittim haliyle nete felan giremedim pek:)Merhaba canım, nerelerdeydin nasılsın özledik vallahi seni :)
Ah canım benim yaa kıyamam sana, kocalar özlenmez mi? Ben işten eve dört gözle bekliyorum gitmeyi, ki ben böyleysem sana çok çok hak veriyor, az kaldı sanırım biraz daha sık dişini, geçer bugünlerde İnşAllahkuzucum kocacımın yanına gittim haliyle nete felan giremedim pek:)
bol bol gezmeli hasret gidemeli bi hafta geçirdim çok şükür..
hani uzağız ya biz..
zorlanıyorum valahi
çok özlüyorum fırsat bulunca kaçıp gidiyorum
Ah canım benim yaa kıyamam sana, kocalar özlenmez mi? Ben işten eve dört gözle bekliyorum gitmeyi, ki ben böyleysem sana çok çok hak veriyor, az kaldı sanırım biraz daha sık dişini, geçer bugünlerde İnşAllah
Amin canım amin. Bunlarda bizlere ders olsun (en azından kendim için söylüyorum) bazen istemedende olsa üzebiliyorum çünküinşallah canım sabır sabır ya sabır..
insanın sevdiğiyle eşiyle aynı evde yaşaması ne büyük nimetmiş...
kocacığı yanında olanalra duyrulur o analrınızın tadını çıkarın::..
ben iki gün için bi gün yol gidiyorum...:
Allah ım eksikliklerini göstermesin huzurlıuu mutlu ömürler nasip etsin inşaallah
Amin canım amin. Bunlarda bizlere ders olsun (en azından kendim için söylüyorum) bazen istemedende olsa üzebiliyorum çünkü
AY VALLLAHİ AYnen kzuucum.. ben de sabahları egzersiz yapıyorum kendime gelmek için işe de yürüyerek gidiyorum ama maalesef açılamıyoruj
Evet ya eve gidincede hava kararıyo bu kezde evde iş yapasım gelmiyo ama evim toplu bu aralar
burada yağmur yağıyor mis gibi hava :))
iştahım aıldı iş yapasım geldi aama iş yerindeyim...evimi temizlemek istiyorum :)))
senin de düzenliiliğin maşallah
Annemler istanbulda ben ankarada canımÜzülme ya hamilesin duyguların üst seviyede tavan yapıyo çok mu uzaktasın kıyamam
evet ama dayanamıyorumki canım ha deyince çıkpta gidilemiyor işte keşke aynı şehirde olsak en azından aynı şehirde nefes alıyoruz derdim içim iyi olurducaniim :/
sagolsunlar napalim..
sumeyraninda dedigi gibi hamilelik daha bi sey ediyo..
uzulme :*
Ah canim...yakında görüşürsunuz belki , gelirler yanına ... Bazen çok ozleyebiliyor insan uzakta kalınca bende çok uzak kaldım annemlerden...:)
GEÇMİŞ OLSUN KUZUM.. DİNLEN UYU ..YEŞİL ÇAY MEYVE ÇAYI FELAN İÇ
Oyyy geçmiş olsun bitanem Allahım şifa versin sana...:*kızlaaarrr
bugün kimse gelmemişkiii
ben az gripliyim.. hep yatasım var
Canım diikkatli olman gere..kara kis glcek daha ama senin vucut alusmiti Mikroplara karsi dha dirençli olrsunselammmm canlariiimm :) :*
sagolasin canim cok sukur toparliyorum artik.. oksuruk kaldi geriye.. onuda insallah atlatirim..
esinin yanina gitmissin, az daha sabir canim..
dedigin gibi deger bilmek gerek ..
,Oyyy geçmiş olsun bitanem Allahım şifa versin sana...:*
Bizde bugün bebisi görmeye gittik...büyümüş tam 2 aylıkmsiz... Pit pi atıyordu kalbi maaşAllah...poposunun üstüne yatmış keyif yapıyordu...:)
Günaydın kızlar hayırlı cumalar.
Nasılsınız bugün, ben pek iyi sayılmam, havalar çok soğudu, yataktan kalkamıyorum ama her an tv de yayınlanan haberlerden ders çıkararak Rabbime şükrediyorum.
Hafta sonu yine benim için yoğun geçecek şehir dışından misafirlerim geliyor. Hayırlısı bakalım.
Eşimin akrabaları gelecek canım, ayrıca görümcem kaynım, kayınvalidemde gelecek, baya kalabalık yani. Eşim dalga geçiyor, 50 kiloluk kazanla bi bulgur pilavı yapalım yeter diyor:) ev halini yadırgamazlar, temizliğimi falan yaptım ama yine de insan tedirgin oluyor ister istemez bir de yatılı gelecekler.. benim gibi panik bir insan için fazlasıyla atraksiyon:Sana da günaydın, hayırlı cumalar canıım..Öyle valla çok fena çook..Aynen bırak yatktan kalkamamayı gece uyurken soguktan ınsan kafasını çıkarmak istemiyor yorganın içinden.. :) Ama dediğin gibi şükrü halimize.. Diyorum daaa sürekli bir yakınma halindeyim Rabbim şükürlerimizi kabul eyler inşallah :/
Hmmm akraba falan mı geliyor? Ne güzel olsun misafir iyidir ama çalışmaya başladıktan sonra bu konu biraz daha düşündürür oldu..Hani yakının gelir, çalışıyorsun evinin halini yadırgamaz..Ama uzak birileri gelince dört dörtlük olmak istiyor insan :/
Eşimin akrabaları gelecek canım, ayrıca görümcem kaynım, kayınvalidemde gelecek, baya kalabalık yani. Eşim dalga geçiyor, 50 kiloluk kazanla bi bulgur pilavı yapalım yeter diyor:) ev halini yadırgamazlar, temizliğimi falan yaptım ama yine de insan tedirgin oluyor ister istemez bir de yatılı gelecekler.. benim gibi panik bir insan için fazlasıyla atraksiyon:
Merhaba canım ay senin için ne kadar güzel bir durum böyle saatleri saymak falan eşine kavuşacaksın ya hani... Siz yaşlanmazsınız yahu hep ilk günkü gibi İnşAllah :)selmalar hatuncalar
çok şükür ki cuma bugün :)) hem mübarek gün hem de haftasonuna saatler kaldı :))
sizler nasılsınız nasıl gidiyorrr